Kärlek!

Jag hittade just denna skönhet på e-bay, 14.99 dollar! Vågar jag ge mig in i e-bayleken... hmmm. Den är iaf helt underbart snygg och jag vill ha den!

image124

Jacka!

Tror jag hittat en jacka nu, kanske. Från Vila men jag vet inte för den är inte så tjock. Men det är mycket puff och snören och det gillar jag!

image123
En sådan, fast svart!

Helg, Clouedo och arbetsintrevju!

I fredags kom Frugan till Norpan igen, weeee! Jag va och mötte henne vid stationen på fm sen gick hon till världens bästa frisör Kristine på Mates(blev SUPERFIN) och jag till jobbet. På kvällen sen gick elvira och åsa på moneybrother i lkpg och jag va hemma hos Monica. Sen möttes vi på Hugo och dansade kvällen/natten igenom, ROLIGT! Åsa sov sen hemma hos mig och dagen efter träffade vi elvira igen för en runda på stan och en trevlig fika på Wayne's.
   I lördags så hade jag sjukt gärna velat gå till Parklife eftersom det verkade som alla hade tänkt gå dit för en gångs skull, men jag skulle ju självklart jobba på söndagen så det blev inget med det. Jag tillbringade kvällen hemma hos Elvira med god mat och vin sen spelade vi ett par omgångar Clouedo med hennes bror Johannes och hans vänn Martin. Jag var tyvärr väldigt seg i huvudet den kvällen för jag fattade verkligen ingenting så det blev tyvärr ingen vinst för mig. Det var iaf tur för mig att jag lyckades pricka in omställningen för vintertid för det gjorde att jag fick sova till 8 istället för 7 (igentligen). Efter att ha jobbat i stallet i 9½ timme masade jag mig hem och in i duschen för att dedan bege mig till Elivra igen! Nu drack vi MASSSSSSOR med Chaite och åt pepparkakor och självklart spelades det mer Clouedo, det är faktiskt grymt roligt men man måste vara skärpt för att hänga med, vilket jag inte va denna gången heller. Men jag lyckades vinna första omgången, weeeei!



Igår blev jag väldigt lycklig när jag letade igenom mammas gammla kista med kläder. Hittade en svinsnygg kjol, precis sån modell och precis sådan vinröd färg som jag velat ha, JIPPI! Sen hittade jag en sexig svart klänning med knappar och ett skärp samt en orange sjal. Dom kläderna har legat i den där kistan i år utan att jag vetat om det! GAHHHH!



Igår när jag va och fika med pappa ringde de från åhlens och ville att jag skulle komma på arbetsintervju hos dom idag (tisdag). Eftersom jag bara jobbar 2 h på vaxkupan så tyckte jag att jag kanske kan klämma in ett jobb till. Så jag va där idag och pratade med dom och de tyckte att jag skulle sluta på vaxkupan och börja hos dom istället. Men detta var bara ett jobb över julen som kanske skulle resultera i extrajobb typ varannan helg senare. Men de va väldigt benägna om att få mig att börja hos dom eftersom det tydligen va svårt att hitta folk med stor musikvana. Men jag känner inte att jag vill förlora mitt underbara jobb på vaxkupan, även om det bara är 2 h om dagen eftersom jag lär mig så himla mycket och trivs så sjukt bra! Men de skulle ringa igen på fredag och se om jag hade ändrat mig tills dess. Men det blir nog inget Åhlens för mig, inte än iaf!

Nu ska jag snart iväg och Bowla och äta mat på Hugo med de andra klubbarrangörerna i stan, rooooligt!
Sen har jag lekt med photoshop för att få vasaparken att se ännu läskigare ut by night och så måste jag hitta en vinterjacka!



Band of Horses!

Lyssna in Band of Horses nya skiva Cease to begin, den är superbra!

image109


image111

Ny pjuck!

