mmm

image318

Få ALDRIG bakhjulssladd!

Idag körde jag halkkörningen och måste säga att det faktiskt var hysteriskt roligt! Först var jag lite mesig och vågade varken trycka på gasen eller bromsen, men det släppte ganska snart. Det var väldigt roligt iaf, enda tills vi skulle köra bakhjulsdrivet och igenom kurvan i 50 km/h. Jösses säger jag bara, jag ska aldrig ha en bakhjulsdriven bil för den bakhjulssladden var inte att leka med... hua mig. Det var värre än att åka karusell och så förväntas man tänka klart i en sådan situation (iofs om du kommit så långt i sladden att det snurrar så mycket är det bara att be för att ingen eller inget står i vägen)  jag styrde och alla håll kändes det som. Aja nu är det iaf gjort och sen är det "bara" uppkörningen kvar som är bokad till den 28/2. Sen är det bara att tuta och köra WEEEHO!

Surfade nyss in på fotografen Jimmy Backius hemsida och låt oss säga att killen kan fota! Hittade även fotona han tog på min loverboy Gustaf Norén när han bleb utsedd av Café till sverigest bäst klädda man (borde varit världens sexigaste enligt mig). Han är ju helt enklet för snygg för att ha både fru och barn, men det är ju iofs inget som hindrat någon förr...

image317

Kontakannons

Jag vill ha en karl som ser ut såhär (han får gärna vara ett musikaliskt geni också, det skulle inte skada):

image306





image316

Dylan, Bob him self!

Jag är en Baywaster!

Jag gjorde ett test på veckorevyns hemsida om vilken handväska man är, haha. Jag blev Mulberrys Baywaster, den va snygg iaf, skulle jag kunna tänka mig men den är garanterat svindyr.

image305

Länk till testet här

Ikväll ska jag och Monika till Hugo, Moa spelar skivor på dansgolvet för första gången utan mig! Spännande kommer det bli och hon kommer vara så duktig!!

Nya brillor!


Äntligen har jag fått mina nya glasögon, wee! Var och hämtade dom idag efter jobbet och jag är supernöjd. Nu slipper jag gå runt i mina andra tråkiga, fula glasögon. Det bästa var att det var två för en så jag fick två bågar så jag kan variera mig lite. Vilket är väldigt bra för mig eftersom jag har en förmåga att tröttna på saker väldigt fort.

image304
We likee!



CD REA 2008!

Idag har jag jobbat till klockan 20.30 ! ! ! Anledningen till detta är att CD rean börjar imorgon och vi var tvugna att fixa allt inför det idag. Så jag har jobbat hårt idag bla med att sätta upp alla fula cd rea-affisher i skyltfönstret (dom e verkligen sjukt fula) och organiserat om massor. Så nu är jag trött, trött, trött. Plus att jag hade körlektion i morse och min körskole lärare pratade om uppkörning igen, wee! Jag bli nervös av att bara höra ordet... Så kom och köp skivor av mig imorgon =D

image303

Efterlyses!

Jag har bestämt mig för att jag vill ha en beige vårjacka. Vet precis hur jag vill att det ska se ut. En ganska kort, utan krage med muddar, ljusbeige. Men självklart hittar jag ingen, har letar med ljus och lyckta på internet men utan resultat. Typ en bombarjacka men MYCKET "kvinnligare" men typ den modellen... Hittade bara den här, den är iaf i rätt färg (kunde dock varit liiite ljusare):


image301


Sen har vi ju alltid denna från Permanent Vacation som är i precis rätt färg men inte riktigt rätt modell (kunde iofs varit lite mer beige):

image302

Jag hatar att jag ska vara så kräsen men när jag väl bestäm vad jag vill ha så ger jag mig inte förens jag hittat just det... Attans!

Fredagspics!

Var på förfest med Cicci i fredags. Träffade massor med roliga, nya människor=trevligt. Eller en hade jag tydligen spelat gitarr med för typ 4 år sedan, han kom ihåg mig men det tog ett tag för mig att komma ihåg han. Han kom till och med ihåg första låten jag ville lära mig (turn 27 med Niccokick, YEAH!) Hade iaf väligt roligt, tack Cicci jag behöver träffa lite nytt folk!


Love!


Feist - My moon my man


Feist - 1234

There some good looking girls tough!

Det är ännu en gång bevisat att jag inte ska vara med på vimmelbilder...

image297
Jag, Moa och Alexandra, från Hugo i fredags. Vi hade faktiskt hysteriskt roligt, var länge sedan jag dansade så mycket. Var helt slut när jag kom hem och endå fick jag inte en blund på hela natten...


