Got Nytt år!

Har just kommit hem från 1,5 h i vrinneviskogen (till häst). var först mycket skeptisk till utritt pga av alla smällare men det gick över förväntan, om man bortser från kylan. Stinas och mina nårsplaner har blivit ändrade, det blir ingen 3-rättersmiddag i lkpg. Hon som skulle ha middagen ångade sig tydligen... Jag säger inget så har jag inget sagt. Nu ska vi vara hemma hos Cicci och laga god mat och ta det lugnt. Ska bli jättemysigt men trist att jag inte fick använda för mina fina nyårsstass från CM, aja det går fler tåg! Nu ska jag ställa mig i duschen och tina upp ordentligt. GOTT NYTT ÅR!

Det gångna ...

Är man Gustenvakt och har jättetrist är en årssummering en bra grej att fördriva tiden med =D Har snott mallen här: http://blogg.aftonbladet.se/27449, kan visst inte länka idag.

 


 

Det gångna årets…

…mest omvälvande förändring: Första året jag inte gått i skolan. Har fått prova på det riktiga arbetslivet utan att kombinera det med plugg. Jag är ingen pluggmänniska och ingen som älskar att vara i skolan så det har bara varit skönt.

…värsta misslyckande: Har inget stort vad jag kan komma på. Har fortfarande inte lärt mig att ta hand om mig själv, kunna säga nej och se till mitt eget bästa framför alla andras. Fortfarande bakläxa på det!

…lyckligaste ögonblick: Finns en hel del, senaste jag kan komma på är när mamma och Hasse kom hem med Gusten, som dom hämtat i smyg.

…sorgligaste händelse: I antalet tårar räknat var nog när vi var tvungna att ta bort en av våra lektionshästar, Ben på Strömsholm. Jag var där på ridledarkursen och jag mötte Jennifer när hon kom med honom från Norrköping. Hans tarm hade brustit så det fanns inget att göra. Fick stå med honom i 15 min och vänta på att de skulle göra ordning boxen där han skulle somna in, hemskt sorgligt.

…mest irriterande: Att jag fortfarande inte lärt mig att leva efter mina egna principer och fortfarande inte vet vad jag vill med mitt liv. Att jag fortfarande är kvar i den här stan och står och stampar på samma ställe hela tiden.

…största bedrift: Lyckats få prova på att jobba med iaf två av mina stora intressen, Musik på Vaxkupan och hästarna på NFK.

…nyttigaste lärdom: Tänk efter före, sov gärna på saken och lyssna aldrig på de idéer du får efter du intagit alkoholhaltiga drycker i berusande syfte. Var inte så blåögd när det gäller att lita på andra människor och drick för guds skull inte Tecila!

…finaste present: Att nästan alla mina bästa bästa vänner kom och firade min 20 årsdag med mig!

…roligaste: Cicci!

…tråkigaste: Att alla människor i min omgivning bara försvinner längre och längre ifrån mig (geografiskt).

…underligaste upplevelse: När jag blev uppbjuden till Stockholm och Elite Models och möts i dörren av en kvinna med ett måttband om halsen, hon mätte mitt midjemått innan hon frågade vad jag hette eller hur gammal jag var. Skruvad värld det där och nej de ville inte ha mig hos sin agentur, jag var nog för tjock (1 dm för stor runt höfterna).

…bästa nyhet: Alla gånger man får veta att dom man tycker om har det bra (ohhhh vad sliskigt det där blev men det är ju sant)

…godaste maträtt: Säkert något med Pasta.

…mest minnesvärda resa: Ridledarkursen på Strömsholm.

…bästa bok: Har läst alldeles för lite med fortsätter att plöja igenom allt av Marian Keys.
 
…bästa film: Control! Tror jag sett den snart 10 ggr och jag är fortfarande helt mållös efter. 

…bästa tv-program/serie: Skins, Grey's Anatomy, Brother's & Sister's

…musikaliska upptäckt: Allt från Seattle, band of Horses, Fleet Foxes, Cat Power mfl.

…bästa konsertupplevelse: Har tyvärr varit rätt glest på den fronten men kommer ihåg att Lykke Li var helt ok. Bakläxa på det med!

…flitigast använda plagg: Skinnjackan, jeansjackan.

