Finlandsfärga.

Igår fick Moa med mig till Sveaskeppet för där skulle det tydligen vara final i en karaoketävling som hennes vän "Isbjörnen" skulle vara med. Tänkte att jag lika gärna kunde hänga på eftersom jag sovit halva dagen och endå inte skulle kunna somna. Iaf, när vi väl kom till Svea visade det sig att vi just missat Isbjörnens uppträdande men vi bestämde oss för att vänta till det visade sig vem som vann. Herre min gud säger jag bara, detta var alltså en seriös tävling och inte nog med det så var det final = de bästa. När vi kom sjöng (vrålade) en tjej falskt och i otakt till Poison sen kom en stackare i kostym och misslyckades totalt med "Oga, oga, ogashacka" (björn skifs) och det blev bara värre. Inte nog med det var det fulla gubbar och tanter (gubbar och tanter för att vara på svea) som dansade och väsnades. Det enda som saknades från en fulländad Finlandskryssning var att marken skulle börja gunga. Iofs så slapp jag den här gången till skillnad från förra gången jag var på kryssning att springa och vakta min syster och min kusin från att bli uppraggade av äckliga karlar, dom var då 11 och 12 år (heller inga skärmkepskillar vad jag såg). Jag kunde inte låta bli att tycka det var lite komiskt hela spektaklet och var trots allt ganska road. Tyvärr gick inte Isbjörnen och hans kumpan vidare till andra omgången av finalen så Moa och jag begav oss hemåt och klockan var inte mer än 00.30. Tur att vi inte var omringade av vatten iaf...

Föresten spelar Moa och jag skivor imorgon i baren, Seattle-kvarter utlovade!

Den ultimata mannen.

Syster tjatar jämt om att Josh Hartnett är den ultimata mannen. Är dock inte helt övertygad men han är ju lång (191cm) vilket alltid är kruxet för min del, snygg... hmm. Ne han är nog inte den ultimata mannen för mig, jag vill ha Gustav Norén, sorry My.


Han är iofs förbaskat snygg här... men, nej.

She's lost control again.

Vilken rolig helg jag har haft, inte. I fredags jobbade jag en stund på em/kvällen och senare träffade jag Stina och Elvira på världens bar. Lördag jobbade jag från 8-17 och fick slita hårt. Lördagen skulle varit en rolig utekväll men slutade i piss. I söndags rignde Madde vid 9 och sa att det tydligen var jag som jobbade idag så jag fick springa till stallet och jobba hårt igen. På em var jag och Candy med på programridningen, vilket gick sådär. Candy var trött, brunstig och 6 år... svängde jag åt vänster gick hon åt höger. Senare på kvällen åkte jag en sväng till Elvira, drack te och myste sen åkte jag hem och sov, nu har jag sovit länge. Idag är jag ledig med undantag för ett skötarmöte vid 17.30, ska även träffa pappa vid 16. Annars ska dagen ägnas åt latande, lyssna på fleet foxes och kanske se Control en gång till.













































"I have nothing against you people
but I don't like what I become"
-Sophie Zelmani





Ida aka Anna

Bild från när Moa och jag spelade skivor i lördags, jag gör min fina pose som jag alltid gör på kort och Moa ser sjukt hurtig ut!


Halv huvudvärk.

Jag har blivit sjuk. Moa fick ju med mig på salsakväll igår, eller vad vi trodde skulle vara en salsakväll. Vi gick till Hugo vid 12 i hopp om att få svänga våra lurviga (ja, iaf Moa som faktiskt kan dansa ordentligt för låt oss säga såhär, jag är inte byggd för att dansa salsa)  men det var inte alls särskilt salsaaktigt utan mest hipp-hopp. Några ordentliga salsadansare var det där men annars mest tråkigt folk och dålig musik. Jag gav upp vid 1 och gick hem till min säng. När jag väl kom hem fick jag så sjukt ont i huvudet så jag trodde det skulle ramla av, huvudet och nacken. Så jag hade väldigt svårt att sova för det dunkade så mycket i huvudet men slocknade antagligen efter ett tag. Nu på morgonen/fm har jag fortfarande ont i huvudet men nu mest i högra sidan, som går ner i högra sidan av ansiktet, jättemysko. Sen har jag fått feber och känner mig som en klubbad säl vilket känns jättelägligt eftersom jag jobbar tors, fre, lör och ska träna på söndag, jippi. Se kommer Elvira till stan imorgon och jag, hon, Stina och Åsa ska ses och fira Elvira och Åsa. Aja, bara att bita ihop!

Annars hoppas jag stenhårt på att mina planer att få flytta till Hjo och Ellen Brunes efter jul ska gå i lås. Ellen har ett stort stall med unghästar, försäljningshästar och en del egna tävlingshästar. Tanken är iaf att jag ska få komma och jobba hos henne efter jul då mitt vikariat på NFK går ut. Än sålänge är det inte helt klart eftersom de egentligen behöver någon som kan komma och jobba redan nu, så det beror på vad dom hittar. Men hon ska iaf jobba på att hitta någon som bara stannar till jul eftersom de, tydligen så gärna vill att jag ska komma till dom (tack Jennifer för alla lovord). Själv hoppas, hoppas, hoppas jag att jag får komma iväg dit för nu känns det som om jag skulle kunna göra vad som helst bara jag fick vara någon annan stans än i Norrköping. Låt oss säga såhär, det senaste året har inte direkt varit fyllt av varken personer att lita på eller andra glädjeämnen för min del och jag känner verkligen att det skulle göra mig gott att få lämna all den skiten bakom mig ett tag. Så hoppas, hoppas, hoppas ! ! !


