Grillat.

Iadg har jag jobbat, fixat häst och grillat i vasaparken. Nu ska jag sova, snarare försöka eftersom det sitter massor med människor och väsnas utanför mitt fönster. Ska upp kl 05.15 imorgon och jobba, jippikajej! Men jag får glädja mig med att jag ska tävla också,på gräset för första gången i år. Ne nu måste jag nanna kudden, ska ju börja jobba om 8 h...


Erin Wasson


Enklast är snyggast

Grattis Cicci!

Idag har jag varit på Ciccis examen från komvux. Hon har läst till Mentalvårdare, duktiga flickan liksom! Efter det blev det glass på halvars, 4 linnen på D&c/o för 100 kr och en ljus på Åhlens. Snart ska jag iväg till stallet och rida programridning i hettan.


Sara & Cicci

Gårdagen slutade faktiskt väldigt bra. Tanken var att jag och Elvira skulle ses och ta en promenad bara men slutade ganska så annorlunda. Började med en öl på babyl (som sen blev två öl), lite tur och utnyttjande av charm and good looks senare var vi på Kleerup konserten på Hugo. Konserten sög men vi var glada endå och traskade nöjt hem efter 3 låtar.



Jäkla vimmelfotografer, jag vill ju inte vara med ju!


Kleerup någon?

Kleerup på Hugo ikväll, någon?


Smultronstället.

I tisdags begav sig jag, Elvira (som är i stan) och Sina till Smultronstället i Söderköping. Mysigt, mysigt, god glass och jag tappade mitt lepsyl i göta kanal.




Nya bilder.

Nya, lite finare bilder från i söndags (snacka om att jag är koncetrerad, snyggingminen #1)




Fotograf: Sofia Rudi

Carolina Winberg för Lindex

Hur snygg är inte människan, så jag mår dåligt varje gång jag går förbi lindex eller dess reklamskyltar.


Älskade häst.

Detta har nog varit den bästa dagen på länge! Var och tävlade på NORF idag, lektions DM. Hade absolut inga förväntningar eftersom det gick så bra förra gången vi var ute (inte) men idag kunde det nog inte gått bättre, jo kanske om jag hade gasat på lite i omhoppningen och knipit en placering. Jag var felfri i förklassen och felfri i DM-klassen plus omhoppningen, hon hoppade så himla bra och skötte sig som en ängel hela dagen. Fort gick det, tror jag hade snabbast tid i clear rounden, så det var tur att det inte var stilbedömning. Älskade häst säger jag bara SÅÅÅÅÅÅ duktig hon var idag, jag har till och med förlåtit henne för att hon pajade min rygg.

Efter tävlingen åkte jag till Mormor och Morfar, åt massor med mat och nu ska jag plugga på min bok. Igår var jag hos Cicci och åt Tacos och glodde på melodifestivalenspektaklet, Frankrike borde vunnit och tyskland var sämst!


Enda bilden där man inte ser min svettiga, röda fejja.


Bilderna är små och rätt dåliga (bjuder på en svett-bild bara för att hon är så fin)

Dags att riskera livet igen.

Imorgon ska jag och Candy göra ett nytt försök på tävlingsbanan. Med andra ord dags för mig att riskera livet igen, eller iaf min ryggs framtida liv. Imorgon är det lektions DM, mitt sista eftersom man inte får vara med efter man utbildat sig. Ska bli roligt och det bästa är ju att det faktiskt inte kan gå sämre än förra gången, jag är glad om jag lyckas sitta på hästen längre än 1,5 min. Ska longera henne i en kvart innan jag sitter upp så hon får rasa av sig, sen jävlar!

Gårdagen blev faktiskt ganska lyckad! Jag hade iaf roligt men som vanligt var jag så trött så jag var färdig att somna vid halv 2. Men jag hängde i och det blev en rätt så lyckad kväll, mycket folk var det också!


En hysteriskt uttråkad Candy som inte alls förstår varför jag måste blöta ner henne så där!

Återförening!

Ikväll återförenas jag och Moa över skivspelarna på Hugo. Kommer nog bli kul även om jag för tillfället bara har lust att lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet och stanna där. Bara huvudvärken går över så blir jag nog pepp igen, får vi hoppas annars blir det som vanligt att jag får hjärnsläpp och vill gå hem innan kl slagit 1.


Då hade vi allt roligt!

Nu är jag redo!

Tog en snabb och väldigt effektiv sväng på stan nyss, med betoning på snabb och effektiv! Lyckades hitta en bikini och ett par skor som jag kollat in på internet innan. Bikinin hittade jag på lindex och jag blev sjukt nöjd, är annars ett plagg som jag hatar att leta efter, hatar att prova och egentligen hatar att ha på mig men nu blev jag väldigt nöjd. Skorna är sjukt snygga och inte så långt ifrån mina shoelove från acne.