…värsta modemiss: Tror inte det gått tillräckligt lång tid för att jag ska inse mina modemissar under 08.

…mest överskattade trend: Paljetter, jag är ingen glittrig typ.

…mest underskattade trend: Det egna.

…mest pinsamma ögonblick: Oh herre jösses, vill inte ens tänka på saken. Som sagt, lyssna aldrig på idéer du får efter du intagit alkoholhaltiga drycker i berusande syfte!

…bästa sajt: Facebook, djup hat-kärlek.

…gulity pleasure: Ska man inte hålla sånt för sig själv!?

…sämsta köp: Allt jag köpt på myrorna som jag då tycker är kap men som egentligen bara är fult.

…bästa köp: Min väska som jag köpte på myrorna för 125 kr och som hängt på min axel hela året och som gick sönder idag (ja, ibland gör jag kap också)

…roligaste fest: Gahhh, jag har inget minne.

…härligaste utekväll: Finns massor men vet att vi hade sjukt kul i torsdags =D

…biggest mistake: Lyssnat på alla fina ord och vägrat inse sanningen, dom är bara är tomma ord.

…biggest regret: Alla gånger jag borde sagt nej.

…vackraste sms: Går ihop med "biggest mistake" och inget jag tänker skriva ut här.

…mest inspirerande: Glädje och bra musik!

Vet att allt har olika storlek och olika radbrytningar men det kom med när jag kopierade texten och inget jag orkar fixa nu. Bilder kanske tillkommer.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt!



Jag har fått någon skum släng av Håkan Hellström-feber, Youtube räddar mig eftersom jag inte har så mycket av honom. Han är bra mysig Håkan. Gör sig bra när man är hemma och är hundvakt, jag kollar upp olika utbildningar och Gusten ligger och drömmer i sin säng. Att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad man ska göra, tror för tillfället att jag är inne på fel spår... Men det kanske är en känsla som lägger sig. Vet inte om hästar är det jag verkligen vill göra, vet inte om det riktigt är jag. Jag vill så mycket annat som inte går att kombinera med hästarna. Men det kanske är ett ryck jag har, igen. Går väll över snart får vi hoppas...

Håkan Hellström feat. Plura - Fairytale of New York



Som jag har dansat vals till den här låten =D

Jul och juldag.

Julafton: Gick upp vid 05.15 och åkte till stallet, var med på den traditionella julaftonskadriljen följt av tomtefrukost och julklappsbyte. Sen hem och sova en timme och sen hem till mormor och morfar lagom till kalle anka. Var jättetrevligt förutom att Gusten, den skithunden bet av sladden till julransbelysningen och fick typ 220 volt genom kroppen. Han pep och skrek men det gick bra. Vad är julafton utan lite spänning...

Juldagen: Började med att hoppträna på en hysterisk Candy, har nog aldrig varit så slut efter ett ridpass förut. Sen hem till mormor och morfar igen för att fira mormor som fyllde år. Sen fika med Stina, Elvira och Åsa. Efter det sprang jag hem och byte om och fixade till mig för utgång. Gick hem till Cicci och Åsa, Elvira och Moa kom senare. Vi åt tacos, spelade mulli-mull och blev blandat fulla. Åkte sen i Moas bil till Hugo och dansade i typ 3 h. Det var så sjukt bra musik på uteserveringen så jag trodde jag skulle dö (iaf då), han bara malde på med underbara låtar =D Sen försvann Cicci med min telefon och det hela blev snart ganska pinsamt... Cicci din skitunge!! Kul hade vi iaf, roligare än på mycket länge!!

Plastkusinen Vidar i tomteluva med en suddig skugga av mig i bakgrunden
Suddig bild på mig och syster
Först jagade Vera mest Gusten och ropade "klapp-klapp" och Gusten flydde. Men sen kom hon med bollen och nu är dom vänner. (syster fick dille på de svart-vita inställningarna på mina kamera...)


Min sjukt snygga klocka som jag fick av mamma i julklapp. Men länkarna "trilskas" tydligen hos Ur och Penn så nu ska dom skicka iväg den. Med min vanliga tur är jag glad om jag får den innan nästa jul :( 


  

Nyårsstassen kirrad

Stina och jag ska med hennes syster Emma på middag i Linköping på nyår. Jag och mamma var på stan och fixade min nyårsstass. Jag kommer bli typ 190 cm lång och helsvart, NICE!




