This is a bad movie where there's no crying

Nu har jag haft två kvällar på Hugo som varit så olika varandra. I torsdags var det Republik och Johnossi, vilket var jätteroligt. Roligt folk, bra musik och en lyckad kväll. I går var jag och Cicci hemma hos Ciccis moster i Haga för Cicci var kattvakt. Vi blev fulla, åkte in till stan, plockade upp Monika och sen gick vi till Hugo. Där var det sjukt mycket folk och det kändes som om man var ute i någon annan stad för det var så mycket konstigt folk. Den här gången var det inte alls kul, blä vad opepp jag blev men endå stannade jag till 02.30, VARFÖR!? Faan va onödigt när jag lika gärna kunde gått hem och sovit och skitit i allt. På vägen hem var det en konstig man som började prata med mig men jag sket i honom och gick typ 5 m bakom han. När jag svängde av för att jag skulle gå in i min port så sa han "Nej ska du svänga nu" men jag gick bara in genom porten snabbt, trött man blir på mysko folk.
    Idag har jag sjukt ont i halsen, är trött. Hade några lektioner på em annars har jag inte gjort ett skit och planerar inte att göra något mer skit heller, bara kurera mig med "The talented Mr Rieply" på tv sen.

image475
Jag och Stinas oranga arm fastnade på bild i torsdags

   

Jag är såld!

image474
Älskart

Ida goes Asian!

Har kommit fram till att jag skulle vilja vara Asiatisk. De är alltid så snygga med sitt korpsvarta, raka hår och ljusa, fina hy. Jag skulle vilja se ut som hon:

image473
Bild: garance doré

Lovisa Burfitt

image467


image469
image468

image470

image471

image472

Bilder: Lovisa Burfitt
Kolla även in Burfitt

Matrixfrosseri!

I helgen har jag avverkat hela Matrix treologin, hade bara sett första filmen innan (vet att jag är väldigt efter och borde ha sett dom för läääänge sen). Måste säga att jag är helt såld, vilken/vilka film/filmer! Verkligen inte min typ av film egentligen men jag satt som klistrad hela tiden. När tredje filmen var slut var jag helt matt. ÄLSKART!!! Är helt såld på namnet Neo och han är ju inte jätteful direkt...

image466



Snö, snö, snö.

image464
Bilder: granance doré

image465


Green Street Hooligans!

Såg en väldigt bra film här på morgonkvisten/fm-kvisten, Green Street Hooligans. Hemsk och underbar på samma gång, se den ! !

image463

Annars jobbade jag i stallet igår sen spelade jag skivor på Hugo. Skivpsleandet var sådär stod intryckt i ett mörkt hörn. Imorgon ska jag jobba i stallet igen och på måndag ska jag tävla. Sen börjar min sista vecka på Vaxkupan...

...

"Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you find someone to love the you you love, well, that's just fabulous."
-Carrie Bradshaw


Kan inte få nog

Jag kan inte få nog av dom här bilderna, klänningen, håret, HON, allt!

image461


image462



Snyggingkjolen

När kommer snygginkjolen från Monki ut i affären egentligen? Den är sjukt snygg så jag kan knappt berga mig!

image460
Bild: monkigirl.se

Netaporter.com-drömmar!

Ägnat den pissiga, snöiga eftermiddagen till att dregla över massor av klänningar på netaporter.com som jag ALDRIG kommer ha råd med. Tänkte att om jag tittar på fina klänningar kanske jag glömmer att det snöar... Men som sagt det finns en lite detalj, men drömma kan man väll få göra!

image457


Sicken tur att det finns rea då, eller... neee

image458


ATTANS!