Mitt glädjeämne och jag har bara en vecka kvar till våran dressyrdebut i LB:2, hua mig.

snygga människor på festival.



bilder: style.com

Jag var ju aldrig på någon festival i somras, var på kurs under alla festivaler. Men när jag ser de här snygga människorna så blir jag sjukt festivalsugen. Snygga människor, öl och bra konserter!

reunite.


Coolaste katten Chloë

Igår lördag spelade jag och Moa skivor tillamans igen, på dansgolvet. Vi ringdes in i panik eftersom hon som skulle spelat blev hastigt sjuk. Hade inte alls några förväntningar inför kvällen eftersom jag flera gånger innan sagt ifrån att spela på dansgolvet men trots dåliga förväntningar blev det en väldigt lyckad kväll. Vi hade sjukt kul och nu kanske vi ska iväg och spela i tranås, hahaha. Det var en kille som kom fram till oss och sa att vi var precis vad Tranås behövde, hahaha.

Idag har jag ridit privatlektion med Madde. Gick bra men Candy är inte direkt igång efter att ha vilat pga skada nästan hela sommaren, plus att hon har en ganska välfylld gräsjäst mage att bära runt på. Trots vissa motgångar ska vi starta en LB:2 om två veckor, dock på hemmaplan vilket är ra för det kommer gå åt skogen så då är det bara att gå in i stallet och gömma sig. Som Jennifer sa "Ditt mål får vara att hålla er innanför dressyrstaketen", haha aja bäst att passa på när det finns möjlighet att rida för en "riktig" domare.

Imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta, mmm vad kul.



"I once was lost but now i'm found was blind
But now I see you"
Cat Power - Metal Heart


CONTROL.

Vacker film, vackert foto, vackra människor, vacker musik, vacker film!






Chloe Sevigny for UNIQLO's UT collection












Snyggo, I love her!

Weezer - Say it Ain´t So




Cat power.

För den som är lika sen, eller kanske ännu senare än jag och inte lyssnat ordentligt på Cat Power kan jag inget annat säga än GÖR DET! Hon är underbar.


The Greatest




Metal Heart

Ny frilla och ny rumshomie och en ny rygg.

Nu har jag äntligen klippt mig, eller gjorde det egentligen igår. Känns som om jag är av med 1 kg hår även om det inte alls var mycket att klippa av, trots att hon tog bort nästan 10-15 cm så var det så tunt och slitet. Vi kom fram till att det håret som var längst ut i topparna var samma hår som växte ut längst upp när jag gick i 9:an. Håret växer ca 10 cm om året och mitt hår var ca 50 cm långt, alltså har mina toppar en gång varit svarta... Iaf så var det inget att spara eftersom jag tappat så mycket hår den senaste tiden (av någon outgrundlig anledning). Så nu känner jag mig som en ny människa =) (iaf lättare, men det kompeserar jag iofs just nu med chilichokladglass).

Igår fick jag möta min största skräck hos kiropraktorn (jag som precis nästan övervunnit min skräck att gå dit), knäcka nacken ! ! ! Jag började ana oordning när jag fick lägga mig på rygg och han tog tag i mitt huvud och sa "just ja, jag har ju inte tagit nacken på dig förut" glatt. AHHHHHHHHHHH tänkte jag, min sista stund är kommen! Men jag överlevde och jag känner mig överrörlig i nacken fast det knakar och knäpper när jag rör på huvudet, ska förhoppningsvis vara så. Annars har jag fortfarande ont i ryggen men hoppas på att det går över snart, vill inte gå tillbaka och få huvudet avvridet igen, haha. Ne nu är jag elak, jag litar helt och fullt på honom. Skulle ALDRIG få för mig att gå någon annan stans för det vågar jag inte, nu har jag överlevt 3 besök så nu stannar jag här!

Jag har fått en ny rumshomie, hamstern Brorsan! Elviras bror fick honom i födelsedagspresent av sina kompisar men ville inte ha han så jag fick honom =D Han är så söt och mysig, lagom stort husdjur när man inte kan ha katt. Så Nu kinesar jag och Brorsan, eller han väcker mig varje gång han ska äta knäckebröd eller springa i sitt hjul.


Så blev det (ful tröja och dålig bild dock)

Pissiga, pissiga dag!

Dagens underbara underhållning:

- Ont i ryggen som en tok. Kan ligga och gå/stå korta stunder. Fått tid hos kiropraktorn imorgon kl 15.30 iaf, hoppas jag överlever till dess bara.
- Parkeringsjävlapissböter.
- Pissväder.
- Fick just migrän och ska nu slänga mig i sängen och sova.
- Lämnade tillbaka ridbyxorna som gått sönder, på stadium som tydligen börjat med att man inte kan få kontanter när man får pengarna tillbaka, utan de sätter in dom på ens konto vilket tar 3 dagar. Jaha, så Stadium ska ha mina 800 kr i tre dagar... hmm, pissss.

Imorgon ska jag iaf äntligen få klippa mig, ÄNTLIGEN! Nu åker råttsvansarna =D Sen hoppas vi bara att min rygg går med på att sitta hos frisören i typ 40 min eftersom kiropraktortiden är efter, ska man vara fin får man lida pin!

Pissiga, pissiga dag!


Äntligen över!

RSS 2.0