Jag är en smittohärd.

Usch så trött jag är. Har haft en ledig dag idag men var endå i stallet i förmiddags för att rida för Carro. Candy var duktig och vår läxa blev att gasa! De senaste dagarna har gått i snigelfart:

Torsdag:
Var först med Gusten hos veterinären för besiktning, han fick OK och kissade på golvet. På kvällen jobbade jag och hade först mina lektioner och sen Jennifers. Sista gruppen skulle fika med tårta och glögg vilket var jättemysigt men jag kom där i från vid 21.45...
Fredag:
Började vid 9 och kämpade på fram till 19 med mockning, fodring in och ut med hästar, en lektion och sen hem och dö i sängen.
Lördag:
Började inte förens vid lunch så jag tog en sväng på stan med Moa, sen jullunch med en av grupperna i stallet, underbart gott. Sen hade jag mina lektioner (en elev/grupp...) sen stannade jag till 5 för att hon som skulle jobbat inte var där. Kl 6 var jag på julbord hemma hos Marie och Peter från stallet, med stallet. Alltid lika kul men var tyvärr tvungen att avvika eftersom Cicci fyllde år och hade kalas. Var hos Cicci till ca 1 (missade tydligen precis securitas) och gick sen hem för att sova.
Söndag:
Började jobba vid 8 (lagom trött) och kämpade på fram till 5 med mockning och leriga hästar. Fick på morgonen bevittna när en av våra ponnysar fick ett anfall (ungefär som epilepsi), hemskt att se och jag och Jossan var i chock hela fm. När jag kom hem var jag knappt levande och fick gå och lägga mig vid 8 med migrän och illamående, sov i 12 h.
Måndag:
Carroträning, julklappsshoppning och lek med hund. Trött som ett as är jag med, trots 12 h sömn.

Imorgon ska jag, Mamma och My till IKANO-huset i linko för att inhandla julklappar. En liten tradition vi har, mycket effektiv om man är där precis när de öppnar. Vi fixar de sista klapparna, äter lunch på IKEA och sen hem för jag ska jobba vid 3.

Här hemma tror dom att jag är anledningen till att de aldrig bli friska från sina förkylningar. Jag är under i stort sätt hela vinterhalvåret lite halvsjuk hela tiden. Feber var annan dag och konstant trött, de tror att det är jag som bär på allt men att de inte bryter ut på mig, kul att vara en smittohärd lixom!

Ida goes The 70's show.



Enligt Modettes stiltest hör jag hemma på 70-talet. Ser dock lite sjuk ut på bilden och de är kanske inte outfiten jag skulle valt.

Kings of leon - Happy Alone



Ursäkta the total obsession men jag kan inte låta bli, underbart!

Bloggvärde.

"Denna blogg är värd 2914 kronor. 
Tipsa dina vänner om bloggvarde.se!"

?????

Nära nervsammanbrott.

Det är jättetrevligt och praktiskt att bo hemma. Men nu när både mamma och Hasse är hemma och är sjuka/vaktar valp och min syster slutat skolan tidigt så önskar jag mig inget mer än en egen lägenhet. Brukar vara själv morgon/fm/em men nu är ALLA hemma. Låste in mig på rummet och pratade med Moa i telefonen i 1,5 h vilket gav lite egentid. Kan knappt vänta tills jag får gå och jobba... Nervsammanbrottet är nära!

Kings of Leon - Crawl



Är nog min favvolåt från senaste skivan. Den är riktigt sexig faktiskt! Missförstå mig rätt...

Gusten!



Här är våran nya familjemedlem, Gusten. Han är en strävhårig Jack Russel och är 13 veckor gammal. Söt som socker och busig som få!

Helg, vecka 50.

Trodde i slutet av veckan att jag skulle bli sjuk men verkar som om jag sluppit det. Var inte alls kartig i onsdags kväll men var tvungen att jobba torsdag endå. Men i fredags kände jag mig bättre och åkte till stallet och red, jobbade och kvällsfodrade. Senare på kvällen/natten spelade Moa och jag skivor på Hugo, på uteserveringen. Var sjukt kalt i början men blev snart varmare när det kom lite folk. Det blev en lyckad kväll och med tanke på mängden kindpussar jag fick tror jag de andra tyckte det med (vissa mer önskade än andra). I lördags slapp jag jobba fm eftersom underbart snälla Bella kunde ta det men var i stallet vid kvart i 11 och hade teori, jobbade till 4 och åkte sen hem. 