Äntligen har jag hittat ett par vinterskor som jag verkligen tycker om! Har alltid haft svårt att hitta just vintreskor av någon outgrundlig anledning. Hittade (som vanligt) mina babys på Vagabond och de är precis sådär klumpiga och fina som jag ville ha dom, löööövely! Nu slipper jag frysa om fötterna i vinter iaf.


Sen hittade jag mina lila raggsockor som mormor stickat, dom kan jag ha till. Lycka!

image108

Ida <3 Jude Law

Kom på här om dagen när jag tittade på filmen Alfie, jag kan sitta och kolla på en hel film med Jude Law och när filmen är slut kommer jag inte ens ihåg va den handlade om...
Idag är en sådan dag som jag gärna skulle vilja drömma mig bort i just en sådan film men det går ingen på tv idag, Få dregla över lite bilder istället!



image103

image104

Jag vill ha Jude Law! :'(

Ida <3 Chloé = Sant!

Jag har en ny kärlek, en dyr sådan! Om jag endå var riiiik, jätteriiiiik! Chloé gör verkligen sjukt snygga kläder och jag skulle kunna ha på mig i stort sätt allt som finns på netaporter.com. Men som sagt det finns inget plagg på bilden som kostar under 3000 kr... Men drömma kan man ju alltid =D

image95
Bilder: netaporter.com

Never seen the light of day

Idag kom Mando Diaos nya skiva Never seen the light of day. Jag har knappt vågat lyssna på den men idag så gjorde jag det. De är faktiskt sjukt bra, inte samma gammla Mando men väldigt bra och väldigt vacker. Bästa spåret är nr 9, Misty Mountains. Verkligen att rekomendera!
Sen följde ännu en version av min favoritskiva just nu med hem, Shotters Nation på LP, fiiiiin! På tal om den har jag även hängt upp min affisch så nu vakar Pete över mig när jag sover, känns bra!

Sen har jag hittat en sjukt fin tröja som jag vill ha, men jag vet inte om jag har råd. Men den är i perfekt modell och precis den vinröda färgen jag vill ha, men den kostar 500 kr men sen är det ju Acne också. Tyvärr så måste jag nog spara pengarna denna månad eftersom jag måste köpa ett par vinterskor och sen så ska vi ju till Karlstad =D



image91

Humor!

image90

Föresten så klarade jag mitt körteoriprov idag =D

Mmmmm

image85
image86
image87
image88
image89

Lyckad kväll och Beirut!

Igår spelade Moa och jag skivor igen på Hugo. Jag trodde verkligen inte att det skulle komma några eftersom det är helgen innan löning, men ack så fel jag hade! Det blev typ 500 pers som vanligt och Moa och jag fick hålla dansgolv från kl 23 vilket vi verkligen inte är vana vid, roligt roligt. Vi avslutade kvällen med en gammalklassikerkavalkad med låtar som My boy lollypop och dyl, hahah! Sedan avslutade vi hela kvällen med en massa flamms vid bardisken och så delade vi på en kebabrulle. En lyckad kväll med andra ord.

Och idag lördag har också varit lyckad, en fika med pappa och sen hittade jag en kavaj på HM för typ 70 kr WEEE, har letat efter en ett tag nu. Den ska jag ha i vår, så snyggt så snyggt! Ikväll blir det hemmakväll med Anchorman på tv och så ska jag ladda upp för morgondagens körteoripluggande.

En artist/band jag verkligen vill tipsa om är Beirut. Andra skivanThe Flying Club Cup kom för inte så länge sen och den är underbar, supervacker. Ge den ett par lyssningar så lovar jag att den sätter sig. Bästa låten på skivan tycker jag är Cliquot.

image81

Uppraggad av småbarn!

