JAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAA!!!! Jag klarade det, jipppppi! Nu har jag ett körkort, helt galet men helt sant. Men det började inte bra alls, min körskolelärare var tydiligen inte där (hade en körlektion precis innan) så jag fick ha Carro. Hon satt och skrek på mig i 40 min om allt jag gjorde fel, vilket då kändes som allt va fel. Så när Herr inspektör väl kom var jag så nervös att jag trodde jag skulle kräkas, hade lust att bara springa därifrån. Sen fick jag kolla hjulen och sen bar det, först mot Skärblacka och en liten grusväg sen skarphagen och sen tillbaka. Sen sa han bara "Körningen är godkänd" GAHHHH! Så nu mina damer och herrar har jag körkort och ska om 30 min sätta mig i bilen och åka till stallet! Och ikväll ska det firas vill jag lova, med Lykke li!

image417
En sådan bil vill jag ha, fast en vit cab!

Gahhhhhhh!

Om två timmar har jag uppkörning, jag håller på att gå upp i småatomer här JÖSSSSSES! Försökte sova så länge som möjligt för att bli av med tid att grubbla på men det gick inge vidare. Så nu är jag pirripirripirrig, tur att det inte är någon stackare hemma för den personen skulle få det tufft. Jag pendlar mellan att inte alls tycka det är så läskigt till att ha lust och ringa vägverket och säga att jag brutit ett ben eller nått! Snart är det över dock och vi får hoppas att det får ett lyckligt slut...

image416
Hur snygg va inte hon då!?

24 h !

Känns konstigt att jag kan ha körkort om 24 h! Då förväntas jag kunna sätta mig i en bil och köra helt själv, ja menar jag skulle inte våga åka med mig själv. Det kommer bli en spännande upplevelse att sitta där helt själv utan någon som kan rädda en om något går fel, hua mig! Men jag körde med mamma igår och då gick det väldigt bra, fast det var mörkt ute. Men det är läskigt, läskigt, läskigt med uppkörning alltså! Om jag nu klarar det kan jag ÄNTLIGEN ta bilen till stallet, istället för att behöva gå upp 30 min tidigare på morgonen för att gå. YIPPI! Nu samlar jag förhoppningsvis på mig mer vuxenpoäng också :D Kanske kommer upp 17 år iaf! Imorgon kväll ska jag, Stina och Åsa på Lykke Li antingen för att fira körkortet eller för att supa bort att jag inte klarade det. Roligt kommer det bli och sen mina vänner är det bara att hojta om ni vill ha skjuts!! Jag och syrran ska iaf till Vingåkers Factory Outlet någon gång när vi har pengar.



Vågar man!?

Var på Monki med Monika igår och provade denhär bodyn. Den är verkligen snjut snygg och satt jättebra men frågan är om jag skulle våga gå ut i den... Det ska ju inte mycket till för att den ska åka ner menar jag. Inte så roligt om det räcker med att någon ska gå emot en för att hela överdelen ska åka ner. Den är i väldigt glansigt material men satt förvånansvärt bra (gjorde hopp-testet) Men som sagt den är hysteriskt snygg och inte alls dyr... Jag ska i så fall ha den i svart!

image415
monkigirl.se

Mmmmm

image414

Uppe med tuppen!

Måste bara påpeka att jag tycker att jag har varit sjukt duktig idag (redan). Gick upp kl 07.45 och tvättade, jajjamänsan! Var tvungen eftersom mor min tydligen glömde att hämta min tvätt när vi hade tvättstugan förra gången så nu var det kris. Ska nog börja tvätta min egen tvätt faktiskt, då slipper jag iaf att Hasseman tumlar min t-shirtar så dom blir jättekorta. Så kanske jag kan samla på mig lite mer vuxenpoäng, haha! Min riktiga ålder är tydligen 16 år vilket jag inte alls tycker är rätt... Så nu är det dag att ändra på det!

image413
Hon är ju bara fööööööör snygg den där Chloë!

God natt!

image412
facehunter

Piggelina Rullgardina!

