Swingfly - Something´s got me started



I löööööv Swingfly!



The Cure - Friday i´m in love



Det är inte fredag och jag är inte kär men man behöver en glad låt då och då.

rubrik.

Oh, vad jag önskar att vi hade ett badkar just nu. Vore så skönt att bara kunna ligga och blöta i länge, länge. Älskar att sjunka ner så långt att öronen kommer under vattnet så bara munnen, ögonen och näsan är över ytan. Det blir så skönt tyst och jag kan nästan somna, inte för att det är så smart har jag märkt.
   Annars gick träningen för Carro jättebra idag, var superroligt men jag skulle fortfarande, verkligen vilja ha en egen häst att rida på. Skulle vilja kunna träna oftare och att det bara är jag som rider den, en jättefin häst! Är jättetacksam att jag får ha Amaretto så ofta för han är så underbar men jag vill ha en egen Baggis, så jag kan få göra alla dom där sakerna jag aldrig får möjlighet till. Det känns så frustrerande. Men inga pengar, ingen häst!

I helgen var jag faktiskt ute, länge sen. Kände att det var dags nu efter att två personer, helt oberoende av varandra kommit fram och sagt att dom seriöst undrat vart jag har hållit hus den senaste tiden, om jag flyttat eller nått. Nej jag har inte flyttat, har haft annat för mig (vad nu det kan vara). Konstigt det kan bli. Iaf så var det ja, Hanna, Maja och Connie i lördags och vi var först hos Hanna och sen gick vi till Hugo (suprise!), jag var kvar till 3 och dansade sista dansen med Hanna, igen. Vi måste verkligen göra något åt det där för jag börjar få lite ont i ryggen av att vika mig dubbel ;) Tidigare på lördagen jobbade jag och sen red ut i skogen på Amaretto med Mickis och Classic, vi busade och hade mysigt. I fredags jobbade jag först och sen var jag ensam hemma, åt pizza och godis och tittade på tv.

Idag kom min mattebok, piss nu finns det ingen återvändo. bläbläblä!


Anna Ternheim - Today is a good day.



Det är konstigt med den här låten alltså. Jag har lyssnat på den sen skivan kom för jättelänge sen och jag tröttnar aldrig på den. Kan lyssna på den om och om igen. Nu ska jag snart åka till stallet och träna. Madde, Maria och jag ska rida för Carro och vi ska rida som bara satan! Roligt!

netaporter.com

När Ida har riktigt tråkigt (som nu) och har saker som hon borde göra (som nu) så sitter hon och glor på dyra saker på netaporter.com (som nu). Så idag hade jag så tråkigt så jag la ihop den dyraste oufiten och den billigaste outfiten du kan hitta där.

Dyraste:



Billigaste:


Slutsats:
Jag skulle nog inte tänka mig att sätta på mig något från det dyraste, kanske väskan och KANSKE klänningen men absolut ALDRIG de gräsliga stövlarna eller den håriga kappan. Nej, det mesta gick bort!

Det billigaste var bättre, älskar klänningen och väskan men kan nog stå över den håriga lilla västen och rosett-armbandet. Men stringtofflorna går helt bort, jag hatar sådana skor!

matteångest.

BLÄ, idag har jag varit på Komvux och introduktionen för Matte B Öppen kurs/distans. Det var en trist snubbe som slickade sig runt munnen hela tiden (!) som pratade. Han malde på i en timme och drog massor dåliga skämt som ingen fattade, i en tråkig sal. Det kändes verkligen som man var tillbaka i skolan igen, blä! Han gick igenom massor om hur det är att läsa på öppen kurs/distans, att vi ska ha inlämningsuppgifter och ett delprov samt ett slutprov. Jag kan lova att det finns inget ord som får min mage att svida så mycket som SLUTPROV, jag får en klump i halsen va det, jag är verkligen ingen provmänniska utan gillar mer inlämningsuppgifter. Men det ska nog gå bra och jag ska fan i mig klara det den här gången för aldrig i livet att jag ger mig på skiten en tredje gång. Nu ska jag bara skaffa mig en mattebok för typ 255 kr och massa annat skit samt skriva en planering om hur lång tid jag tänkt läsa kursen på. Sen hägrar ju bara biologin, hoppas för allas bästa att den där jäkla hippologutbildningen är bra nu så det är värt besväret. BLÄ!



bara för att den är så söt.