 

Snygging jag kommer bli!



Fräknarna är också kirrade, synd bara att de som sitter runt munnen är så mörka.









Jag känner att jag börjar bli yr.

Jag börjar om 1½ timme, jobbar till minst 21.30 och mamma har tagit bilen. Bajskorv. Samt att min träningsvärk från gårdagens besök hos kiropraktorn inte är nådig och jag har ägnat ännu 1 h dreglandes över kläder jag inte har råd med på Acnejeans.com med en hantverkare bankandes i bakgrunden. Ser jag ut som 30?


Kärlek # 2

Moa och jag har nördad oss på youtube. Säga vad man vill men det här är helt sjukt, kolla in hästen! Jag får gåshud.


Kärlek!


Whistle for the choir - The Fratellis

Den här låten hade jag glömt, den som är så bra!


Attans då

Insåg just att jag kommer vara på Strömsholm när Sex and teh City the movie har premiär! Satans då, aja får ta ett besök på biografen när jag kommer hem, kan knappt vänta tills jag får se den.


Bild: Amerikanska Vogue

Cat Power - Lost Someone


Jösses vad jag älskar den här låten

Om en månad smäller det!

Om en månad åker jag på ridledarkurs i tre veckor på Strömsholm (ridskolan som ligger vid strömsholms slott). Jag och Magnum kommer hårdträna som satan, vi kommer tydligen rida ca 3 h om dagen. Så det är hårdträning i tre veckor med undantag för söndagarna då vi är "lediga", hästarna måste ju fortfarande tas hand om. Madde och Eva som gått kursen innan fick tydligen blödande ridsår efter bara tre dagar, men det får vi hoppas att jag slipper. Sen ingår även massor med teori och insruktörskunskap.
    Det ska bli sååååå kul att få åka iväg sådär och träna ordentligt och bara rida, rida, rida! Ska bli skönt att komma iväg et tag också och bara få fokusera på ridningen.  Strömsholm är ju också ett väldigt fint ställe med mycket fina hus och det stora ridhuset är hur fint som helst. Kan kanppt vänta men nu är det som sagt bara en månad kvar så nu är det nog hög tid att börja se över vad som behöver tas med, blir ju en del grejer när man skall vara borta i tre veckor och inte minst mycket saker att ha med sig en häst i tre veckor! Nu hoppas jag bara att min rygg kommer fixa sig tills jag ska åka.

Börjar känna mig som en riktig bitterfitta nu så jag behöver komma bort och andas annan luft ett tag. Sen ska jag iofs till London med pappa och My 6-8/6 vilket också ska bli väldigt roligt.


Vi kommer ha så kul han och jag!

Skorna

Jag har hittat ett alternativ till mina shoelovers från Acne! Dom är från Don Donna.


image524
Skorna jag skulle kunna döda för (fast i svart) från Acne: 2300 kr (bild: Acnejeans)


image525
Alternativen? Snygga som satan från Donn Donna: 700 kr (bild: Don Donna)

Jag överlevde!

Nu har jag varit hos kiropraktorn! Var så hemskt nervös och rädd innan men jag överlevde och det var faktiskt väldigt skönt. Det var högersidan som var skadad efter min ofrivilliga avsittning för två veckor sen, så han beskrev det som en stukning i ryggen. Muskeln som håller ryggen upprätt var "stukad" och därför i kramp och full med mjölksyra och när den är i det tillståndet arbetar den inte. Sen var mitt högra ben även kortare än det andra så det rätade han till och knäckte även till korsryggen och något mer, knakade någonstans i bröstkorgen. Sen masserade han och det är verkligen skillnad på massage och massage, när mamma gjort det har det bara kittlats men nu var det jätteskönt. Så nu känns det som om vänsterbenet är kortare istället eftersom jag vant mig vid att vara sned. Så nu är det bara att vänta på träningsvärken! Och som han sa "Att ramla av hästar är ju inte bra" !

Moa och jag funderar på att ta en weekend utomlands bara för att komma bort från allt ett tag, komma bort från allt jävligt. Tror vi ska försöka inrikta oss på Turkiet eller nått, inget fancy utan bara för att fly landet för ett par dagar.
Något har jag iaf lärt mig av den här helgen, sluta aldrig att förvånas över hur folk kan bete sig och var försiktig med vilka du litar på och kallar dina vänner!


image523
Jag tycker om henne endå!




Mållös

Jag är mållös, förstummad, chokad, matt, fascinerad, förbannad, ledsen, förvirrad, sårad, arg, ilsken, bitter, förstörd och bara jäääääääävligt besviken!
Det trodde jag aldrig....

