Pluggar dåligt

Jäkla piss att konserten på Berns är slutsåld =(

Tenta imorgon!

Den här låten går på repeat hemma hos mig nu! Resten av skivan också egentligen, men det här är min favorit. The Nationals skiva Boxer

You get mistaken for strangers by your own friends

Har hämtat mina nya, progressiva glasögon idag! Lyckades promenera hem i dom utan att varken snubbla eller lägga mig raklång på trottoaren. Lite vingligt var det men det kommer (förhoppningsvis) bli bättre när ögonen vant sig. Kom just på att jag bytt frisyr, hårfärg och glasögon på två veckor. Haha, kanske ska lugna mig lite så åtminstone mina vänner känner igen mig!

Det tar sig sa pyromanen!

Har färgat lite på håret, pippi långstrump for real!

Skola, vin och mjölk!

Pluggande av satans Argumentationsanalys i biblioteket. Josefin och Julia
Petronella
Eller, ja "pluggande"
Mina fina påskkärringar på väg till Berns (Julia skyddar sin frilla från regnet med sitt huckle)
Middagarna hos Julia avlöser varandra! Senast idag, dagen innan löning hade vi knytkalas med linssoppa och ungspannkaka. Rensade även hennes kylskåp och hittade en liten skvätt vin och en öl som vi systerligt delade upp i de fina galsen!
Gott med lite öl så här på torsdagskvällen!
Till pannkakor måste man ha mjölk. Sen kändes det självklart bäst att dricka det ur just de här glasen.

Luggdags!

Bättre bild på min 80 kr, spontanklippta lugg. Gillart!

Stockholmsliv!

Tänkte jag skulle visa lite bilder på fina vänner och vad jag gör om dagarna/kvällarna/nätterna när jag inte pluggar:

Petronella och Julia på ost- och vinkväll hemma hos Julia
Ellinor på ost och vinkväll och Sofie som aldrig vill vara med på bild!
Jag och Maja på tunnelbanan på väg mot det knasigaste och roligaste kvällen på mycket länge. Började på Kåken där jag trivdes som fisken i vattnet med bra musik och skönt folk. Efter att ha blivit bjudna på drinkar av några snubbar bar det av till Berns där dom bjöd på Champagne, sen Max och sen hem till Sofia och sova. Helt galet och sjuuuuuuuukt kul!
Just ja, jag har klippt lugg igen =D
Har vågat ge mig på rödvin eftersom min migrän inte är lika frekvent som förr. Gott! Sen så måste man ju nästan dricka rödvin om man läser på kulturvetarlinjen.
Söta och fina Julia och hennes köksbord. Här har vi avnjutit en hel del goda middagar och fler lär det bli!

Vad satan!

Vad är det för fel på blogg.se!? Hur mycket jag än försöker få texten i inlägget nedan att INTE vara centrerad (hatar centrerad brödtext) så gååååår det inte! Funkar inte att länka, man måste lägga in egna radbrytningar i HTML-koden och samma sak om man vill ha fet eller kursiv stil på texten. Jag bli knäpp snart! Ser ju inget kul ut men framför allt blir det jobbigt att läsa (alla mina otroligt givande och intressanta texter, haha). Är det för att jag har Mac eller är det så för pc med? Vad är grejen med snabblänkar till allt det där om de inte funkar? VA?

Vi vill inte bo i Huddinge!

Har kommit fram till att dött hår gör sig bäst i mittbena så nu kör vi på det ett tag!

Nu har vi fått två svar på blocket-annonsen, båda låg i Huddinge. Vi vill inte bo i Huddinge, suck! Idag har vi haft 3 h argumentationsanalys med världshistoriens virrigaste lärare, men han har sin charm han med antar jag. Hoppas bara vi fattar allt med C och P argument, premisser, teser, definitioner mm. Tenta om 2 veckor!
Men påminnelse: Vet någon någon som hyr ut en lägenhet så HÖR AV ER FÖR VI ÄR DESPERATA! Jag vill inte bo här längre, det är för trångt och jag trivs inge vidare.
Har nu (kanske) börjat inse charmen med Markus Krunegård. Har inte riktigt förstått grejen med honom innan. Men jag måste säga att "Ibland gör man rätt, ibland gör man fel" är väldigt bra, kanske grejen att han sjunger om Norpan som gör att jag fastnat för nu när jag inte bor där längre. Vet inte fatiskt. Eller kan det vara så att det är för att Julia gillar han så mycket? Men hur sjunger han i "Hela livet var ett disco", han låter så töntig! Nya skivan låter inge vidare alls faktiskt...



"Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen. För ett vidsynt liv precis som vi
Det var tropiska nätter o vi låg vakna på taken o såg ut på stan vi bodde i
Som var vår o som var stor o tuff o hård o skulle bli för liten sen men det visste vi inget om än
Jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen. För ett vidsynt liv precis som vi
O din morsa var lycklig igen med nån ny kille igen. Dom stod o pussades på balkongen
Sen en vecka senare var det inget mer med det. Hon stod o rökte o skrek under fläkten
”Jävla karlar varför ska det vara så förbannat svårt 
o ni två hör på se upp så att ni inte också blir såna jävla svin”
Vi tog på bästa skjortan o gick ner på karneval. Fyrverkerier. Gratis bio nere vid Palace
Alla var där vid strömmen i drömmen. Vi ville bli nåt. Glöm inte bort oss
Alla vid Palace nere vid strömmen i drömmen"

2:a ev. 3:a i Stockholm sökes!!

