Helgens soundtrack


Sexypreppy

pic: Tommy Tom // Style.com

Min vän Anna tar fina bilder på oss!

Jag och Petronella och Anna söndagsmyste, fika och utsikt från Mariaberget.
Jag och Sofia på Weekdays fest igår. Vi drack gratis öl, åt snittar och tittade på kläder.
JoseFIN!
Efter det gick vi först till Nada och sen till bästa Kåken och "sittdansade" hela kvällen och halva natten!

My new LOVE!!

pic: acne

Har köpt ett par nya skor idag. Inte vilka skor som helst heller utan Acnes UNDERBARA kängor Shank från A/W 09!!! Har varit lite smått besatt av dom sen jag såg dom första gången för ett par månader sen. Var NÄSTAN på väg att buda hem dom för 2000 kr på tradera men lät bli och tur var det för igår gick jag till Acne Archive och där hade de precis fått in en leverans. Det fanns ett par svarta i min storlek för 945 kr! ! ! ! Ordinarie pris är 3795 =D Haken är dock (klart det finns en hake med det priset) att de har fått dra in alla skor från butikerna för att vissa har knäckts på mitten (mellan klacken och plattån, produktionsfel). Det är den "lasten" som de säljer på Archives för en billig penning. Hon i butiken sa att de hade sålt 80 par och av de hade 2 gått sönder. Men jag ska lämna in de till skomakaren så ska han få sätta dit en metallplatta där så är de säkrade från att gå sönder. Även om oddsen är rätt låga för att just de här ska knäckas så vill jag inte ta risken, det är ju inga pengar att tala om med tanke på vad de egentligen ska kosta. Ska ta de på en sväng om på Stockholmsprisets vinnarfest imorgon först ;) Jag är LYCKLIG!!! Jag skiter i om jag blir 190 cm lång. DET ÄR SNYGGT ATT VARA LÅNG JU!!

Det är snyggt att vara lång!

pic: Acne

Lite skruvat kan man tycka!

pic: Agnes B

Vilar fortfarande. Vilar, slösurfar och kollar på Mad Men (fortfarande). Det är modevecka i London och (Svenska) Ann Sofie Back och Mark Fast är några av de som visat. Mark Fast (understa bilderna) har fått stor uppmärksamhet för sina modeller, det är deras vikt man talat om. Han har ju släppt ut normalviktiga modeller på sin visning! OMG! Men Ann Sofie Back's modellval är det ingen diskussion om...
UPDATE ! ! ! LÄS!!

???

pic: Marcella, Anywho


Farbror doktorn på VC sa infektion och ordinerade vila. Så jag vilar. Vilar, slösurfar och tittar på Mad Men! Har läst diverse modebloggar och kollat in diverse "dagens". Vad hände här??
(Ursäkta de olika storlekarna på bilderna, de bråkade med mig)


Kisskatt

Imorse skrattade jag åt henne när hon låg/satt i brödkorgen. Nu är hon inte lika omtyckt för hon har kissat i min säng... Synd hon är så mysig att ha vid fötterna om nätterna, nu är hon utvisad från mitt sovrum!

Music


Helg v. 6

I fredags bestämde jag mig för att jag var frisk så efter skolan tog jag tåget till Norrköping. Fredagen bjöd förutom trång tågresa (de hade bokat upp tre vagnar men det kom bara två, älska SJ)på syster och Mirres spelning på Brodway Café och sen Guskelovs återuppståndelse och begravning. Lördagen åkte vi på Second Hand runda jag, mamma, Hasse, My och Gus. Sen en sväng till mormor och morfar och sen tacos hos Cicci. Tåget hem gick 11.33 på söndagen och när jag kom fram mötte jag Anna, Sofia och Petronella på Beyond Retros kalas. På kvällen gick jag och Pettro på Grand Archives konser på kägelbanan. Det var underbart bra!! Nu har jag magkatarr och vågar bara äta vitt bröd, blåbärssoppa och a-fil (PÅ FETTISDAGEN, ÅRETS BÄSTA DAG). Sen har jag tenta på fredag, fun!

Sis och Mirre är verkligen duktiga! I'm the biggest fan!
Guskelov var super, mycket folk och mycket dans!
Cicci gillar Moa!
Tyvärr så såg 60 % av bilderna ut så här... Trött kamera
Fast den här blev rätt cool tycker jag!
GRAND ARCHIVES VA BÄST ! ! ! ! ! Så bra konsert!

NEEEEEEEEJ!!!!!!




Ju längre, ju bättre!

pic: Modette.se
CARIN WESTER <3

Cinema

pic: unknown

Har blivit mycket bio på sista tiden, något jag ska fortsätta med! Är sjuk igen, förkyld som tusan. Som vanligt. Men på fredag är jag frisk för då ska jag åka till Norpan och gå på Guskelovfesten och på söndag åker jag tillbaka för då ska jag på konsert, Grand Archives!

Eva

pic: Yvan Rodic/Facehunter

Bra helg! EXTREMT bra helg!

Fint väder, fina vänner, fin släktträff, god mat, gott fika, snygg man och snygg rock!

Marble House


ELLE-galan, Sveriges största MODEevent...?

Mitt internet har varit segt som kola de senaste dagarna så idag när det var tillbaka i full hastighet hetsade jag in på elle.se för att se vad alla hade på sig på ELLE-galan... Vad F*N hände här?

Två stycken som faktiskt lyckades! Men jag måste säga att svenskar är hemskt dåliga på det här med galaklädsel.
pic: elle.se

RSS 2.0