Detta blev verkligen en stallhelg. I Fredags träffade jag först Cicci och vi fikade och kollade på Closer (konstig men sjukt bra) sen gick jag hem för att sova. Tänkte jag skulle lägga mig tidigt för att vara pigg till lektionerna dagen efter men icke sa nicke, jag somnade 05.20. Sen hade jag lektionerna mellan kl 09.30 till 12.30. På kvällen fick Moa med mig ut och vi gick först till Babyl och sen till Parklife. Babyl va lika trevligt som vanligt men parklife var en besvikelse... trist, så vi åkte till Max istället. Idag söndag var det klubbtävling på nfk så jag trotsade mina blåsor och va med och hoppade. Måste träna på nu till div III så jag och Candy (ja vet att hennes namn låter som en porrstjärna) blir sylvassa! Hon var piggelina rullgardina hela dagen och hoppade och studsade. Men det gick bra, fiaf väldigt fort så våra stilpoäng var inte de bästa men va satan. Jag älskar att ha en lugn helg och ännu mer att spendera den i stallet så avslappnande och mysigt. Imorgon har jag körlektion och den här veckan är det bara köra, köra, köra som gäller.
Jag gillar också att Stina är hemma igen =D

image411
Min babe, fast hennes namn låter som en porrstjärnas!

Coolaste katten Chloë!

Chloë Sevigny är har äntligen designat eget! Hon är nog min absolut största (stil)ikon för hon är verkligen egen. Hon är igentligen inte snygg enligt de klassiska måtten men endå lyckas hon alltid vara snorsnygg. Hon vågar alltid ha något nytt som sedan ses på alla efter bara någon vecka. Att hon äntligen designat själv kunnde ju därför inte bli fel och äntligen har det blivit av. Och vad säger man, go Chloë, GO!!! Kolla in hela kollektionen här!


image393
image394
image395
image396
image397


Chloë her self:



The Band - It makes no difference (The last Walts)


Dregel, dregel!

Nu har jag stått i ridhuset och haft lektion i 4 h, trött, trött, trött!

Nu vill jag ha vår och ett par Ray Ban Wayfarer och glida runt i, ett par bruna. Skulle iofs nöja mig med ett par svarta också men gillar de bruna skarpt asså. Nice, Nice!

image392

Jag och mina långa ben!

Idag öpnnade ju Monki här i Norpan. Vet igentligen inte om jag tycker att det är så roligt... Det va ju det roliga med att åka till typ Stockholm, att Monki fanns där. Nu är det mer tillgängligt och där med lite tråkigare, faktiskt! Men, men det är en underbar affär med mycket roliga, snygga kläder till toppenpris. Iaf så hittade jag ett par byxor som jag verkligen tyckte om men som vanligt när det gäller mig och mina långa ben, för korta i M och gigantiska i L. Satan för jag vill verkligen ha ett par byxor som inte är ett par jeans och de här va verkliegn skitsnygga och i Beige (som jag av någon sjukt konstig anledning har blivit helt besatt av...). Aja men jag får väll gå dit och prova de andra alternativen...

image390
Bilder: monkigirl.se

Får trösta mig med att jag hittade den här snygging jackan/tröjan på Myrorna för bara 60 kr, man kan alltid lita på Myrorna!



Love! Love! Love!

Världen bästa band? Eller rättare sagt va dom världens bästa band, är dom världens bästa band?

image389
SNÄLLA ÅTERFÖRENAS! GAHHHHH SNÄÄÄÄÄÄÄLLA!!!!!!!!

Två frugor i Karlstad!

I helgen var jag i Karlstad för att hälsa på min älskade Elvira. Helgen har varit sjukt rolig måste jag säga, skönt att komma till en stad där ingen känner en (förutom Elvira då). I fredags kom jag fram vid 19.00 och då gick vi och köpte Pizza på världens godaste pizzeria sen gick vi hem och sjöng singstar. Jag var sjukt dålig på singstar, haha iofs har jag varit fökyld i 3 veckor så jag får skylla på det.
I lördags började vi med att gå på stan och jag hittade en skjorta på myrorna och en tröja på monki. Sen gick vi och åt jättegod sallad på ett mysigt ställe och sen hem. Elvira färgade håret mörkbrunt(!) och sen lagade vi potatissoppa som man åt med Keso och bacon, apgott! Sen kom vi på att vi kanske skulle bli liiite mer fulla innan vi skulle bege oss till Nöjesfabriken. Så vi drack typ en halv flaska vin var på typ 15 min, wiiii! Sen tog vi med en halv flaska till påvägen, så fulla blev vi tro mig! Nöjesfrabriken var hysteriskt stort och det var massor med människor vilket va ganska jobbigt eftersom jag är van vid lilla hugo och svea. Jag tror vi hade minst 3 killar på oss var den kvällen, haha jag ska fan åka till Karlstad oftare YEA! Men vi gick efter bara 1½ timme och lullade på stan, pratade med okända människor och åt på Mc Donalds, skönt att inte behöva skämas för sig själv eftersom jag endå inte var fårn stan! Sen gick vi hem och sjöng Singstar (igen) och konstigt nog gick det mycket bättre den här gången... Jag ägde på Blur- Parklife. Dagen efter fikade vi på Waynes, kollade på film och sen åkte jag hem. Det enda sura med helgen var att min hand äckliade sig med blåsor och var och att jag fick ta buss mellan Katrineholm och Norpan för att nått tåg spårat ut. Tack Elvira för en underbar helg ! ! !