I fredags kväll lyckades jag övertala Cicci att följa med till Parklifes årsavslutning. Har inte varit på ett enda parklife den här säsongen, inte varit där sen Augustifesten förra sommaren om jag tänker efter och igår förstod jag varför! Hua mig vad trist, stannade max en halvtimme. Sen hade jag lovat Cicci att om Parklife sög skulle jag följa med till Hugo och det sög också så vi stannade i typ 40 min sen hem och nanna kudden.

Idag söndag är det den årliga luciashowen i stallet. Jag och Candy ska vara med och rida en Kadrilj, tillsammans med Madde, Maria och Jennifer. De har gjort ett sjukt avancerat program som jag inte övat på än, jippi. Vi ska vara tävlingsklädda men vitt schabrak, vita lindor och knoppar. Tjusigt värre men eftersom Candy hatar att bli knoppad så önskar jag att vi kunde hoppat den biten, men vad gör man inte. Fina kommer vi bli och får hoppas att det inte blir pannkaka av allt:D


Jag i mitt fina luciaglitter (kliade som satan), i fredags!

Bob Dylan - I want you


Mumma


Bild: Acnejeans.com

Helsvart går aldrig fel. Sjukt snyggt som vanligt Acne, kappan kostar dock 4 000. Aj, aj, aj!

Felicia Ida Grundström Nyberg

Vad heter du? 
Ida. 
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? 
Chloé eller Ester
Vilken årgång är du? 
1988
Vart bor du?
Norrköping, norr
Vad pluggar du?
Förhoppningsvis Hippologprogramet på Flyinge nästa höst.  
Vad sysslar du med annars?
När jag inte jobbar som ridlärare eller mockar skit så lyssnar jag mycket på musik och pratar strunt med mina polers.
Hur lång är du? 
180 cm
Hur mycket väger du? 
Varierar, typ 64 kg
Har du några piercingar/tatueringar? 
Hade hål i öronen i typ 2 månader men var för lat för hålla rent så det blev inflammerat och jag sket i det. Drömmer om en pinuppa tatuering mellan skulderbladen. 
Vad använder du just nu för skor? 
Köpte ett par nya kängor på myrorna idag så det blir nog dom, annars converse och mina ridskor.
Samlar du på någonting?
Samlade på Min Hästtidningar när jag var mindre, nu vet jag inte.
Favoritfärg på kläder? 
Verkar vara svart.
Favoritaffärer? 
Blir knäsvag av att gå in i ridsportaffärer.
Äger du en iPod? 
Ja, en svart nano med 1 G som jag älskar men misstänker att den sjunger på sista versen.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?

När den är ställd, oftast på 06.45
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? 
Jag hatar att vara med på kort så då är säkraste stället bakom kameran.

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? 
Nej. 

Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? 
Parisehjulet

Tycker du att du är attraktiv? 
ibland, oftast inte.
Vilken är din favorit drink? 
Baccardi vattenmelon, hallonlikör och fruktsoda (vet inte om den har något namn), dricker sällan drinkar utan mest öl eller vitt vin.


Ida Hurtbulle.

Jag börjar nästan bli lite rädd för mig själv nu, rädd att jag ska bli en sån där riktig hurtbulle. En sån där som konstant går runt i träningsoverall och som enbart har fjällräven kläder och vandrar-kängor. En som får alla andra och känna sig som en påse potatis. Jag skulle nämligen gå ut och ta en promenad tidigare idag och det var verkligen tänkt som en stillsam promenad. Men när jag kom ner i Åbackarna så kunde jag inte hejda mig själv, jag var bara tvungen att börja springa. Det spratt i benen och jag joggade på bra länge. Eftersom klädseln enbart var tänkt till en lugn promenad så fick jag snart sluta springa eftersom jag höll på att dö av värmeslag. Men det är sjukt vad pepp man blir av att jogga lite, kände mig så seg och tråkig innan men fick nu till och med lust att ta tag i julklappsinhandlingen ! ! Tänkte även bege mig ner och se om jag kan hitta några bra och billiga byxor man kan springa i samt ett pannband för jag höll på att dö i mjukisbyxor och mössa. Hmm, har aldrig sett mig själv som en hurtig typ men jag kanske har fel, jag får mina ryck. Nu kanske jag inte ska döma mig själv så hårt eftersom det än så länge hänt en gång (har inte sprungit sen i somras då jag var ute jämt). Men man kan ju hoppas att det håller i sig men stoppa mig om  jag kommer i vandrarkängor!!