Pigeon Detectives 14/11.



Wiho, den 14 november kommer Pigeon Detectives äntligen till sverige igen, missade dom förra gången (eller ställde dom in?). Dom spelar på debaser slussen och jag ska göra allt som står i min makt för att vara där!

typ nackspärr.

Jag är stel som en pinne. Fick sendrag i nacken när jag var i stallet förut och nu känns det som om jag inte bör göra en hastig rörelse. Blä.
Helgen har varit väldigt lugn och väldigt behaglig. Var länge sen jag jobbade så här lite på en helg, bara latat mig. Har haft en riktigt skön söndags-söndag men fint väder, sovmorgon, en sväng i stallet och busat med Amaretto (eller han busade nog mest med mig) och sen läst = underbart, men imorgon börjar helvetet. Imorgon ska jag på introduktion på Komvux för Matte B. Helvetet jag har fasat för börjar alltså imorgon men jag antar att det bara är att bita ihop och göra det, för jag måste ju faktiskt. Jag är typ världssämst på matte så det känns ju inte direkt hoppfullt men jag gör så gott jag kan, får nog svälja min stolthet och be min syster, mattesnillet om hjälp (varför fick inte jag dom generna). Iaf så måste jag ha matte B för att kunna söka hippologen, matte B och bilogi A. Biologin börjar som tur var inte förens i januari, så det blir bara matte till att börja med. BLÄÄÄÄÄ JAG VILL INTE ! ! ! ! ! !

Föresten har mamma och hasse kommit på en bra lösning (enligt dom) på bilfrågan. Vi ska lämna tillbaka bilen som jag och mamma har sista oktober för det är bara en leasingbil. Mamma och hasse tyckte först att vi skulle strunta i bil och åka på semester istället eftersom vi faktiskt har en bil till. Problemet är bara att det är Hasses jobbbil och det är endast han och mamma som får köra den, alltså är jag den som blir helt utan. Nu har dom iaf tänkt om så nu ska vi köpa en bil efter årsskiftet och de har lovat mig en cykel under tiden, vilket var snällt av dom men det är kanske inte direkt säsong för en cykel. Det blir säkert bra så nu är jag på mission att hitta en cykel så jag slipper gå till stallet varje dag (tar typ 25 min enkel väg)!


oh, denna låt var min favorit för många år sen. Kom Änglar - Lars Winnerbäck.

kolla in!


bild: Burberry

Men kolla snyggingen som pryder Burberrys kampanj, Sam Riley (spelar Ian Curtis i Control). Oho, jag får gåshud, synd att inte Anik är men också. Finns ingen som är snyggare i trench än Sam =D

Orginalet är mycket bättre!

gamla bilder.

Vi ska snart byta dator här hemma, vilket känns väldigt välbehövligt eftersom denna tar 20 min ata starta och inte har någon ljudenhet. Iaf så måste vi rensa lite och jag passade på att kolla igenom alla bilder jag har, roligt!



Nyår 06-07 i Stina och Åsas gammla lägenhet. Elvira, Peter. jag och Moa (tror det är hon) på väg hem.


Elvira och jag på Hultsfredsfestivalen 05


Vi äter glass och jag försöker förklara någonting, vet ej vad.


Moa och jag dricker något innehållande sprit av något slag, ramlösa, saft och citron (det smakade skit)


Mycket konstig bild. Fredrik och jag, även detta nyår 06-07.


Cicci och jag på förfest hemma hos ella (vi satt precis sådär i lördags, på exakt samma ställe).


En av alla hundra vimmelbilder från Hugo. Jag har världens snyggaste kompisar!


Åsa, jag och Stina. Tror vi är på republik, tror vi firade mitt körkort.

Shoelove.

     
bilder: Whyred

Jag är kär, igen. tyvärr kostar mina kärlekar 3000 och 3500 kr. Skulle kunna gå över lik för dom, speciellt kängorna. Men vad gör man, har ju inte 6500 kr över, speciellt inte till skor.

sjukling.