Nu har jag lånat halva stinas sex and the citybox som jag för tillfället plöjer igenom. SKA köpa mig en en egen någon gång när jag får pengar över... Vilket blir typ aldrig. Men det är kärlek, lungt världens bästa serie!

image298

Idas sommarvisa

Jag vill ha sommar nu, vill också ha Permanent Vavations fina klänningar/jacka att glida runt i, romantiskt!

image296
Bilder: www.permanensvacation.se





Coolingtights!

Sådär skulle jag vilja se ut idag, skulle iaf vilja ha ett par sånna dära tights! Snygg hon va...

image284
Bild: Stockholm Streetstyle

Rufus Wainwright - Going to a town


Realover!

I morse började jag med körlektion och jag kan bara varna alla för jag har börjat köra inne i stan... Iaf så har jag bokat halkan nu så den 30/1 kl 11.45 smäller det, sen är det "bara" uppkörningen kvar!
När jag kom hem från körskolan så hade jag och min syster fått brev som visade sig innehålla en sen julklapp från farmor. Det var iag ett varsit pressentkort på H&M på 500 kr, snällt av henne! Så jag gick till H&M efter jobbet och gjorde verkligen reafynd, tycker jag iaf. Jag köpte en klänning, en bh, strumpbyxor plus ett halsband för sammanlagt 183, 50 kr! Mycket nöjd.

image278




Sedan masade jag mig äntligen iväg till optikern och gjorde en synundersökning. Det visade sig att jag behöver proggresiva glas igentligen (!) men att jag är så ung än så mina ögon kan anpassa sig fortfarande så jag behöver bara lite starkare glas än vad jag har nu. Så nu ska jag bara hitta två bågar som jag vill ha för det var tydligen 2 för 1. Spännande.

image279 image280
image281 image283

Myrorna och skyltfönster

Idag var jag på myrorna för att kolla efter en snygg väska. Och jag hittade en, PRECIS en sådan som jag vill ha den är underbart snygg. Sedan hittade jag även en galet snygg tröja i mocka (!) även den vrålsnygg! Plus ett litet armband i trä. Med andra ord en väldigt lyckad shoppingtur på myrorna. Man behöver verkligen vara på rätt humör när man är där. Vissa dagar hittar jag verkligen ingenting och vissa dagar, som idag, massor.


image273image274
image275 image277


Annars har jag jobbat länge idag, till kl 18.30! Jag hade som uppgift att av-pynta hela vaxkupan och alla tre skyltfönster. Kanske inte låter så jobbigt men Oskar hade hängt upp typp 20 julkulor och 500 meter glitter överallt. Fint men sjukt jobbigt att ta ner. Och folk tittade väldigt konstigt på mig när jag stod där i skyltfönstret och damsög halm (ja vi har halm i skyltfönstret). Enligt David hade de haft samma halm sen de öppnade butiken 1988... mysigt värre. Iaf så tog av-pyntningen 5 ½ timme. Men nu är all jul borta fårn Vaxkupan! Detta gjorde även att jag inte hann till optikern för att införskaffa mina snygga brillor så jag får ta det imorgon.

Nya brillor och tristess

Mamma ska skaffa nya glasögon, precis som jag. Så hon kom hem med ett par bågar som hon skulle prova och där hittade jag ett par som jag genast blev kär i. Så nu tror jag att det blir dom, ska bara boka synundersökning och så. Äntligen, jag som har letat så efter ett par snygga bågar (som samtidigt inte kostar en hel förmögenhet).

image256
Nice? (de är bruna)

Efter gårdagens skivspelande är jag helt slut, höll på att somna redan kl 01 igår och då va det två timmar kvar. Så vid tre var jag helt död och hade världens huvudvärk. Jag börjar nog bli för gammal för det här tror jag.
Iaf så har jag och syster fördrivit tid på stan och nu har jag ägnat mig åt stardoll.se. Mycket underhållande faktiskt, iaf när man har tråkigt. De enda som var roliga att klä var Mary-Kate och Ashely Ohlsen och Jude Law som allihopa även är sjukt snygga i verkligheten, men de blev ett strå vassare nu måste jag säga!


Stackars hästarna

Om jag endå visste att det var såhär det låg till... Hahahahahahahahaha, humor!

image253



Varför Amy, VARFÖR!?

Vad tänkte människan med? Jag tyckte ju hon va så snygg ju. Hon är ju min Tattoo-idol, hon har ju verkligen världens snyggaste tatueringar. Så färgar hon håret blont... Herre gud, kan någon hjälpa den stackars flickan!

image247

image249


Hon kan ju vara så galet snygg, så gör hon såhär. Herre guuuuud! Hon ser iofs inte så jättenöjd ut. Hon säger att hon ville ha en ny look inför 2008... hmm. Bara inte musiken tar stryk av hennes för tilfället till synes förvirrade tillstånd.

image251

God morgon!!

