Vaxholm

Idag upplevde jag och Sofia riktig sommaridyll på Vaxholm. Underbart!

Sugen på ett par Acne Shank?

SÅLDASÅLDASÅLDASÅLDA
Med SORG i hjärtat säljer jag mina Acne Shank. Bara att konstatera, jag blir för lång och jag använder dom inte. Tyvärr för dyra för att ha som prydnad =( Snygga som SATAN!!

Lite farbror, typ.

Pic: 12, 3

Det är NÄSTAN så att jag önskar att det vore lite kallare så jag fick se ut så här. NÄSTAN! Speciellt som på bilden överst, i lite för stora gubbkläder. Typ.

Hela dagen

Don't cry for the time you lost in your life.
The money spend or the cheap white lies.
Kiss them goodbye and see what's left.
I know it's you, I know it's you.

Midsommar <3

Midsommar var bäst! Picknick på gräsmattan utanför långt in på natten, massor med mat och fina vänner!

Resort 2011

Proenza Schouler
Lanvin
Celine
Pic: Style.com

Kände för att pynta med lite fina bilder igen =D

Till vem riktar sig AA's reklam?

pic: American Apparel
pic: ?

Som jag tycker att det ser ut så är det kläder för kvinnor de ska sälja, eller? Visst, sex säljer. Visst, vi är idag relativt öppna med sex i det offentliga. Visst, kvinnokroppen ska inte vara något som ska gömmas eller mystifieras. Bla, bla, bla. Själv tycker jag utvecklingen av vad som blivit accepterat i reklamsammanhang har fått en intressant vändning. Om man tänker bara för några år sen när det var kaos varje jul när HM hade sin underklädeskampanj och folk rasade över tre meter höga, halvnakna kvinnor och pratade om trafikkaos. Vad hände där? Nu sitter Gina Tricot, Stadium och Lindex bikinireklam på rad i var och var annan t-banestation och de är alla prydda av just tre meter höga, halvnakna, retuscherade unga kvinnor. Till vem vänder sig reklamen? Inte känner jag själv att jag vill hoppa ner i den bikinin i tron om att jag kommer se lika fläckfri ut som modellen i den, snarare tvärt om. Är det menat att den ska vända sig till mig kan jag säga att de har misslyckats (och många med mig). Jag tror verkligen inte att vi är långt ifrån att ha en "sidan 6" tjej i morgontidningen. Ne, svenskarna är för pryda för sådant! Jag tror inte det.


Åter till AA's omdiskuterade reklamer och verksamhet. I bildspelet överst är det den transparenta bodyn de ska sälja, i de andra två är det ett par trosor och ett par knästrumpor. Hur många gånger behöver man titta för att se det? Ett par. Det finns mängder av sätt att sälja ett par trosor på och detta innefattar många fler varianter än en tjej som slickar en kille mellan benen. Nu är det här ett amerikanskt företag och inget vi i lilla, pryda Sverige sysslar med... Men hur långt ifrån är vi? Det MÅSTE finnas fler sätt att sälja underkläder och badkläder på än att använda sig av inoljade, retuscherade pinnsmala tjejer med sängfösarblick. Än så länge kanske det inte känns som om vi har gått för långt med vad som är accepterat men om man ser till hur utvecklingen sett ut de senaste 10 åren så vet jag inte riktigt om jag vill se vart vi hamnar.

Hela dagen


Njae.

Stylist: Isabelle Håwi Photographer: Jesse Laitinen Make Up & Hair: Maria Gfrörer
Model: Felicia H / Nisch Management

Jag må vara vegetarian men långt ifrån en aktivistisk sådan men det här får mig att må lite illa. Fina bilder och jag fattar grejen men känns lite makabert. Eller? Folk i päls har jag absolut inget emot men när det är ett helt djur med ögon, tassar och nos slängt runt halsen så är jag inte riktigt med.
De skriver på hemsidan att reportaget kan ses som lite provocerande. Hmm, ja =D

PJ's

Det blir pyjamas på Debaser ikväll. Bekvämaste plagget EVER, sladdriga, mjuka byxor med resår i midjan. Lovely! Har ett par till svarta som jag levt i sen jag köpte dom. Inte världens bästa bilder kanske...

You make me feel so cool, I wanna be you!

Pic: thefashionspot

Chloë Sevigny för Opening Ceremony Resort 2011.


Musica


Lara Stone


Skrivbordsskräp

Pic: ?

Chillar


Bloodbuzz

Imorgon ska jag fixa min rygg och sen ta med mig mikron och åka hem till storstan igen. ÄNTLIGEN en mikro igen. ÄNTLIGEN!!

Roadtrip

Lördagen spenderades i en bil, Norrköping-Uppsala och tillbaka igen. Körde systern och hennes kompisar till ett bröllop och passade samtidigt på att hälsa på Stina. Idag har jag ont i hela kroppen och är helt slut. Men himlen var fin!


NKPG by night


100603

Vitabergsparken, på väg hem från Spybar (HATAR Spybar) och Jolines sista kväll i Stockholm

Ed Ruscha


Gå på Ed Ruscha på Moderna Museet om ni har chans! Jag var inte alls särskilt förtjust på vernissagen men gjorde ett nytt försök igår och fastnade. Fantastiskt!

Kaninen & Björnen 06.00

Det här är jag och min syster. Klockan är säkert 6 på morgonen och det var maskerad på dagis. Mamma har sytt fina utklädningskläder till oss och vi är sååå taggade!

RSS 2.0