Måste bara berätta om min morgon! När jag gick min vanliga morgonpromenad runt strömmen i morse så gick jag förbi en skolklass, tror de gick typ i 5-6:an nånstans. Så när jag gick förbi dom så hade jag ungefär 5 killar som sprang efter och flörtade med mig, hahahaha! Riktigt roligt faktiskt, nu vet jag ju att jag iaf går hem hos 12-13 åringar... känns lite bättre iaf.

Sen fick jag et mejl idag från Elit Model Stockholm som ville att jag ska komma till deras uttagning för Elit Model Look 2007, så nu ska jag till Sthlm den 8 november. Roligt!

Annars har HIves skivan kommit idag, verkar påkostad som satan har dock inte lyssnat på den än. Och igår köpte jag Shotters Nation delux edition med dvd, sjuuuuukt bra! Men det är inte lätt att förstå va de säger kan jag lova, kräver full konsertation. Sen vill jag ha en ny kjol, så det så!

Och ikväll är det Grace <3<3<3



Jack Penate

Jag vill gå på konserten i sthlm den 26:e okt men det är tydligen 20:års gräns, buhuuu. Men det kanske fixar sig iaf, får hoppas det. Lyssna in skivan Matinee den är underbar, man blir såååå glad!

image77

Jobbarhelg!!

Denna helg blev en jobbarhelg vill jag lova. Precis när jag skulle hoppas upp på hästen i fredags ringer Pata och undrar om jag inte kan stå i graderoben ikväll mellan kl 00-03, visst sa jag! Kvällen började med att jag och Branko gick till Tomas för att förfesta lite, vilket inte är så smart när man ska jobba (kom jag tyvärr på försent). Hos Tomas va det inte så livat först, det va Tomas, jag och Branko och sen kom Anton som senare byttes ut av Jonte. Men jag måste säga att vi fick en ganska rolig förfest tillslut med liiiiite för mycket vin för att jobba men roligt hade vi allt. Sen fick vi/jag springa till Hugo för att hinna till 00 och garderoben. När jag väl kom dit va det inte så mycket att be för, bara att släna sig rakt in i kaoset och då menar jag KAOS!! Det var runt 550 pers på hugo i fredags... Jag var helt slut när jag kom hem i både huvudet och kroppen (fick träningsvärk i armarna, vad har folk i sina jackor igentligen, BLY??)
De flesta samtalen jag förde den kvällen i garderoben va typ såhär:

Besökare: Asså jag har tappat min lapp!
Ida: Öhhhh...??
Besökare: Men asså min jacka är typ svart!
Ida: Öhhhh...??
Besökare: Men asså mitt tåg går snart du måste skynda dig!!
Ida: Öhhhh...??

Det var säkert en jätterolig kväll på hugo!


I lördags tänkte jag ta det lungt med OC eftersom jag skulle jobba i stallet på söndagen och därför är tvungen att gå upp kl 7. Men Branko insisterade på att jag skulle med till Tomas, jag kunde ju ta det lungt. Eftersom alla skulle till Hugo sen så kunde jag ju gå hem när dom skulle dit. Så vi gick till Tomas, igen. Denna gången va det mer folk där men konstigt nog SJUKT segt! När vi kom satt alla mest och glodde och va tysta. Vi började titta på någon rolig film från intrenet vilket bara gjorde att jag blev sjukt trött. Jag fick en öl av Branko men den gjorde mig tyvärr bara ännu tröttare. Vid tolv gick halva skaran mot hugo och halva hem och sov. Jag gick med Hugo gänget eftersom de gick samma väg som jag. När jag kom hem somnade jag som en gris och sov tills alarmet på telefonen ringde 07:00, denna underbara tidpungt! Iväg till stallet och jobba, jobba, jobba. Jag kom inte från stallet förens kl 17.30 (slutar igentligen 17:00) för att alla hästar visst hade bestämt sig för att rulla sig och eftersom det regnat under dagen så va de inte så fina... Jag var dubbelt så skitig när ja var klar med alla 22 hästar än va de va innan jag började! Hem och sen kom stina och vi kollade på filmen Sex, lögner och Videoband (se den) sen somnade jag kl 22! HÅRD JOBBHELG!


image76

Dregel

Om jag endå hade sådär 4300 kr över så hade jag nog köpt det här på zoovillage.com:



image70image73

Resultatet!