Föresten så har jag tänkt att försöka uppfylla en av mina yrkesdrömmar jag hade när jag var liten. Jag ville då aningen bli balettdansös eller ridande polisflicka. Dom som vet min kroppsbyggnad och total lack of smidighet bör ha listat ut vad jag tänkt jobba för att bli. Inte är det balettdansös iaf. Ne, jag har tänkt försöka bli ridande polis!! Ska först läsa hippologen som planerat (om jag kommer in) sen försöka med polishögskolan (om jag kommer in). Det tråkiga är att man helst ska ha 5 års arbetserfarenhet som polis innan men kan bli ridande och att de enbart tar in någon ny om någon gammal slutar. Men vad tusan det måste ju gå att komma runt. Får dock se hur länge det hr rycket sitter i men förhoppningsvis blir jag en Ridande Polisflicka någon dag iaf!



Coolt värre!

The Shins - New slang


God natt!

De coola kidzen hänger på konstallen.

På fredag så ska jag och Moa spela skivor på Hugos luciavaka. Ska bli jätteroligt faktiskt då vi tänkte återuppliva piff och puff, med våra snygga t-shirts. Kommer ihåg när vi började spela hur sjukt roligt vi hade och hur coola vi var (tyckte vi iaf då). Det var verkligen höjdpungten att få hålla ett dansgolv en hel kväll. Musiken vi spelade gick alltid (förhoppningsvis) hem och alla dansade som tokar. Nu har vi övergått till att mest spela i baren och den ganska sällan. Iaf så spelar jag helst i baren då dansgolvet känns hopplöst att försöka hålla igång, Moa är bättre på det. Men förra gången vi spelade kändes det mer som att spela på typ Ektorpsdiscot eller nått, små barn som bara vill höra skit. Känns så tråkigt eftersom det alltid var så kul förut. Kanske kan vara för att vi var så där "ektorpsdisco-små" när vi spelade eller så har bara alla roliga människor emigrerat. Vet att hugo suger ganska så stenhårt nu för tiden och inte alls är samma sak som det var när det startade, åldersgränsen sänktes från 20 till 18 och folket byttes ut. Har märkt hur folk som då alltid kom fram och önskade låtar och pratade nu mera tittar på en som om man vore pesten, något som katten släpat in.

Nu för tiden verkar alla hänga på konstahllen men jag känner inte riktigt för att gå dit. Jag vet egentligen inte riktigt varför, har aldrig varit där. Det verkar som (enligt min älskade verkligehtsuppfattningskälla Facebook) om det är där alla de "rätta" och "coola" människorna hänger, det är där det händer! Jag känner att jag nog skulle känna mig ganska obekväm där men kanske borde göra ett försök. Men hur satan kommer man dit då? behövs det ett speciellt pass, ett coolhetspass, en garanti på att man inte kommer göra bort sig eller förstöra coolheten eller kan man bara gå dit och se vad som händer? Har ju fått en del inbjudningar via facebook så man kanske borde trottsa sina fördomar och gå dit, kan ju vara värsta stället: Är i ett desperat behov av någonstans att gå och det känns ju inte som om det kan bli värre än hugo. Kan man få hänga på kostahallen även om man är en töntig ridlärare som inte riktigt är helt rätt i alla lägen?? Iaf så verkar det som om det är där man ska hålla till och där det händer just nu. Eller är jag helt fel?

Helg, vecka 49.

