Chloe Sevigny för Opening Ceremony // Shoes



bilder: http://www.openingceremony.us

Jösses så snygga men jösses så dyra. 630 dollar för stövlarna och 525 dollar för dom andra. Aj, aj, aj. Men stövlarna är ju inte helt olika mina från Vagabond, får trösta mig med det.

Taxfreegåvan - Parfymen med stort P!





Längder, volymer, material och massa Svart!





Haider Ackermann fall 2009
bilder: style.com

Någon som skulle vilja bli min sugar-daddy?




Philip Lim
Stella McCartney
Rick Owens, Chloé
bilder: style.com


Celeb crush: Daiane Conterato



Hon är otroligt vacker, nästan lite overklig på något sätt. Daiane Conterato är en brasiliansk fotomodell född 1990 (!)

  

Det kan aldrig bli för mycket svart!





style.com

Ann Demeulemeester (säg det fort tio ggr)  F/W 10 RTW är så fint, så fint. Svart, svart, svart i olika längder, material, draperingar och volymer. Längtar till hösten så man kan få vara helsvart utan att känna sig konstig igen! Tycker det är en fascinerande färg, den är så uttrycksfull och majestätisk på något sätt.

ps. Jag kanske borde bli svartrockare, dom är ju alltid svarta! ds.

Kvällens soundtrack


Anders Gernandt ger råd i klubbhoppning!

  

Kan ha gjort det roligaste fyndet på länge på Hela människan idag. En LP där den tydligen välkände Tv-kommentatorn Anders Gernandt ger "nyttiga råd inför din nästa klubbhoppning". Den är från 1976 och ger råd om allt från klädsel och framhoppning till hästens beteende på tävling och själva starten. UNDERBART! Kanske kan vara något för mig som är kass på just framridning :P

Update.


bild: jakandjil.com/blog

  • Mamma och Hasse gifte sig i lördags
  • Mamma, Hasse, Mormor och Morfar åkte till Skottland i måndag, kommer hem på måndag
  • Är vädret fint på lördag tänkte vi grilla på uteplatsen. Välkomna, välkomna!
  • Jag väntar fortfarande på antagningsbesked nr två, och försöker under tiden fundera ut vad plan B kan tänkas bli.
  • Jag har jobbat mån-ons och det suger. Jag vill ha ett roligt jobb, NU!
  • Cicci och jag var på fiahemmet igår, jag blev kär i alla katter. Ville ta med Top Gun och hans bror hem.
  • Sis, Gus och jag ska gå till hundrastgården nu.

5 cm, BORTA!

Innan

efter


SKÖÖÖÖÖÖNT! Var ändå bara trasor längst ner.

helg vecka 28, lite efter

Blandade bilder från förfesten hos Sara och Hugo:






 
En tjej som hette Klara hade en sådan snygg tatuering. Exakt en sådan som jag vill ha fast min ska vara en pinuppa och kanske lite mindre.



    



En vecka på landet

Nu har jag kommit hem från en vecka hos Jennifer. Har fått säkert 10 nya myggbett, en hel del småsår och känner mig lite lugnare i själen. Hade gärna stannat ett tag till =D


Snyggare än så här behöver man inte vara på landet







Mycket tjocka gräsmagar blir det!
    



Som balsam för själen! Så långt från univeritetets besked man kan komma.



Brittan låg och sov på min mage om kvällarna.

Bye, bye!




Igår blev en riktigt lyckad kväll och vi hade skitkul!! Nu ska jag åka ut till Linghem för att spendera en vecka där. Har handlat massor så jag ska kunna sysselsätta (läs: äta) mig under dom dagarna jag är själv. Ska så bli sköööööönt! Tog en väldans massa kort igår som jag lägger upp när jag kommer hem, för nu hinner jag inte. Så ni får hålla tillgodo med dom fina bilderna från nattens promenad hem sålänge.

Yester you, yester me!


A bit tall, a bit odd


jakandjill.com/blog

Nu har jag äntligen en vecka framför mig som är helt utan jobb! Slipper alltså cykla den där jäkla Finspångsvägen på ett bra tag. Imorgon så åker jag ut till Jennifer i Linghem för en vecka, ska bli skönt att komma ut på landet ett tag. Kommer vara själv mån-ons och sen kommer Linn =D Ikväll ska vi göra ett försök att gå ut, får se hur det går. Jag ska ha mina nya skor iaf!

Kärlek!

Ibland blir jag så glad när jag loggar in på facebook =D Snälla ord is the shit!

Tröst(ögon)godis


stockhomstreetstyle.feber.se

Jag vrider mig i plågor!

