Pigeon Detectives.

Har lyssnat en hel del på Pigeon Detectives senaste skiva. Eftersom jag gillar första så mycket var jag väldigt spänd inför den nya och jag är inte besviken. Mummmms!


Skolavslutning med jordgubbstårta.

Idag slutade min lillasyster 9:an, stort! Känns så sjukt länge jag slutade på Ljuraskolan men det är egentligen "bara" 4 år sedan. Syster var iaf väldigt trött på sin klass så det blev inte så mycket snyft som för de andra. Var samma för mig, var bara så skönt att slippa högstadiet, tiden i mitt liv jag aldrig skulle vilja göra om. Som tradition i denna familjen har vi jordgubbstårta på examensdagar, mammas underbara jordgubbstårta.
Igår vaknade jag men en Moa i sängen, vi möttes upp kvällen innan och hon sov här. Sen mötte jag David och vanja för lite kaffe i folkparken och resten av dagen ägnade jag åt att städa. Ägnade mig samtidigt åt att plocka ner vintrekläderna och plocka fram alla sommarkläder, klänningar och skjorts som jag var tvungen att prova. Kvällen spenderade självklart framför tv:n och Sverige-Grekland. Jag är faktiskt en liten sucker på forboll så pass att morfar och jag faktiskt brukade gå och kolla när IFK spelade. Så u när det är EM sitter jag ganska klistrad men jag missar Sverige-Spanien eftersom jag då är på Hasses 40 års-firande. Sen missar jag ju självklart resten av EM eftersom jag är fast på Strömsholm, men forbollen väger självklart inte över ridningen specielt inte när det är jag själv som ska utöva det!

Föutom att äta jordgubbstårta och tvätta har jag även varit på stan och köpt en fiiiin klänning tills på lördag, blommig sak från Indiska. Men en sak som stört mig idag är påhoppet på "Blondinbella" igår. Visst så är hon verkligen inte en persoson som jag har sådär jättemycket gemensamt med eller har sådär jättemycket över för men kom igen. Jag läser faktiskt hennes blogg ganska ofta för jag tycker det är så sjukt intrssant att läsa om hennes liv eftersom det är väldigt långt ifårn mitt eget. Men hon hade iaf blivit påhoppad i kungsträdgården igår under Sverige-Grekland matchen som visades där. Vuxna människor skriker könsord och kastar flaskor på henne är ju bara extremt pinsamt. I en artikel i aftonbladet säger hon att hon får skylla sig själv när hon går ut bland så mycket folk och vet att hon provocerar med sina åsikter, men va faan. Tycker bara det visar på andra människors avundsjuka, de kännser sig så sjukt hotade av en blond 17:åring som inte ens kan bädda sängen själv men endå tjänar 10 ggr mer om året än dom själva. Tjene är sjukt smart och har verkligen lyckats med sin egen idé. Finns väl alltid folk man inte gillar men man måste väll inte skrika hora efter dem för det, eller?

"Bloggdrottningen"

Bartendern och ridläraren.

Nu är jag hemma från lkpg och Stina. Hon är nu påväg till london och sin bartenderkurs, cooling. Så igår när jag kom fram till lkpg började vi med att åka ut till deras häst (eller mest Stinas mammas häst), en unghingst på snart ett åt och hans polers. Så där stog vi och myste med alla 5 unghingstingar i säkert 30 min innan vi åkte vidare till Olles mammas stall Stuteri Lindevik (unghingstingen heter Oridetto men kallas för Olle). Där fanns det mer fölisar, dock betydligt mindre, att mysa med och även två stycken sjukt fina hingstar Kennedy 1119 samt Radiator 1124 som var den mest vinstrika hästen 99-00. Sedan åkte vi hem och grillade sen kollade vi på Marie Antoniette och åt godis. Nu i fm följde jag Stina till tåget och nu är jag hemma och packar lite. Ska ju egentligen inte åka förens om en vecka men det känns bäst att paxka lite nu eftersom jag jobbar hela veckan och det är sjukt mycket gerjer som ska med! Imorgon börjar jag kl 8 och nu vill jag gå och fika med Moa!


Hon skulle nog också gilla Radiator!



Banchef på två brödbitar och fem pingvinstänger.

Efter att ha jobbat och byggt bana igår em/kväll åkte jag till Mormor och Morfar för grillat. Där var redan mamma och Hasse plus att min moster+man +alla småkusiner kom sen. Eftersom det vad jag som körde tvingade jag hem mamma och Hasse ganska tidigt (hotade med att de skulle få gå hem) eftersom jag skulle upp vid 7 dagen efter, alltså inget studentfirande för mig men det klarade jag iofs av rätt bra förra året. Dum som jag är trodde jag ju att jag skulle få sova ett par timmar iaf eftersom vi var hemma vid 11, när jag kollade på klockan 03.20 hade jag fortfarande inte somnat. Va fan är det med mig och inte kunna sova när jag verkligen måste, helt sjukt. Somnade till en gång men vakande av att jag drömde en läskig dröm om en katt som åt kattungar (!?). Men någon gång under natten måste jag somnat för när klockan ringde vid 07.00 var jag helt död och trodde aldrig att jag skulle få kontakt med min kropp. Men upp kom jag och iväg kom jag med och jobbat har jag gjort och solbrännd är jag, fast jag smörjde in mig. Stått på banan och jobbat hela dagen på våra ponnytävlingar, roligt men varmt. Banbyggaren var supertrevlig och ponnysarna var jättegulliga (de flesta iaf). Men det värsta under hela dagen var maten, skulle vara en pastasallad men pastan var så sönderkokt så det var bara en gröt. Jag höll på att kräkas av konsistensen så jag slet åt mig två brödbitar och en cola och gick tillbaka till banan. Sen kom jennifer med mer läsk och massor med "Pingvinstänger", så det blev min lunch och mitt mellanmål.

Imorgon ska jag sova länge och sen ska jag jobba. Efter det bär det av till lkpg och Stina, vi ska grilla, titta på film och äta godis typ. Sen åker hon till london i 4 veckor och jag till strömsholm i 3. hemskt!


Hur, HUR ska jag klara mig?

Kär på nytt.

Jag är nykär, i The Strokes, igen. Var typ det enda jag lyssnade på under en lång tid men nu var det ett tag se. Nu på morgonen satte jag på Is This IT skivan och belv kär på nytt. Satan vad bra dom är <3 Kanske min stora Strokes affisch åker upp igen...


Trötter.

Oh jösses så trött man kan vara. Inte så konstigt kanske efter att hagått upp 05.15, jobbat i 11 h plus tävlat plus sovit som en kratta. Candy var såå duktig i dag igen, endast en rivning som nog mest var mitt fel egentligen och bara lite rodeo på framridningen, duktig flicka. Tycker verkligen att NFK borde sälja henne till mig men de vill inte det, jo om jag betalar typ 150 000 eller iaf så mycket pengar så de kan köpa två nya ponnysar. Men om jag tar ett lån, lägger en handpening och sen gör en avbetalningsplan så kanske jag kan köpa henne (inte för 150 000 då). Bättre häst hittar jag nog inte, hon är i perfekt ålder, jag känner henne och tycker jättemycket om henne plus att hon är väldigt utvecklingsbar. Jag skulle bli så glad om jag fick ha henne som min egen, My littlepony! Nu ska jag snart ta och gå och lägga mig, ska åka till Jennifer imorgon bitti och hälsa på fölisarna. Hoppas de jävla hö/sol-eksemen slutar klia och svida bara, satan!


Älsklingen

RSS 2.0