Det blev ingen dressyrtävling för mig idag, hon är halt :( Hon släpptes med de andra hästarna igår och knäpp som hon är så hoppar skrället ur hagen och drar med sig en av eltrådarna. Typiskt när jag ansträngt mig så mycket! Tog en timme att knoppa och så hade jag ju vita ridbyxor och så hann jag bara trava två varv innan jag fick hoppa av. Hon har en svullnad precis över senan på vänster fram men ömmar inte. Är det en senskada går jag och dränker mig för då snackar vi månaders vila, boxvila och hela våran tävlingssesong åt pipan. Men Jennifer trodde inte att det var så illa så jag HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS! Knäppa häst att hon alltid måste hoppa ur hagen... Men jag tycker om henne i alla fall, min lilla porrstjärna!

image455
Knäppskallen!




Hercules and Love Affair - Blind


Snyggt, snyggt, snyggt!

image454
Bild: The Sartorialist

I never tought i see the day!

Detta blev en väldigt skön helg för min del. Igår fredags jobbade jag först sen åkte jag till stallet och red lektion, sen hopptränade jag. Efter träningen åkte jag hem åt och duschade. Sen låg jag i soffan och såg på Mr & Mrs Smith/Natinal Treasure med min kära syster. Sen sov jag. Men jag och Moa var faktiskt ute i torsdags och drack en hel del öl, hade hysteriskt roligt faktiskt!
I morse gick jag upp vid 10.30 och åt frukost sen åkte jag till stallet och hade lektionerna mellan 13.15-15.45 och sen dess har jag varit hemma. Jag har nu spenderat kvällen i soffan, själv tittandes på melodifestivalen (!) med en kopp varm choklad, AHHHHHH! Så skönt och jag måste säga att Sibel lungt va bäst annars gillade jag Sanna Nilsen lite, det av en söt låt. Men Sibel är ju så söt i sin jättesöta klänning och hon får mig att smälta. Måste faktiskt erkänna att jag faktiskt röstade! Men en sak jag tänkt på med melodifestivalen är att det är väldigt mycket fylleskämt, är det jag som är gammalmodig eller är det mycket fylleskämt för ett familjeprogram? Säkert jag som är gammalmodig, hahaha!
Men imorgon ska jag faktiskt tävla, dressyr! Vet inte när jag gjorde det senast faktiskt, tycker egentligen det är ganska trist. Men nu kommer det en domare utifrån så då är det väl bäst att passa på och få sin dom. Själv har jag inga förväntingar alls eftersom jag inte enns kan galippera i höger varv, men det går som det går jag tycker om Candy endå hon är fortfarande min sköna böna!

Nu har röstningen startat, men det går inte så bra för Sibel... Men Norpan gav iaf inte 12:an till Perelli...


När det kommer en domare utifrån måste man tydligen klä upp sig, slopade dock kavajen. Men hur snygg e jag inte ! !


Kan någon förklara för mig varför gubben har rosa på sig... UÄK!

Nu ska jag glo vidare på upplösningen av spektaklet sen ska jag hämta min syster och hennes vänn på kulturhuset!


Jag spelar skivor på Hugo på fredag (långfredagen), lovar bra musik iaf =D

Så ser det ut!

Jaha, då vet jag hur min framtid kommer bli. Gjorde ett test på Facebook om hur det skulle se ut, jippi!

image449

Sommar!

Hur skönt ser det inte ut lixom!

image448
Den var värd ett eget inlägg

Totaldissen!

Nu har jag varit med Anton på jobbmässan och kollat. Blä säger jag bara. Det kände som om man var på gymnasiemässan om igen, trodde man skulle slippa det nu mera. Iaf så gick vi runt och tog massor med papper och åt godis. När vi gick fram till Norrköpings kommuns monter för att prata med dom så fick jag värsta totaldissen. Hon frågade vad jag hade för utbildning och när jag sa att jag gick på Film- & Musikgymnasiet och läst en hel del media så vände hon bara på huvudet och typ fnös och sen gick hon. Jaha, tack så jävla mycket då... piss jag hatar det här. Jag är så trött på mig själv så jag kan dö. Allt det här Hej jag heter Ida jag har jobbat med blablablablablablablablablabla. Jag ska börja jobba på nått lager eller nått, så det så! Motivationen kommer väl tillbaka får vi hoppas. Men har ju ribban ganska högt nu för jag lär ju aldrig mer hitta ett bättre jobb än det på vaxkupan...


image445


image446

image447

Jag var tvungen att frossa lite

I'm a psychopath!

