Go square, go!


Glasvegas - Go square go

Det var självaste tusan vad segt  det var att komma iväg nu då. Men med en liten hejjarsång går det nog bättre. Go Ida Go!

use somebody.

Gårdagen. Jobbade först till 4 och sen hem och kom på att jag skulle sy om en kjol, kommer alltid på i sista sekund att jag kanske ska ta och sy eller sy om något. Så precis som alltid var jag sen och sprang runt som en tok och fixade och donade. Sprang till cicci och vi beställde pizza som vi slängde i oss, hungriga som djur. Sen gick vi till någon tjej som bodde bredvid gustav adolfskolan. Men det besöket blev väll lite sådär trevligt, hon var väll kanske inte den personen som jag hade valt att umgås med annars... Iaf så hade vi rätt trevligt men cicci och jag begav oss efter ett tag vidare. På väg ner längs drottninggatan såg jag att det lyste på vaxkupan. De hade julskyltningsfix, trevligt, trevligt. Stannade och pratande men dom en sväng, jag får tydligen inte ha Fleet Foxes som årets Ida. Sen begav vi oss mot hugo, som alltid var lika smockat med folk. Det var lika trist som vanligt, men vad gör man inte för sina vänner. Gick hem vid halv 2 stensäker på att det hade varit roligare på parklife, om jag nu lyckas övertala mina vänner så kanske vi kommer iväg dit någon gång. Idag har jag sovit som en stock och borde bege mig till stallet för att rida candy och prinsen men orkar inte flytta mig från sängen. Ligger här och missbrukar Kings of leons Use Somebody och Sex on fire på youtube, syster måste ladda ner grodprogramet snart!

Kolla Stina!



Hm, vi kanske inte borde tagit den där ölen. Det värsta är nog att jag tog en till sen... Tur för oss att vi köpte pizza sen och tur för mig att det var mest vit sås på den.

Fleet Foxes



Sonic säger att det är årets bästa skiva, jag kan inget annat än att hålla med.







Kings of leon



Jag har blivit lite kär i Kings of Leons nya skiva "Only by the Night", mycket bra. Vill jag ha i födelsedagspresent =D

I morse blev jag väckt 06.30 av ett sms som frågar om jag kan jobba i stallet nu på morgonen, snyft. Som tur var slapp jag. Kändes lite mäktigt att behöva jobba fm eftersom jag ska jobba em/kväll och jobbade em/kväll igår och ska jobba hela dagen imorgon. Stallet i all ära, jättemysigt men ibland blir det lite mycket. Så nu har jag kunnat ägna morgonen åt den kungliga sysslan att tvätta, mmm. Var tvungen att tvätta min lakan så jag kunde inte ens gå och sova mellan maskinerna för det är inga lakan i sängen och jag orkar inte byta nu, suck. Måste bara tillägga att jag ÄLSKAR att ha en ljudenhet på datorn efter att ha levt 2 år av tystnad (inte riktigt kanske, har ju mina skivor). Eftersom jag inte direkt är något under av tekniska kunskaper så vill jag bara att allt ska funka och det gör det nu, får se hur länge bara.



pissig dag och ny dator.

Nu har vi äntligen fått en ny dator här hemma, en Mac. Har tagit en stund att komma in i men nu börjar ja hänga med här. Känns iaf skönt att äntligen kunna spela musik, förra datorn tappade bort sitt ljudkort för ca 2 år sen. Idag har jag varit på arbetsförmedlingen för att kolla om dom skulle kunna betala min praktik som jag ska ha på nfk nästa termin. Men det kunde dom tydligen inte, man kan inte få något bidrag för praktik som är studierelaterat som det här är. SATAN!! Nu vet jag inte hur jag ska göra riktigt för pengar behöver man ju. Får se om jag kanske kan söka något stipendie  för att få ihop lite pengar. Annars får jag försöka klämma in ett jobb mellan praktiken och pluggandet. usch. Känns lite panikartat måste jag säga. För praktiken måste jag ju ha i minst 4 månader för att kunna söka hippologen sen. 
Och nu är det bara en vecka kvar till jag firar mitt 20 års jubileum, som min kusin Sigrid kallar det, hahaha!



Once Soundtrack - Lies

Sommarbild på något tjatigt motiv.