Dagens önskeoutfit!

Har inga dagens outfit eller dagens önskeoutfit sen tidigare men när jag såg den här bilden på Mischa Barton kunde jag inget annat än att avundas henne. Även om den är tagen från en artikel på aftonbladet.se om hennes celluliter så är hon så vacker. I bildtexten stog det "Mischas kritiserade outfit", vad är det för fel på folk?

image522
Hon är så vacker!

Frågvisa barn

Igår var det en liten tjej som rider i en av mina grupper som var väldigt frågvis (och väldigt söt). Hon frågade först om jag hade någon egen häst, om jag jobbat med hästar länge och helt plötsligt slänger hon ur sig "bor du med någon?". Nej jag bor hemma svarade jag, då frågar hon "varför inte då?"... Vad svarar man på något sådant? För att det inte finns någon som vill bo med mig, eller vad? Satans unge. jag svarade bara "Jaa, du om jag visste det".

Jag tror jag vet hur min framtid kommer se ut, jag kommer bo i en lite etta, ha en mops kanske två, en häst och jag kommer ägna all min tid åt mina djur. Vad jag kommer jobba med vet jag inte. Sen när jag samlat ihop tillräckligt med pengar kommer jag köpa en liten gård någonstans på landet och bo där med min hästar, hundar och katter. Jag kommer bli den där konstiga, ensamma kvinnan som bor med sina djur och försöker lura med sig småbarn genom att locka med äppelpaj, desperat efter sällskap...

Vecka 18

Måndag: Först fika med Cicci följt av en runda på stan, två t-shirts inhandlades. Sen jobba, jobba, jobba till 21.30.
Tisdag: Först träffade jag Elviralove som var på besök från Karlstad, vi fikade. Sen jobba, jobba och sen rida, hemma vid 21.30.
Onsdag: Valborgsmässoafton, jobbade bara till 19 sen hem fort som satan duscha, klä och piffa till mig. Sen iväg till Sing Thai och äta med Stina, Åsa och Elvira = gott och mysigt. Sen gick vi hem till Elvira för att bli lite mer party vilket iaf Elvira och Åsa blev, jag blev trött och Stina med. Sen gick vi till Hugo, lyssnade på Speedmarket Avenue och dansade lite, sen hem och sova vid 2.
Torsdag: Bakisfika (iaf för Elvira och Åsa), Åsa och Stina åkte hem, jag och Elvira gick hem till Elvira och lagade middag. Jag åt middag med elvira, hennes syster Amanda, bror Johannes och pappa. Sen spelade jag, Elvira och Johannes Clouedo och jag förlorade. Sen gick jag och Elvira en liten promenix, köpte godis, gick hem till henne åt godis sen gick jag hem och sov.
Fredag: Hjälpte Cicci och flytta till hennes första egna lägenhet!! Smet dock iväg i mitten för att ta mig till stallet och rida, sen tillbaka. Sen gick vi in till stan och åt, köpte godis, gick hem till henne, åt godis sen gick jag hem och sov.
Lördag: Jobba, jobba, jobba till 16. Sen hem till moster för att fira henne och kusinen August. Min minsting kusin Vera har blivit stor och vi diggade till dylan hon både dansade och sjöng! Sen hem, gick promenad med mamma och Hasse, middag. Sen mötte jag Monika och c/o på världens bar och sen bar det av till Hugo och 80-tals kvällen. Inte för att jag kommer ihåg sådär jättemycket fårn 80-talet men jag är iaf född under den tiden! Rolig kväll men jag gick hem vid 2 och låg i sängen och glodde i taket ett tag tills jag somnade.
Söndag: Vaknade 09.09, konstigt tidigt, låg i sängen och glodde i taket till halv 11. Sen tog jag en promenix och nu gör jag inget alls, glor i taket typ tror dock vi ska grilla sen... Imorgon ska jag jobba!

Det var skönt att vara ledig ett par dagar men jag har ont i ryggen efter min ofrivilliga avsittning förra söndagen. ÅS nu måste jag möta en av mina största skräcker (förutom fåglar, snygga människor och djupa vatten) Kiropraktorn! Jag är livrädd, jag kommer dööööö! Men det gör så ont och jag kan inte rida ordentligt, kan inte sitta ner på hästen. Aja hoppas jag överlever, de vet antagligen va de håller på med men jag är skräckslagen. Undra om man får ta med en nalle...?

image520
Åsa & Elvia

image521
Snyggingarna #1 (jag undviker vimmelfotografer så gott jag kan)

Acne L U V

Vad glad jag hade varit ikväll om jag hade haft de här jeansen ikväll, Acnes L.U.V Telephone. LUV <3 säger jag bara!

image519
Bild: Acnejans

RSS 2.0