Inga maränger

Pic: Style.com
För en gångs skulle har jag faktiskt sett båda de största filmerna på Oscars galan (The Kings Speech igår tom) och jag håller med, bra filmer! PLUS att jag blev väldigt glad att antalet axelbandslösa-tyll-prinsess-klänningar minskar på röda mattan, dessa är sååå mycket finare (speciellt den röda).

Man ba, Jil Sander? Ja tack!

Pic: Style.com

Frusna i ett fantastiskt Berlin

Våfflor till frukost, oändligt spatserande och skinande sol vägde upp den sviniga kylan och jag ville inte åka hem!

Berlin Baby!

I lördags kom Moa och Stina och på kvällen hade jag inflyttningsfest (tyvärr inga bilder). På söndagen åt vi pizza, jag följde flickorna till stationen och promenerade hem (från ropsten, bilderna). Nedersta bilden skickade My till mig på kvällen, världens snyggaste kille! PÅ ONSDAG ÅKER JAG OCH SYRRAN TILL BERLIN!

Läggan

En smula suddigt kanske. Nu är de mesta sakerna på plats och det ända som jag vet saknas nu är en lampskärm och ett strykjärn. Ljusskenet på nedersta bilden är min rislampa.
Så har Cicci varit på besök och solen har strålat (förutom fredag då jag inte ens kom till skolan pga inställda bussar).

The View

Kära iphonen är tillbaka så jag passade på att fota min utsikt. Pretty nice!

Ljusterapi

Om det är någon som funderar på att gå på ljusterapi så är det bara att komma till mig, gratis och allt! Här behöver man nästan solglasögon när solen ligger på (vilket den gör typ jämt, fasar för sommaren...)

Oskar Jacobson

Pic: Stureplan.se
Jag gillar Oscar Jacobson-mannen, mer sånt i min omgivning tack!

JajajaJA!

Pic: stureplan.se
Whyred alltså, vilken grej!

Övar på färg

Pic: 1,2,3: StockholmStreetstyle, 4,5,6: Freshnet
Whyred, Whyred, Whyred, Beckmans, Rodebjer, Rodebjer
Jag övar mina ögon på färgkombos för att kanske en dag själv våga mig i något annat är svart, beige eller vitt (är duktig på brunt just nu men det räknas inte).
Pic: StockholmStreetstyle, Freshnet
Back, Whyred, Filippa K
Även om det är svårt att slita sig ibland...

RSS 2.0