Ok, jag har säkert laggt upp 1000 bilder på den här pinglan. Men vad satan hon är så vacker att se på så en bild till skadar inte, den är ju somrig! (Det är iaf Candy precis minuter efter de släppts på sommarebet, ser hon inte lycklig ut?)

Ida: Oh My, kom och kolla på en jättefin och somrig bild!
My: Är det på en häst?
Ida: Ja!?
My: Är den på Candy?
Ida: Ja!?
My: What else...
Ida: Visst är den fin?
My: Jätte fin Ida, hon är SÅ fin... (med stark ironi i rösten)

Förstår inte att inte alla inte delar min antusiasm över fina bilder på Candy, konstigt! Ok att jag kanske är en smula nördig och kanske att det är en smula tjatigt men jag kan inte låta bli.

Snörusk & mysmusik



Har ni inte sett den här filmen så gör det. Fick hem skivan med soundtracket idag, UNDERBAR!

Candylove

Igår red vi för Carro igen och jag hade med Candy den här gången. Carro gillade henne och hon kommer få vara med framöver. Hon var superduktig och jag blev väldigt överraskad över allt hon faktiskt kan, min lilla prinsessa! Det var mycket stonk och stön, en del protester men över lag väldigt roligt. (Wiveka trodde ju faktiskt att hon var efter Briar, hihi)







Suddiga bilder men man ser endå hur fin hon är =D

Attakerande tanter, buskar, paraplyer och stenar.

Var ute i skogen och red igår tillsammans med Eva och Sara. Var planerat som en lugn och sansad skogspromenad med fint väder. Men det började med att den blå himlen som var på fm förvan och byttes mot grå moln och piskregn. Ritten var egentligen väldigt stillsam med mest skritt, lite trav och trevligt sällskap vilket är precis min melodi men Amaretto hade andra planer. Han har den senaste tiden varit lite larvig i skogen och har skyggat för saker och fjantat sig så det var jag beredd på. Han hoppade iväg ett par gånger på vägen till skogen men inget varligt men när vi skulle under tunneln så tog det stopp, jag sa åt honom och han ställer sig på bakbenen, jippi. Vi fortsatte och i skogen gick det jättebra, han gick först och lufsade mest på, på Breddiket var han lite laddad med kontrollerbar. Helvetet började på vägen från skogen. Först mötte vi en dam med paraply och det är ju livsfarligt. Halv vägs ner för backen vid bron över till hageby kastar vi oss helt plötsligt iväg, upp på den blöta, hala asfalten och sen ner på gräset. Den är reaktionen var jag någorlunda beredd på så jag han grabba tag i manen och satt bara lite halvlöst. Den snälla, förskräckta damen fällde ner sitt paraply och vi kunde fortsätta hemåt. Allt gick bra till Dagebergsvägen och jag kände att han började ladda på något och helt lägligt kommer det då en bil med en båt på släp, ahh sa amaretto och for iväg som ett spjut, sen stannade han, gick två steg och sen ställde han sig rätt upp och avlutade kalaset med att hopp iväg. Då satt jag av och gick de sista 100 meterna. Jävla häst!  Han som är så söt och go i vanliga fall blir ett litet larvigt monster i skogen. En sak att sitta på en ponny på 140 cm som gör så men inte en bjässe på 172 cm, står dom på bakbenen är det rätt högt. Aja, Madde får rida ut på sin häst själv i fortsättningen! Haha. Stackars Eva och Sara som fick stå ut med oss!



Så här fin är han egentligen, den lille sparveln.


Igår såg det mest ut såhär, hahaha (förlåt madde!)

Snygglo.


Hon är snygg den där Agnes B
fotograferad av: Ivan

Hur ska jag prioritera?

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (och sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa) Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen annars är det illa! Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns dock inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, för du kommer inte ens märka det.

 Man ska också äta nötter och bönor/ärter varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärter. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar! Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna, dvs. borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna/bönorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det funkar inte längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme). Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen. Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några st kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet. Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt, dvs. du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.

Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur. När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar. Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt! t.ex. Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv. Och då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det (du kommer behöva det).

*suck* *stön* Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet som är som sagt väldigt nyttigt. Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärter), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU. Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!

HAHAHA!