Ida har varit en seg dag, av förklarliga skäl. I fredags jobbades det till halv 7 och kvällen spenderade jag hemma hos Madde med Madde och Maja, vi såg på Idol och åt choklad. I går, lördag, jobbade jag från 8-16 och sen cyklade så fort jag kunde hem igen. Halv 7 kom Cicci, Stina, Åsa och Madde hit för lite födelsedagsfirande/middag. Vi hade sjukt kul och jag lagade mat och vi frossade i efterrätt. Sen blev det kortspel och alla blev fulla som ägg, förutom Madde då som skulle upp och jobba dagen efter. Sen begav vi oss till Hugo vilket senare visade sig vara ett stort misstag. Det var packat med folk och de slogs folk överallt kändes det som, suck. Så efter 1,5 h gav vi upp, Stina, jag och Åsa köpte pizza och gick hem. Natten bjöd inte på så mycket sömn och slutade med att jag sov på soffan. Idag, söndag, mår vi nog alla sådär, vissa värre en andra =D Klockan 2 kom släkten hem hit för att fira mamma och mig. God soppa och underbar tårta, skrikande kusiner, söta kusiner och väldigt varmt. Mysig helg, mycket party och massor med folk =D


Cicci, Madde, Stina, Moa och så Åsa i bakgrunden, hemma hos mig i lördags. Alla andra bilder blev skit.


Kul med kalas! Något sliten dock...


Jajjamämnsan!


Min kusin Vera som men sina pluriga ögon kan va den sötaste ungen på jorden.


Vera och Bruce

Bjuder på ett klipp med Henrik Dorsin eftersom han är så sjukt rolig:




B-day plus mammas B-day!


Bild från i lördags. Så här mycket kan jag vara med på bild. Sara, jag och Cicci!

Jaha då var man ett år äldre =D Känns helt ok. Var en bra dag och jag fick oväntat (inte) nog, äntligen en ny mobil. Den är fin, fin och jag är så nöjd. Idag är det mammas födelsedag, vilken fantasi sa Moa men hallå! Kan man få en bättre födelsedagspresent än mig?? Iaf så var jag på stan med Madde idag och införskaffade bla mammas present, vilken framförhållning. Sen åkte jag till stallet och red först ett par varv på Qula (fick börja med att gräva fram hästen under all lera, tog en kvart) och sen hade jag lektioner. Förtsa gruppen var superduktiga men andra vara KATASTROF. Vi hade hoppning och det var bara en av 8 hästar som inte stannade... suck. Får trösta mig med att de har blivit så duktiga i första gruppen. Nu längtar jag till lördag för då ska vi ha kul, kul, kul!!

Föresten så är inte "Årets Ida" i skyltfönstret på Vaxkupan INTE årets riktiga Ida, jag fick inte ta Fleet Foxes så då valde dom Weezer till mig (jag nämnde den för dom kl 12 på natten efter 4 öl, inte rättvist). Visst den är bra och rolig men SÅ bra är den faktiskt inte. Aja, jag får väll låssas det då.

tlött!

Idag har varit en hård dag. Madde var sjuk så jag har haft hästgymnasiet, plus hennes lektion, plus min lektion. Jobbade i 11 h och hann även klämma in en träning för Carro på lunchen. Gick inte riktigt lika bra idag om förra gången, hon har en del attityd den där hästen men jag tycker om henne endå. Imorse kändes det verkligen som om jag skulle kunna göra vad som helst bara jag slapp gå upp. Låg och drog mig ett tag tills mamma kom och frågade om jag inte skulle gå upp snart, hade hon inte gjort det hade jag förovit mig, tack mamma. For upp ur sängen så fort att jag sträckte mig i nacken, aj! Var i stallet 8.15 och gick hem vid 19. Nu ligger jag i sängen och orkar inte röra mig haha, inte riktigt så illa kanske men nästan. Imorgon är det min B-day, wihoo. Hoppas bara den blir bättre ä förra året som spenderades med migrän, spöregn och jobb. Ska hjälpa Moa att klippa hennes häst och sen föröka hinna ner till stan och köpa present till mamma (hon fyller år dagen efter mig). Själv vet jag redan vad jag får, mamma ringde här om dagen och undrade om det var någon särskild telefon jag skulle vilja ha om jag fick välja... genomskinligt. Iaf så behövs det, ungarna skrattar åt min mobil i stallet! Nu ska jag kolla klart på House och sen sooooooova tills jag vaknar av de ljuva tonerna av hurra, hurra. Ibland är det rätt mysigt att bo hemma!


Jag älskar den här låten!!
Kings of leon - Use somebody

RSS 2.0