Grand Archives

Underbara, underbara skiva!

image376
Grand Archives

Piss, piss, piss!

Snacka om pissig start på alla hjärtans dag! Börjar med att jag igår kväll/i natt hade så ont i mina brända händer så jag höll på att dö. Jag gjorde av med sammanlagt 8 stycken påsar med is som bara smälte hela tiden. Men klockan halv 5 i morse somnade jag av utmattning och då hade iaf smärtan i ena handen lagt sig. Sedan vaknade jag kl 08.30 av att jag drömde en jobbig dröm och märkte att jag låg i en blöt fläck, jippi min ispåse hade läckt! Sen var jag skitvarm eftersom jag var tvungen att sova i byxor och tröja pga att jag höll på att frya ihjäl av att ha två ispåsar i sängen, så av med tröjan och byxorna och bort med ispåsen (nu hade det iaf slutat göra ont). Sen vaknade jag av alarmet kl 10 och gick då upp. JIPPI! Så nu är jag helt handikappad och kunde knappt jobba idag men det bästa är att jag slipper diska nu för jag kan inte få varmt vatten på händerna. Det positiva var att min Elle tidning hade kommit och att jag fick en söt alla hjärtans dagpresent av mamma och att solen sken! Jag hatar fortfarande Alla hjärtans jävla dag!

 Nu ska jag packa för imorgon åker jag till Karlstad och Elvira <3<3

image375
Sexy babes på Hultsfred 05 <3

Brända händer!

Jag har lyckats bräna mig i båda händerna (tog ut en kopp ur micron som min syster värmt utan något i, det fräste som när man steker). Så nu har jag blåsor på fingertopparna och högerhanden är ordentlig ajajaj med blåsor och allt. Är helt invalid, buhuu.

Men Irina är fortfarande lika sygg (ajajaj det gör ont att skriva, IIIIS)



image373

image374





I gotta get too drunk to dream!

Måste tipsa om Magnetic Fields senaste skiva Disortion. Den är toppen, ge den ett par lyssningar bara så lovar jag att den fastnar. Bästa låtarna är nog Californina girls och Too drunk to dream.

image361
Snygg är den också!

På Pickalurven!

Igår blev faktiskt en lyckad kväll. Det började med förfest hos Ella med Mullimull (det går inte att ta sig ur den leken nykter). Sedan när vi kännde oss tillräkligt på Pickalurven (hahahahah) så begav vi oss mot Hugo. Men efter att ha sprungit runt och hälsat på alla och (tydligen) varit väldit glad, dansat och flummat ett tag så vände det som en pannkaka, vi blev skittrötta. Sen avslutade jag kvällen på Norrtullsgrillen med Branko, några till och en pommetallrik. Trevlig kväll vart det iaf och jag kan lova att ordet på Pickalurven kommer bli mitt nya favisord hahaha!

image358
Jag och Cicci fastnade visst på vimmelbilderna...

Mullimull & Ella

Ledig helg!