Har fått första antagningsbeskedet idag. Jag ligger på 37:e reservplats till Kulturvetarlinjen och på 110:e (!) reservplats till Modevetenskapen som hade 1360 sökande (!). Så särskilt mycket klokare vet jag inte om jag blev, plågan fortsätter till början av augusti då det slutgiltiga svaret kommer. SUCK. Vågar varken säga om det känns hoppfullt eller kört, ställer in mig på att jag inte kommer in så kan jag bara bli positivt överraskad!

Här är iaf snabbstatistiken från ansökningarna till HT 09:




Mac-sekten?


"Nu är jag ansluten till Mac-sekten. Jag hade lovat mig själv länge att inte bli en av dessa mediatyper med mac, syssla med PR, garderoben fylld med svarta kläder av balla svenska designers, dricka alldeles för mycket kaffe och hänga på Riche med en massa andra coola mediatyper med nördglasägon. Men en mac-dator förändrar faktiskt inte mig har jag insett, jag är fortfarande samma gamla kommersiella Bella. Pust."
- Blondinbella

Iofs så sysslar jag inte med PR, min garderob må vara full med svarta kläder men inte särskilt många kommer från något ballt, svensk märke (även om jag önskar att det vore så) och jag hänger inte på Richie (inte än iaf, ge mig ett halvår så återkommer jag på den punkten), mina vänner bär inte nördglasögon(iofs kanske man kan räkna mina glajjer som det) men några jobbar med media. 

Men jag dricker rätt mycket kaffe och jag är såld på Mac. Är jag med i Mac-sekten nu eller?

Jag älskar Blondinbella =D 

Bloggshoppen!

Provade den nya funkrionen med bloggshoppen i inlägget under. Kul! Nu får vi se om jag blir någe rikare =D Och det kommer mer!

I love you like the stars above, I love you untill I die


låten börjar efter ca 1 min

Nu är jag så trött så trött. Har jobbat 07.45-16, huvudet har snurrat och värkt hela tiden. Blev iaf glad när jag kom hem och skorna kommit, dom är fantastiska! Nu ska jag ligga i sängen tills jag måste gå upp och jobba imorgon bitti.

Lyssna på låten också! Skulle falla som en fura om någon kom och sjöng den för mig =D Killers cover Dire Straits Juliet and Romeo.

Jajjamänsan!


bild: aftonbladet.se

Han gjorde det igen och blev historisk! Men shit vilken match, över 4 h lång. Trodde jag skulle gå åt i processen, omänskligt spännande! Och febern har etablerat sig i min kropp, jippi. Får trycka i mig en Ipren och bita ihop. Suck.

Wimbledon final, Federer - Roddick


Spännande, spännande! Lagom söndags underhållning. Ska jobba hela nästa vecka men just nu känns det som om jag har feber plus att halsen spökar. Suck. Alltid lika vältajmad! Nu, dags att återgå till finalen!

Snart så!




Nu är dom betalda och postade och kommer förhoppningsvis landa hos mig på måndag eller tisdag. Jag är lycklig, hehe. Vilket pris jag fick dom för sen då, 250 kr och frakten ingick i priset!Nu skiter jag i om jag blir 190 cm lång.

jakandjil.com/blog


Chloë loves Chloé





Precis som jag =D

Glasögonorm




Det var svårt att få en bra bild på dom nya glasögonen i Photo Booth för datorskärmen speglades i glasen (tog ingen reflexbehandling eftersom den kostade mer än själva glasögonen), där av de konstiga vinklarna på huvudet! Älskar dom =D Matchar dom snyggt med en trött och sliten look som toppas med pjamasen.

Lyckan i en pool





Så här kul hade jag och Cicci i Mormor och Morfars pool förut idag. Självutlösare på kameran is the shit!

Från morgon till kväll


Bild på mig och Jocke från i söndags (lånad av Moa, länk till höger)

Började morgonen med att ta bussen ut till Amarettos sommarbete för att skritta ut i skogen. Madde är i Sundsvall och undrade om jag kunde ta honom onsdag och fredag den här veckan, visst sa jag. Idag onsdag skulle jag rida med Annalena som har häst där ute och på fredag skulle Jossan och Linn med. Ringde Annalena igår för att bestämma tid och vi kom överens om tidig förmiddag, vad jag inte visste när jag gick med på tidig förmiddag var att tidig förmiddag för Annalena var 08.00 på morgonen. 07.25 gick min buss... Men det blev en jätte trevlig skrittur och när jag kom hem hade jag tid att sova två timmar, så jag överlevde ändå =D Vaknade och tittade på tennisen och sen gick till jobbet. Jobbade 16-21-15 och nu ska jag nog gå och lägga mig.

Imorgon ska jag och Cicci åka till mormor och morfar och snylta på deras pool och sen ska jag jobba 15-21.15, plus att jag ska HÄMTA MINA NYA GLASÖGON ! ! ! !   



RSS 2.0