Idag hämtade jag mitt körkort på posten, wii. Nu slipper jag den stora lappen, känns lite mer seriöst såhär. Men jösses så jag ser ut på kortet, som en psykopat! Jag ser verkligen helt sinnessjuk ut, min blick är inte att leka med. Tur att jag inte hade kortet i söndags morse för då hade jag blivit intagen det kan jag lova!

Imorgon ska jag till jobbmässan och sälja min själ... Och nu har jag bara 2 ½ vecka kvar på Vaxkupan.


image439

God natt!

Snyggingjackan!

image437
Bild: Facehunter

Stoppad av farbror polisen!

Imorse när jag skulle åka till stallet för att jobba hann jag inte längre än till skvallertorget. För där stod polisen och vinkade in varenda bil som körde förbi. kl 07.45 (!). Iaf så fick jag köra in till vägkanten och sen fick jag blåsa och visa mitt "körkort" som föt tillfället består av en stor lapp och mitt legg. Jag hade som tur va ingen alkohol i blodet men jag kan lova att jag blev ganska skakis när de vinkade in mig. När han bad big blåsa så var jag tvungen att tänka efter så jag verkligen inte hade drukigt något. Haha det va då typ 36 h sen jag drack något som kunde ge utslag, men endå var jag lite nervös. Jösses vilken start på morgonen och vilken start på min "körkortskarriär" jag har fått. Haft körkort i snart 1 ½ vecka och har redan fått soppatorsk och blivit stoppad av polisen (mamma har aldrig i hela sitt liv fått blåsa), jag kommer bli härdad!

I fredags var jag och Moa ute, först Världens som var jättefull och jättetrist, sen babyl och sist Hugo. Hugo var inte så roligt alls faktiskt, mest skumt folk och dålig musik.
I lördags var jag först och hämtade Cicci i vilbergen och sen gick vi på stan. Sen gick vi hem till mig och åt chokladglass. Vi skulle på bio kl 21 för att se No Country for Old Men (Juno gick tydligen inte på lördagar) så vi åt på Mc Donalds först, köpte godis (notera hur otroligt nyttiga vi var denna dag) och sen BIO! Filmen var väldigt bra och väldigt läskig, jag gömde mig bakom halsduken hela filmen typ, haha jag är en sådan mes! Men jag kan verkligen rekommendera den.

I dag söndag när jag jobbade i stallet hände en sjukt rolig grej. Det har flyttat in en ny ponny hos oss (som är så sjukt söt att jag skulle kunna äta upp den!) som heter Robin. Det visade sig att den lilla tjejen som ägde hästen är ett av de teoribarn jag hade för 7 år sedan, när hon var typ 3 och jag 13 år. Hennes mamma var så glad att se mig för Amanda (som flickan heter) hade haft mig som sin största idol när hon var liten och jag har fortfarande massor med teckningar från henne kvar. Väldigt roligt faktiskt och nu är hon 10 år och har en egen ponny, hoppas jag lärde henne något vettigt iaf!

image436
Han var så sjukt läskig, hela filmen igenom!

Australia - The Shins

I morse gick jag och hämtade mina ray-ban på posten WEEI!


Piss, piss, piss!

