I believe in turtleneck

Från H&M

Sucker for fall

Fotat genom ett kladdigt t-banefönster (som jag vill ha min iPhone 4 nu, snälla tele2 sätt lite fart!).


Hösten är min favoritårstid! Sommaren är fin, fin med förrädisk, det som händer på sommaren är aldrig på riktigt. Sommaren lindar in allt i bomull och man svävar på rosa moln men varje gång kylan börjar smyga sig på försvinner bomullen och molnet upphör. Varje gång så faller man lika hårt. Därför gillar jag hösten, realistiskt och säkert. Precis som jag vill ha det!

Slow Show

En fin låt från vad som nog är min absoluta favoritskiva alla kategorier (den kanske tom slår Mando Diao - Bring 'em in), The Nationals skiva  Boxer. Helt FANTASTISK och jag har lyssnat på den nästan oavbrutet i mer än ett år och jag blir lika lycklig varje gång jag sätter på den. Har säkert sagt det många ggr förut men det tåls att sägas igen och igen och igen! LYSSNA!

Times are changing!

Kollade igenom mina profilbilder på Facebook, det hinner hända en del på 2 år. Första bilden är från augusti 2008 då var jag blond och "korthårig", den andra är från nu och jag är röd och långhårig (kanske inte världens bästa exempelbild). Kul!

NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ

Pic: Style.com
Dsquared SS 2011
NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!!11!!!!1!!

Lörda

pic: Tommy Ton, style.com
Idag är det glada miner, Petronella har födelsedagsfest, Stina är på besök och lägenheten doftar av nybakat bröd (rågbullar med kanel och ett nytt recept med bikarbonat och lingonsylt).

Hysteriskt knasigt

Pic: Style.com
Diane von Furstenberg SS11
Ok, det börjar bli lite trist med den här bildbombningen kanske men jag kan inte låta bli. Gör små collage för mig själv. Har nog tittat igenom den här visningen 5 ggr nu och trots att den är både knasig och färgsprakande (iaf i mina mått mätt och då har jag inte tagit med det "knasigaste") så gillar jag den. Skarpt! Vi går sannerligen mot ljusare tider (egentligen inte, jag vet). Annars är jag klar med hemtentan och imorgon blir det tentaöl på Pet Sounds och på lördag Petronellas födelsedagsfest. På måndag börjar nästa kurs, Internetkommunikation. Thats about it!

Överhypade killar men rätt fin låt med fin text

I've been all around your world
I have bounced on every horizon
Now I'm coming home to face the demons on my own
I've been all around my mind
I've been caught up running in circles
I leave it all behind to challenge space to challenge time

Feist

Länge sen vi lyssnade på Feist tycker jag!

8 x Paul Smith

Pic: Style.com

Tentapaus

Pic: Style.com, Anywho.dk

Ofattbart

Valet var ett skämt, ett racistiskt parti i Sveriges riksdag och blå regering igen. Gällande de som röstade på SD, hemskt att det finns så mycket obildade människor i det här landet, vet de inte vad de gör och vad det kan få för betydelse? Räckte inte 2VK?? Hitler lät också bra i början. Onekligen baksidan med demokrati. Glad över att MP blev tredje största parti och att F! växer. Jag är tillbaka i STHLM och ska nu analysera sönder ett avsnitt av Mad Men, hemtenta som ska in på fredag.

Spring 2011 NY

Calvin Klein Collection, Sass & Bide
Sass & Bide, Helmut Lang
Helmut Lang, Sass & Bide
Calvin Klein Collection
Pic: Style.com

Kompizarna

Chillaxar med mina favvopojkar ute på landet. Norpinghelg =D

Oh no you didn't

Bruna, fina och till ett förmånligt pris. I had to!

Victoria Legrand

Pic: Annika Berglund
När vi ändå är inne på Beach House så måste jag visa en bild från när de spelade på Way out West och Victoria Legrand som var överlägset snyggast på hela festivalen. Jag vill ha hennes hår, permanenta kanske?

Don't forget the nights when it all felt right, are you not the same as you used to be?

Fina, fina sång!

Jolene

När jag jobbade på Vaxkupan i Norrköping sa David som jag jobbade med att det här är världens bästa låt. Håller inte med helt men den är iaf nära. Sen kan det vara värt att titta på videon bara för alla fina kläder =D

Filippa K

pic: Filippa K

Joli!

pic: acnestudios.com
JAGKANINTESLÄPPADEHÄRSKORNAOCHJAGVILLHADOMNU!!!!
Så om någon vill sälja ett par i stl 40 till mig (helst till ett något mer förmånligt pris än det ordinarie tack) så är jag på!

Saknar

pic: buffalo records
Idag har jag saknat lukten av häst och att spendera en hel höstsöndag i stallet. Massor faktiskt!

Lördagkväll

Fantastisk fin låt och fantastiskt fin video. Själv ligger jag i nedbäddad i sängen med raggsockorna på, klunkar citronvatten, äter vindruvor och tittar på In Treatment denna lördagkväll... Ni fattar grejjen, jag går inte närmare in på det.

RSS 2.0