Pizza-lunch-dejt

Ska jobba i stallet imorgon 8-16, segt. Sen kommer det folk hem hit, vänner till mamma och Hasse. Dom ska äta middag och livas här, tänkte iaf medverka vid middagen (speciellt vid efterrätten) sen avlägsnar jag mig nog.
     Idag har verkligen varit en seg dag, sov länge, åt frukost länge, segade länge och sen åkte jag till stallet. Noterade ÅKTE, körde Hasses automatväxlade megabil idag (han satt bredvid eftersom jag enligt försäkringen inte får köra den annars). Kändes coolt men det var stor skillnad från den lilla Aygon, som jag saknar som satan. Väl i stallet gjorde jag slag i saken och friserade Candy vilket i sig är en mindre brottnings match, låt oss milt uttryckt säga att hon gillar inte när man rör hennes man... Sen red vi, nyfriserade och fina, sen sorterade jag fakturor och sen gick jag hem. Det sura var att under tiden jag var i stallet var det uppehåll ute men i samma sekund som jag skulle gå hem började det regna, lagen om allt jävlighet.

Nu ska jag iaf sova så jag orkar med morgondagens jobb (tyvärr inte med världens mest effektiva stallelever...). Ser verkligen fram emot min och Maddes Pizza-lunch-dejt, det har nämigen öppnat en pizeria precis brevid stallet och de har pizza+dricka+sallad för 50 kr, måste testas! Min god nattvisa blir denna: (finns tydligen ingen video till den här så man får stå ut med den som är, iofs ska jag ju endå blunda eftersom det är min vaggvisa =D). God natt!


Weezer - Heart songs

Brittan is hunting me!

HJÄLP! Britney Spears nya, jävla låt Womanizer har suttit som en smäck i min skalle sen jag hörde den på radion i morse, GAHHHH!

Vilken start!

Fy fasiken säger jag bara. Skulle göra mitt morgonkaffe som vanligt men det verkade som någon högre makt tänkte sätta stopp för det. Gör alltid bara en kopp eftersom jag bara är en person och använder då en sån där "tratt" som man sätter kaffefiltret i (jippi vad jag är bra på att beskriva). Iaf så kokade jag vattnet och började hälla genom "tratten" och helt plötsligt så svämmar koppen över av kaffesupigt vatten, kaffefiltret sprack. Jaha hälla ut och börja om, koka nytt vatten, nytt filter och nytt kaffepulver. Den här gången såg det ut att gå bra men när jag lyfter på "tratten" är det fullt av kaffesump i IGEN, kaffefiltret har sprukigt, IGEN! Fy #!"#/&%(/&)/&. Hällde ut kaffet och funderade på mjölk istället men fick då syn på kaffekokaren och tänkte, tredje gången gillt. Nu funkade det och jag fick mitt kaffe men höll på att bli rabiat på kuppen.
Don´t mess with the morning coffie säger jag bara.

tråkdagen #1

Borde egentligen räkna matte, diska och städa men morgonens tvättande tog musten ur mig. Sen gör ju inte min svullna, såriga hals och snoriga näsa saken bättre, min motivation är inte direkt på topp om man säger så. Helgen har där emot gått i ett kör. Fredagen började på stan med Moa sen rida, jobba och spela skivor på Hugo (bara småbarn). Lördagen mådde jag som jag förtjänade när jag vaknade men lite coca cola får mig alltid att må bättre. Sen jobbade jag, åkte hem och duschade, iväg till bomullsfabriken(skaplig kontrast fårn fredagens barndisco) för Funktionärsfest. Var där till 23 sen mötte jag cicci. I söndags var jag sjukt trött, klarar visst inte av att vända på dygnet två dagar i rad längre. Var hos mormor och morfar och åt lunch och fikade och efter det åkte jag till stallet för att rida Prinsen. Helg slut. Nu har jag iaf fyllt min ugångskvot för ett bra tag framöver, sattsar på min födelsedag som nästa tillfälle.


Glasvegas - My own cheating heart <3<3 (gåshud, jo jag tackar)


"So this is the grande finale
The crescendo of demise
This is the happy ending
Where the bad guy goes down and dies
This is the end
With me on my knees and wondering why?
Cross my heart, hope to die
Its my own cheating heart that makes me cry
"

RSS 2.0