Jag blev verkligen supernöjd med min nya frisyr, va lite nervöst först. Men det blev sjukt snyggt!! Jag kan verkligen rekomendera min frisör Kristine på Mates (ligger en bit ner på drottninggatan) Så här ser jag ut nu iaf:


Ny frisyr!

Nu ska jag ÄNTLIGEN gå och klippa mig, dags för lite förändring.


Kom och dansa!

Ikväll spelar moa och jag skivor igen, wee!

image66

Rågummisula = <3

Jag har blivit kär i ett par skor (igen) som jag måste köpa. Jag har alltid så svårt att hitta vinterskor men nu ha jag äntligen hittat kärleken. Iofs 8,5 cm klack och 1200 kr billiga men jag ska satan i mig ha dom, så det så!!

image65

Kan dock inte bestämma mig om jag ska dom utan eller med snörning, gillar snörskor!

vackert

Hon är så snygg helt enkelt, mmmmm!

image64

Musik!

Som sagt så kom Shotter´s Nation idag =D
Har även tre andra bra band att rekomendera: The Rumble Stripes, Harrisons (skivan kommer i januari) och Voxtrot.



Ledsna, svenska, beiga männ!

Idag så fick jag den stora äran att göra om i skyltfönstret på jobbet! Det var ett tag sen någon gjorde det tror jag för det var stora dammråttor och massor med döda flygor, spindlar och getingar där. Temat blev svenska, beiga, lässna männ, haha. Eftersom Lars Winnerbäck, Jens Lekman, José Gonzales och Moneybrotehr just släppt nya skivor och alla hade väldigt beiga affischer så passade de bra ihop, tyckte Janne iaf. Sen så är de ganska biega tycker jag, inte i dålig bemärkelse utan mer att jag tänker färgen biege om jag skulle sätta färg på deras musik, melankoliskt (kanske inte moneybrother). Men tänk på det nästa gång ni går förbi vaxkupans skyltfönster. Lässna, biega, svenska männ är temat. Det var kul att va i skyltfönstret och va lite kreativ även om jag SÅ mycket mer hade velat klä hela skyltfönstret i de nya Babyshambles affischerna som kom idag. Och imorgon anländer skivan, jag gjorde tillomed en skylt till facket idag weee =D




Annars gick jag på stan idag och köpte en grå, fin halsduk, som jag velat ha så länge. Den heter tydligen tiffany och kommer från indiska.


Ida <3 Vaxkupan

Idag började jag på riktigt att jobba efter att ha praoat i en vecka (ok, 3 dagar). Jag är kär i mitt jobb så det suger att jag bara jobbar 2 h om dagen, skulle kunna stå där hela dagarna. Och på onsdag kommer Babyshambles nya skiva Shotter's Nation, som för övrigt är helt underbart, fantastiskt, sjukt bra så kom och köp den av mig då =D

Igår var nog den segaste dagen på väldigt länge, inte så konstigt med tanke på den hårda helgen. Jag tillbringade nästan hela dagen i min säng och lite på promenad med stina. Men kulturnatten var helt ok, även om största delen av den tillbringades i sthlm där vi hälsade på min nyfödda kusin Tova.
SMK var sjukt kul men efterfesten var lite lam måste jag säga. Men kvällen slutade iaf med att vi gick hem till Tomas på efterefterfest. Tillslut var det bara jag, tomas och stenis kvar så vi kokade makaroner och kollade på roskildebilder, sen gick jag hem och sov och då var kl 06.00!
Sååå roligt att superkvartetten var samlad igen vi hade kul både lördag och söndag ju! PUSS PÅ ER!





image58image59

RSS 2.0