Saknar mina skor!

Hittade den här bilden nyss, jag saknar mina skor. Både conversen som blev snodda på hultsfred och de svarta som gick sönder (syster han conversen på bilden)... uhhhuu!


Tattoo!

Nu har jag kolla på Miami Inc och blivit sjukt pepp på min tatuering. Jag har ett motiv men tvivlar på placeringen... Jag har alltid varit inställd på underarmen men jag vet inte riktigt.





Jag tänkte mig den här bilden (inte bakgrunden) fast hon ska stå upp,
ha rött hår, en turkos bikini och minishorts + ett par skor, SNYGGT! Kanske att den ska stå på en LP skiva istället för att spela (stinas idé, all credd till henne)



image49
Typ en sånhär!

Favorit i repris!

Glöm inte att komma till Hugo ikväll =D

image47

nnnnaaaaeeeeee!

Satan i gatans jävla piss! Nu blir jag ju ledsen...

image45

mmmm

Dagens fynd, lyssna in den! UNDERBAR!

image44
Babyshambles - Delivery

Irina Lazareanu

Hyllning till världens snyggaste! Hon är verkligen en cool brud, tänk om man hade en stil som hon. Shit alltså ! Har föresten tänkt klippa en sån där lugg, ska nog göra det nu faktiskt.


image42




Nya byxor!

Idag har jag köpt ett par nya jeans så nu har jag äntligen ett par hela byxor, wee! Mitt första par Cheap Monday faktiskt (förutom ett par jag köpte och gjorde om till shorts)

image31

"Hang the DJ"

Det var sjukt länge sedan jag var så här seg. Vaknade av att min syster kom in och väckte mig och sa att gammelfarmor kommer om 20 min... Varför har ingen berättat det för mig?? Panik är ingen bra start på dagen! Sen har jag varit elt bedövad i huvudet hela dagen, blä. När g-farmor åkt gick jag till stina och återhämtade mig med choklad och Sex and the City, ahhhhhh!
Men det var väldigt roligt igår måste jag säga. Jag började kvällen på Palace kl 19.00 med funktionärsfest för alla som jobbat på tävlingarna. Det var gott och trevligt men jag var tvungen att gå vid kvart i 10 eftersom vi skulle spela på Hugo. Det såg ut att bli segt i början men artade sig framåt kvällen, så pass att Moa och jag spelade barfota sista timmen haha.








image28
Bara för att han är snygg



ps. Glöm inte att komma till Hugo nu på fredag, favvo i repris! ds.

om

Om jag inte var så lång, och väldigt rik hade jag köpt de här!

image23
Dries Van Noten, Lace up leather boot £305,0

Nu är det dags igen!

På lördag (15:e) intar vi Hugo igen, be there! Missa inte heller Mankan & Angelika på fredag (14:e), kommer bli grymt.

image22

YIPPPPPI!

Jag är inte längre arbetslös, här kastar vi oss mellan livssituationerna!!

Jag ska jobba på vaxkupan, iofs bara 2 h om dagen + om någon blir sjuk MEN ENDÅ!!! Jag börjar den 1 okt, men börjar min "prao" den 24 sep! WIIIHO!



Arbetslösa Ida!

Hej det är jag som är Ida och jag är nu officiellt arbetslös, en cancersvulst på samhället, en parasit =D Hurra för mig!

image20



Dagens låt: Me and Mr Jones - Amy Winehouse

Hård helg!

Det blev en hård helg denna helg. Först blev jag bjuden på förfest hos Monika i hennes nya lägenhet som var suuuuuperfin. Vi satt där och drack vin, åt godis och spydde galla över alla elaka karlar som finns hahaha. Sedan gick vi till hugo men jag gick hem ganska tidigt (kl 2) eftersom jag skulle jobba dagen efter, På lördagen gick jag upp 06:45, cyklade till stallet, var speaker till kl 13, sen hem. Väl hemma försökte jag sova en sväng eftersom jag inte fått så mycket av den varan undet natten. Men ack nej, hasse skulle fixa dimmern till min taklampa så att jag äntligen kan tändaoch släcka utan att riskera att få en mördarstöt (all cred till honom, det blev underbart). Iaf jag gav upp sovandet och började leta basker eftersom jag skulle till Ida på fransk afton, hittade dock ingen basker så mamma sydde en (<3). Sen gjorde jag min underbart goda pastasallad och packade min matsäck.  Sen, lika välplanerat som vanligt, får jag migrän... jag la mig i sängen i väntan på tomas och somnade men vaknade när de ringde och meddelade att de va här. På vägen stannade vi på hagebygrillen och sen åkte vi till Ida i Kuddby.
    Det blev faktiskt en rolig kväll, var iofs på väg att åka hem där ett tag pga migränen och sömnbristen men när skjutsen skulle gå började jag piggna till så jag stannade, och tur va det =D Vi var på "upptäcksfärd" i kuddby, hade disco i bilen, vandrade på kyrkogården och mycket mer roligt. Sen tittade vi på film men jag höll på att somna hela tiden så jag gav upp och gick och la mig i soffan, som sedan blev min sovplats för natten. Vid ca 5 på morgonen, efter att ha blivit mosad av elias och orre, döv av muse och fotad av hella så somnade jag faktiskt. På morgonen tittade vi trötta på Tillsmannas och sen åkte vi hem. Och väl hemma somnade jag stenhårt, blev avbruten i min skönhetssömn först för mat och sen uppjagad av stina för promenad.

 Det värsta är att det kommer nog bli lika hårt nästa helg, och helgen efter det med...




Föresten så är jag kär i ett par skor, så om någon har lust att skänka 340 kr till mig så är det välkommet!

mmmmmm!


Dagens låt: Ive got some falling to do -Lemon Demon



Höstkärlek!

Min nya kärlek

image14

gahhhhhhh



Dagens låt: Bandstarter - Brainpool



image13
Haha, Klaxons with babies!

RSS 2.0