Seriöst, har ni någonsin sett något så gulligt? Ett minishettisföl som kliar rumpan mot en vattenhink (notera att vattenhingen är en vanlig 15 litershink), hennes manke var i höjd med mina knän. Mer bilder på söta shettisar kommer när jag är piggare.

imorgon är det dags för fröken.

Ja imorgon bär det av till Mantorpstravet med hästgymnasiet igen, fortsättningen från förra veckan. Det ska bli roligt men samtidigt suger det verkligen att jag måste hämta bilen på Statoil kl 06.45, lite väl tidigt tycker jag. Jag ska ta med kameran den här gången, måste ha en ordentlig bild på lilla nogge.

I fredags var jag först på "avskedsfika" med Hanna som flyttar till Göteborg idag. Kändes som om vi kunde suttit på världens i timmar men 13.15 hade jag tid hos frisören. Fint blev det och jag är glad att luggen är tillbaka, även om det är sjukt jobbigt varje gång jag har en ridhjälm på skallen. Efter ridning och jobb åkte jag hem, gick och la mig tidigt och sov som en sten.'
    Lördagen jobbade jag fram till 16 och senare på kvällen mötte jag upp Cicci. Vi var först hos Alexander och sen gick vi till Ella, Cicci och jag satt på balkongen hela tiden och pratade om allt och inget. Fulla blev vi och roligt hade vi, även om Hugo var lika trist som vanligt så skulle jag och cicci kunna sitta i en trappuppgång och ha lika kul endå, bäst!
     Eftersom det var länge sen jag var ute så var det också länge sen jag fick i mig alkohol i sådana mängder så under söndagen mådde jag som man mår när man varit en fullis. Som tur var va jag ledig och mamma och jag gjorde något så ansträngande som att titta på gardiner. Senare åkte jag och My till mormor och morfar, tog med dom hem till oss på middag och sen skjutsade jag hem dom. Kvällen spenderade jag med Moa och en kopp te.


Så här snygga är vi, lägg märke till världens sötaste hund. Oh, vad jag vill ha en sån nu!

MGMT- Kids



Ikväll ska jag faktiskt ut bland folk på första gången på typ 4 veckor, jag är ledig imorgon! Så ikväll vill jag höra denna låten!

Hon har ett sätt - Jakob Hellman


bilder från Mantrop.


Nogge, den lilla minishettisen som jag och linn körde, hans manke räckte inte ens upp till min midja.


Nogge, jag och Linn i full fart (så fort det nu går med typ 40 cm långa ben).


Kalle, den snälla storhästen som vi fick köra på riktiga travbanan.


Jag och Kalle i full fart (läraren satt bakom)


Så här snygg är jag i vit körhjälm (bjuder på den) Foto: Linn

För övrigt har jag just nu bara lust att åka till någon skog, gå rakt ut och bara skriiiiiiiika så högt jag kan, rakt ut! Jag är så arg och frustrerad, förstår inte att jag gått på det igen. Vad är det i min lilla korkade hjärna som tror att det som varit på samma sätt i över ett år skulle vara annorlunda helt plötsligt. Gaahhhhhhhh, fy faan säger jag bara. Jag är så trött på det, på mig själv också för den delen.

"Du vet var det sitter och siktar tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in.
Hjärtat väljer blint
"

kärt återseende.

        

Imorgon bär det av till frisören för att klippa fram en kär gammal vänn, min lugg! Nu har jag luftat pannan hela sommaren och den har fått sin beskärda del av solen för första gången på många år. Men nu ska den tillbaka i skymundan igen. Jag kallar det, The return of the lugg 2008, wooooh.

    

the magic combination.


bild: The Sartorialist

Kombinationen snortajta byxor och skyhöga klackar är verkligen smashing! Har man dessutom sådana spiror som hon på bilden kan det inte bli fel. Dock kräver det ju sin kvinna för att orka se lika smashing ut i sådana klackar som denna donnan men vad satan, ska man vara fin får man lida pin. Jag som till vardags mest luffsar runt i mina klumpiga stallskor eller platta tygskor kan ju bara drömma om den kombinationen, men fy satan vad snyggt det är!

Mando Diao - You can't steal my love


RSS 2.0