Nu har jag och Sofie satt igång med lägenhetssökandet på riktigt. Har letat på bostaddirekt.se och på blocket, la även ut en annons på blocket. Så är det någon som har, eller känner någon son har en 2:a ev. billig 3:a att hyra ut under en längre period. Vi har satt en maxhyra på absolut 8000 kr, men helst mellan 7000-7500 kr och den får gärna ligga innanför tullarna (inget krav). Vi är två ansvarstagande, lugna och skötsamma studenter som inte trivs med nuvarande bostadssituationer. Vi kan flytta in tidigast 1/1-10 (möjligtvis mitten av dec).
Finns det någon så hör av er till mig =D
mejl: [email protected]

Helg i Norpan // Party, party!

Bilder från lördagens lilla party =D


Bilder från Sara (länk till höger):

Har pussats med Gus också!

Älskade McQueen


Hemma hos Mamma!

Dalahäst på täcket och ett killer örongott! SUPERTOMTEN SOVER ALDRIG! (Syster säger att det är jag och grisebjörnen)

Är i Norrköping över helgen (tors-sön) för att bla fira Moa och rida. Har haft en sådan sjuk ridabstinens den senaste tiden så jag var bara tvungen att åka hem och rida när jag hade "långledigt". Så idag fick jag äntligen stilla mitt begär och red med en timme i min gamla grupp på älskade Kari. Var mycket roligt men jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon... Annars har jag hängt mest med Cicci idag, en sväng på stan, lunch och nu senast en konstig fest i en lite lägenhet (vi stannade i en timme max, värdinnan låste in sig på toaletten). Imorgon ska jag försöka se till att träffa pappa, kanske en sväng till Mormor och Morfar och sen ut för att fira Moa. Ska försöka sy ihop hela gänget så det bli en ordentlig kväll!

Jag har grävt fram alla mina vinterkläder och skor som är här i norpan men som jag ska ta med mig på söndag, hur nu det ska gå till. Känns som jag fått en helt ny garderob utan att betala ett öre, JIPPI! Har pussat en hel del på Gus också, hat haft svår djurabstinens (säkert därifrån ridabstinensen bottnar sig) och har kommit på mig själv att stå och fånle så fort en hund går förbi mig. Så på söndag hoppas jag att jag att jag har stillat mitt begär av pälsdjur så jag överlever till nästa gång!

Nu borde jag sova så jag hinner med allt imorgon. Sov max 5 h inatt eftersom jag har så jäkla svårt att somna. Vet inte vad det är, ligger och vrider mig och vaknar helt stressad och svettig =( Säkert framflyttningen av inlämningsdatumet för den där satans vetenskapliga uppsatsen som spökar (från 7/1 till 21/12, snällt?). Aja, vi gör ett nytt försök nu och hoppas på ett bättre resultat. God natt!

Klubb Republik

Surfade in på klubbrepublik.se och kollade på massor med gamla bilder från alla deras spelningar. Lugnt Norrköpings bästa klubb =D Hittade faktiskt lite bilder på mig, tro det eller ej!

Vilket håååår jag hade, vad hände?

Hehe, här har det iaf dött. Stinas oranga arm är med också!

Hahahaha! Jag trivs så bra på bild, ser helt avslappnad ut.

Liselotte Watkins <3



pic: liselottewatkins.blogspot.com

Älskar Liselottes teckningar och jag är väldigt svag för bilder med kvinnor på. Vet inte varför riktigt!

Lite svängig musik har aldrig skadat!


Magiska McQueen

KOLLA!KOLLA!KOLLA!   http://alexandermcqueenlive.showstudio.com/  KOLLA!KOLLA!KOLLA!


Klipp och klistra, länkningen vill sig inte.


Söndag // Spring 2010 Paris

Haider Ackermann

Ann Demeulemeester

Comme des Carcons

Viktor & Rolf, pic: style.com

M å s t e  s k r i v a  k l a r t  u p p s a t s e n ! ! ! ! Suck, den är ju i stort sätt klar men kräver en del finslipning. Igår var jag på Strand med Sofie, Petronella och Annie, senare kom även Julia. Det var helt ok kul men hela stället kryllade av över stylade popkids och söderkids, lite trist. Tidigare på dagen var Stina på besök och vi shoppade gymnastikskor och åt kanel-gifflar. Nu ska jag sätta fart här för kl 15 ska jag träffa Mica, vi ska söndag baka!

Kan inte slita mig från style.com och bilderna från alla visningar från Paris Modevecka. Många favoriter som visar där! Svart, grått, vitt, långa kjolar, olika längder och draperingar. Sen har vi ju alltid Viktor & Rolf som man blir så glad av!

Fredag 091002

Gustaf Norén <3

Det bidde ingen lån kväll igår, Gula Villan kändes som en fritidsgård. Men hemma hos Julia var det hur trevligt som helst och pizzan vi knåpade ihop var himmelsk. Idag har vi haft en föreläsning, intro till Vetenskaplig Uppsats. Japp vi ska skriva en uppsats på 10 sidor som ska vara inne i början av januari, parallellt med det andra. Suck. Sen åkte vi in till stan och fikade och sen gick jag, Sofie och Petronella en låååååång sväng på stan. Nu ligger jag hemma i sängen och lyssnar på älskade Mando Diao på Spotify <3

Bjussar på två av mina favoriter!

Tenta och Tentapub!

Av någon anledning har den här låten nästlat sig fast i min hjärna!

Woho, nu är första tentan skriven och klar! SKÖNT! Känns lite konstigt att sitta här och inte behöva panikläsa någonting (iofs så nästa kurs imorgon). Tror det gick bra så jag hoppas det håller för iaf godkänt, men vi får se. Nu ska jag snart hem till Julia tillsammans men ett gäng från klassen. Ska bli otroligt roligt!! Vi ska äta, dricka och sen gå till Tenta-puben på Gula Villan =D Underbart!

RSS 2.0