För en gångs skull har jag en ledig helg ! ! Det enda jag ska göra är ridprovet till Ridledarkursen och det är kl 13.00 på söndag. Annars är jag leeeeeeeeeeedig! Och imorgon fredag ska jag och Cicci och Ciccis kompis Ella ut (gissa vart). Det var iaf sjukt länge sedan jag planerade en utekväll med förfest och allt, vilket antingen blir skitkul eller en total flopp. Men jag tror det kommer bli skitkul bara vi gräver tillräkligt med guld först! Kom just på att jag är ledig även nästa helg för då ska jag åka till Karlstad och Elvira och det ska bli skönt, skönt, skönt. Jag gillar Karlstad för det är så mysigt och jag känner ingen förutom Elvira och Peter. Så kan man vara mer avslappnad på nått sätt.
   Men först ska jag ju bara överleva Alla Hjärtans jävla dag först... Den dagen är inte alls till för att man ska komma ihåg alla man älskar utan bara för att påminna alla ensamma människor om hur ensamma de faktiskt är... BLÄ! Funderar på att sova mig igenom hela dagen (förutom de två timmarna jag jobbar). Så det så!

image357
Snyggt, snyggt, snyggt! (Michael Kors)

Utmanad, igen!

STEG 1
Skostorlek: 40
Civilstatus: singel
Höger eller vänsterhänt: höger

STEG 2
Skor som du bar idag: mina mc boots
Dina svagheter: förlåter för lätt
Rädsla: Finns för många
Målsättning: Komma på en målsättning

STEG 3
Första tanken då du vaknar: Var är jag?
Sista tanken innan du somnar: Nu tror jag att jag kommer somna!

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: coca cola
McDonalds eller Burger King: mcdonalds
Adidas eller Nike: Det beror på
Choklad eller vanilj: CHOKLAD!

STEG 5
Svär du?: jag gör nog det
Sjunger du?: ja, tyvärr
Duschar du varje dag?: typ varannan dag, typ nu
Röker du?: inga kommentarer
Gillar du skolan?: Hu mig nej!
Kommer du överens med dina föräldrar?: för det mesta..

STEG 6
Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: Ja
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Ja, äter det till frukost dock inte en hel ask varje morgon.
Ätit sushi?: nej
Stått på scen?: nej
Skejtat?: nej
Bakat?: nej
Stulit något? nej

STEG 7

Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull?: ja och ja
Blivit kallad hora?: ja
Blivit nerslagen?: nej (jo nockad så jag svimade, av en häst)

STEG 8
I framtiden..
Namn på barn?: Ester & Love
Vad vill du bli när du blir gammal?: snygg och rik

STEG 9
Antal CD-skivor du äger: Oh jösses, vet inte. Många!
Antal piercings: inga
Antal tatueringar: ingen för tillfället men kanske en på G
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: ingen aning men kanske 8 ggr
Antal saker jag ångrar: Det är mycket det!

Jag blev utmanad av Cicci!

image356
Kräver en till snygg bild på Gustaf!

Avundssjuk

Måste säga att jag är mäkta avundssjuk på de som får gå på visningarna som är under Stockholms Modevecka. Skulle gärna sitta där och spana in alla snygga kläder. Men, men vi vanliga dödliga får väll nöja oss med bilderna från visningarna... buhuu. Men jag hittade mycket snyggt, tror att hösten/vinterna kommer bli lovande. Min favoritvi var nog endå Velour med de snygga klänningarna Rodebjer med de sjukt snygga jeansen, men även Whyred. Var tvungen att plocka ut några favoriter!

Rodebjer:


Acne:


Carin Wester: (Älskar sminket och håret)


Whyred:


Velour:


Hope:


Fifth Avenue Shoe Repair:


Minimarket:


FAVORITEN som jag måste ha!
image355

Hård helg!

Denna helgen har jag jobbat hårt och mycket och fötjänar en snygg bild på Gustaf Norén (igen).

image320
mmm

Utmanad!

Igår bestämde Moa (eller igentligen mest Moa) att vi skulle gå ut och partaya. Jag ska jobba hela helgen så jag kan inte gå ut någe för jag börjar så tidigt så det passade mig perfa. Så vi började med Babyl och sen bar det vidare mot Svea och klubb Jammin eller va den hette.  De spelade toppenmusik i början, första som spelar Pigeon Detectives och The Enemy ute förutom jag (iaf av vad jag hört) så jag var mäkta nöjd! Sen skjutsade Moa hem mig och då var det bums i säng för att sedan gå upp lö 10.30 och jobba sen rida. Man borde gå ut på torsdagar oftare faktiskt, bortsett från alla äckliga gubbar som satt och spanade på mig och moa hela kvällen, BLÄ!

Jag blev utmanad av Cicci att lägga upp den fulaste bilden på mig själv, så Hey Ho Let´s Go!!

Den är från Hultsfred 06 så jag får skylla på att det va festival och att jag säkert va full:P

RSS 2.0