Måste säga att det var nog den bästa morgonen på länge just i morse (förutom att jag var sjuuuukt trött). När jag gick ut i hallen så låg det ett packet där som inehöll min Enemyskiva från Matt i england. Plus att han var så galet snäll och skickade med The Best of Blur, så att han är säker på att han får höra Parklife nästa gång han kommer till Hugo. Weeeee nu är äntligen Enemyskivan min, lyssnade massor på den i sommras och nu va det sådär lagom länge sedan jag lyssnade på den så den är jättebra på nytt. Kan verkligen rekomnedera den, är dock inte släppt i Sverige än men tror den kommer snart. Jag kan iaf skryta med att jag har ett ex.
Sen hade även min Elle-tidning kommit så lyckan var gjort i morse, det var ju till och med lite sol ute!

Så nu kan jag LOVA att jag kommer spela The Enemy imorgon på Hugo och även Blur!


No mercy!

På fredag ska jag spela skivor på Hugo igen. Ska spela i baren den här gången, själv (undra om jag klarar mig utan Moa). Iaf så ska jag ta tillfället i akt och enbart spela den musik som jag vill, no mercy! Den låten jag absolut, under några omständigheter, över huvud taget, inte enns kommer fundera på att spela är "Alla som inte dansar är våldtäcksmänn", så det så. Jag tycker iaf att det kan vara värt ett besök, hoppas jag kan tillfredställa några av besökarna iaf.



Förövrigt är ja sjukt avundsjuk på Monika som ska åka till Gran Canaria på lördag, gick på stan med henne idag när hela resan planerades. Det är hon värd, men tycker jag med borde vara värd en resa någonstans varmt, iaf någonstans ljust!! Men jag tröstade med att sno en rutig flanellskjorta av morfar, we like. Jag skulle vilja ha en lång antingen röd eller blå-rutig. Hittade ett par på Carling men med min pissiga ekonomi den här månaden så fick jag hålla i pengarna... piss.

image244
Hon är faktiskt sjukt snygg

Sammanfattning år 2007



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haft ett "riktigt" jobb, tagit studenten, arrangerat en festival

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope

4. Dog någon som stod dig nära?
som tur va inte

5.Vilka länder besökte du?
Danmark, Tyskland, Österrike, Italien.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Körkort, egen lägenhet, fast jobb och mycket mer...

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Flera stycken, roskilde, studenten...

8. Vad var din största framgång 2007?
Fått jobb på Vaxkupan.

9. Största misstaget?
jösses, en hel del

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld en hel del (som vanligt), ont i knät och ryggen.

11. Bästa köpet?
Min vita klänning med gröna blommor för 25 kr, har aldrig fått så många komplimanger förr

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Festivaler, kläder, skivor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Studenten, jobbet på vaxkupan och mina vänner.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Finns såååååå många, studentsången

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mestadels gladare men lite ledsnare mot slutet

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Lyssnat på musik

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat tid på människor som inte förtjänar det.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor och morfar.

19. Blev du kär i år?
mm

20. Favoritprogram på TV?
Sex and the city

21. Bästa boken du läste i år?
En oväntad semester och Å andra sidan av Marian Keyes

22. Största musikaliska upptäckten?
Jösses, massssssor! En helt nu värld har öppnat sig.

24. Något du önskade dig och fick?
Jobb på vaxkupan, nya vänner.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Egen lägenhet, körkort, massor skivor och kläder.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Hade migrän, jobbade, svor över regnet, köpte jeans och fikade med Stina.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
har jag inte redan svarat på det typ?

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Förvirrad

29. Vad fick dig att må bra?
Stina, Elvira, Åsa och mina andra vänner, musik.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Gustaf Norén

31. Vem saknade du?
tyvärr fel person... och Elvira, Stina och Åsa

32. De bästa nya vännerna du träffade?
Träffat en hel del nya bästiga vänner faktiskt

Jag vill ha vår!

Jag vill ha vår nu så jag kan använda min kavaj och vara lite snygg och inte såhär grå och trist. Om det hade varit vår nu hade jag iaf varit såhär snygg:



Jag måste införskaffa ett par Ray Banbrillor!

Ida <3 Feist!

Hon är underbar, skivan The Reminder är verkligen förtrollande bra. Sen är hon rätt snygg också!

image171


image172

VERKLIGEN ATT REKOMENDERA!


RSS 2.0