NFK 110 år!

Är tillbaka i Stockholm nu, friskare och iaf lite piggare. I lördags var det dags att fira NFK's 110 års fest, och vilken fest sen! Var jättekul att se och träffa alla igen och underhållningen var minst sagt högklassig!

Tog lite bilder men ser nu att de mest är suddiga och trista, hittade några på NFK's hemsida (tyvärr är de här också lite suddiga):
Alla instruktörer som verkat under 2009 fick en rosett. Haha, när någon skulle hitta mig i stallet sa Jennifer alltid "det är hon som är längst på stället, inte så svår att missa". Haha, stämmer iofs.
Sen skulle vi visst sjunga! DET VAR FLER SOM VA MED OCH SJÖNG, JAG LOVAR!
ROLIGT, ROLIGT ROLIGT hade vi! Kul föresten att det verkligen syns på mina tänder att jag haft tandställning i 1,5 år. NOT!

Freja Beha Erichsen

AHH, hon är så snygg! Ryktas att hon är lesbisk... Inte mig emot!

It's gonna take a superman to sweep me off my feet!

Jag har rätt bra musiksmak egentligen, jag lovar!

Stäng av ljudet och titta!


Trodde då aldrig att jag skulle lägga in en musikvideo med Lady Gaga, but here I am. Musiken tänker jag inte ens kommentera, men KOSTYMEN! Hon må vara knasig, knäpp, vulgär och ibland äcklig men jag kan inte riktigt bestämma mig och jag älskar eller hatar henne. Hon är cool och orädd, jag tycker att hon är en frisk fläkt! DÄR SA JAG DET, JAG GILLAR GAGA! OBS! Inte musiken då utan hennes galna stil! OBS! Haha, måste ju försvara min heder lite här.

Med det sagt så måste jag ju erkänna att jag blev lite salig när jag såg videon. Under flera tillfällen i videon bär hon skor och kläder från Alexander McQueens s/s10 kollektion som är helt galen och heeeeelt underbar! Han är outstanding, alla kategorier!!


Hosta!

Jag måste bara beklaga mig lite. Förkylningen har nu hängt i en hel vecka och det verkar som om den kommer bli kvar minst en till. Iofs förstår jag inte ens varför jag reflekterar över det, det är ju samma visa som varje år. Årets version har nu uppgraderats med en sexig, mycket smickrande hosta (som förhoppningsvis inte blir en äcklig bronkitliknande historia). Jag har ont i ryggen av allt liggande och sittande, jag försöker läsa böckerna som vi ska ha tenta på men det går inte in (skyller på att hjärnan är full med snor), det känns just nu som om jag inte fattar någonting av vetenskapsteorin. Suck! Imorgon åker jag till norpan för att gå på gangster grejen med mina gamla gymnasieklass. Kommer jag hem i det här skicket kommer iofs mamma låsa in mig hela helgen, haha. Så det är bäst att jag blir iaf lite bättre så jag kan gå gå utanför dörren.
SÅ nu har jag klagat klart! =D

Nu väntar jag bara spänt på att få veta om jag och Petronella fått lägenheten i Skrapan, är sista intresseanmälningsdagen idag. Så imorgon mina vänner, imorgon vet vi!

Jag saknar min bitch!


Jag har ridabstinens igen!! Tyvärr kan jag inte rida när jag åker till Norpan i helgen eftersom jag är sjuk, men kanske nästa gång. Jag saknar Candy! Även fast hon är den bitchigaste varelse jag träffat (människor inräknat), hennes humör är inte att leka med (låt inte de söta ögonen och den breda bläsen lura er) så kommer hon alltid vara min lilla Porrstjärna! Jag förlåter henne för min pajjade rygg =D Fler borde vara som hon egentligen, inget knussel, vill man inte så säger man till och det ordentligt (kanske inte nödvändigtvis med tänder, virvlande hovar och luftkonster) och är det roligt så gör man ett glädjeskutt två meter upp i luften! Hahaha.

Jag saknar även den stora, rädda, vita!

Hjärtevärmare!

Ligger i sängen och försöker plugga, går inte alls faktiskt! Läste istället en söt historia som värmde så gott i mitt hjärta. Tror jag börjar bli lite sentimental här, haha!
läs i ordning:

1: http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12958449
2: http://blogg.aftonbladet.se/malincollin/2007/06/446830
3: http://niklasjakobsen.blogspot.com/2007/06/ett-r.html
KOLLA VEM SOM KAN LÄNKA IGEN, WOHO!

Så kan man lyssna på lite fin musik samtidigt!

Hoppas det kan värma några frusna, kärlekstömda hjärtan =D Funka bra för mig. Nu ska jag iväg och fika med Petronella, det värmer bra det med!

Haha


(suddig) Kamerarensning

Norrköping
Kusin Vera hemma hos Mormor och Morfar
Suddiga bilder på Lindsey, mig och Cicci innan utgång.

Stockholm
Jag förklarar något viktigt hemma hos Annie, undra vad?
Ost, vin, pepparkakor och trevligt umgänge på Söder!

Björnlunda
Världens sötaste Josef! Han har skaffat sin snygga frilla helt själv

Sjukstuga

pic: liselottewatkins.blogspot.com

Jag har blivit sjuk, feber, huvudvärk och irriterad i halsen. Det kom igår em/kväll och jag trodde jag skulle kunna sova bort det, men icke. Till att börja med så har jag väldigt svårt att sova när jag har feber, får panik av att sova när det är varmt och kroppen är ju som ett element när man har feber. Så när jag vaknade imorse var det inte alls bättre, snarare tvärt om. Masade mig iväg till skolan i 2 h och sen hem, och sen dess har jag legat i sängen. Det blir snart 10 h och jag har inte tänkt gå upp förens imorgon när jag ska åka till Björnlunda. Ska hem till moster och fira henne, mamma och Hasse kommer också.
Föresten, på Torsdag får jag och Petronella reda på om vi fått en lägenhet i Skrapan, vi ligger sjukt bra till. Det är galet! Håll tummarna nu!!

Attraktivt?

pic: amlul.com
Finner man så här undernärda kroppar attraktiva, eller vad är grejen? USCH!!

Say Yes!

i'm in love with the world through the eyes of a girl who's still around the morning after <3

RSS 2.0