Blä vad sur jag är på mig själv just nu att jag inte köpte biljetter till Band of Horses i tid! De spelar ikväll på Debaser Medis i Sthlm och jag skulle kunna döda för att få vara där ! ! ! Men jag får skylla mig själv som inte fick tummen ur och köpte mig en satans biljett. Hoppas iaf Branko har kul på konserten och jag får väll trösta mig med min chokladglass (tack snälla Hasseman) och lyssna på skivorna istället.
   Imorgon ska jag och Moa ut och jag ska inviga min nya sexy klänning ;) På lördag ska Ciccilover bjuda mig på bio, vi ska se Juno. Har ingen aning om vad det är för film med vi har fått soundtracket till Vaxkupan och om man ser till det så är den nog helt ok. Jag vill ju se I'm not there, filmen om Bob Dylan! Någon som vill se den med mig??




image435
FAAAAAAAAAN!

Inside and out- Feist


Playtime!

Jösses vad jag är seg! Tror mitt blodtryck har rasat igen och min puls har fått sätta fart för jag orkar ingenting. Detta hände för typ ett år sen också och då hade jag en vilopuls på 85 och knappt inget blodtryck. Men, men det går över förr eller senare lite jobbigt att knappt kunna gå upp för en trappa utan att svimma.
Nu har jag iaf skickat iväg kort och namnteckning till vägverket så de kan tillverka mitt körkort! Lite jobbigt att gå runt med A-4 pappret som nu är mitt tillfälliga körkort tills de andra kommer. Så förhoppningsvis kommer det nya snart, med det hemska fotot där jag ser ut som en brottsling, haha.
NU är jag sur på nagellacket jag köpte idag som verkligen ser orange ut men när jag målade på det blev det typ godisrosa, BLÄ! Hemsk färg som heter Playtime, jag ville ju ha orange ju... Allt går emot mig nu!


image432
Snygga, snygga Chloë (hon har garanterat inte godisrosa naglar)

Resa nr 2 till lkpg = lyckad

Jag lyckades ta mig hela vägen hem fårn lkpg denna gång. Sen att vi åkte sjukt vilse i går när vi skulle dit är en annan sak men nu vet jag iaf hur man ska åka till Stina. Jag var där igår och vi kollade på film sen åkte vi hem idag. Det va jag, Stina, elvira och Åsa. Vi fick god mat sen kollade vi på film och år godis. Vi såg först en av de absolut bästa filmerna  jag sett och efter det en av de absolut sämsta filmerna jag sett. Först This is England och efter det Se upp för dårarna. This is England är verkligen en film att rekomendera ! !
  Sen åkte jag och Elvira hem imorse eftersom jag börjar jobba kl 12. Denna gången hela vägen hem med lyckat resultat = ingen soppatorsk och ingen snöstorm! Så nu har jag jobbat och så har jag och Elvira hälsat på skolan. Kändes mysko att komma dit igen, har inte varit där sedan studenten. Nu e jag trött...



Var tvungen att ta kort på tapeten i Stinas badrum, I'm in love!!

Lykke Li - I'm Good, I'm Gone



Körkort, fest och soppatorsk!

Detta måste vara en av de konstigaste helgerna jag haft tror jag. Allt började med att jag tog mitt körkort i torsdag vilket känns mest konstigt. Sen har det bara fortsatt... Men jag har lärt mig en hel del och haft väldigt roligt!

Torsdag:
Jag var nervös som ett djur inför uppkörningen, kommer till körskolan och får en annan körlärare, blir skriken på i 40 min, har uppkörning som jag klarar! Sen tog jag bilen till stallet, hade Evas lektioner sen bilen hem. På kvällen kom Stina och Åsa hit för att fira och för att vi skulle gå på Lykke Li. Vi drack upp Champagnen jag fått av mamma och Hasse (supergod). Sen gick vi till babylhouse och drack lite öl innan vi begav oss mot Hugo. Konserten var jättebra om man bortser från publiken som mest stod och pratade. Men Lykke Li är verkligen cool, hennes låtar är toppen och det var kul att hon hade band med sig! Jag lyckades även bränna hål på mina strumpbyxor och så var Janne på hugo för första gången (kändes lite skumt att ha honom där, det är ju min fristad ju). Vi gick hem vid halv 2 och sen sov vi!



Fredag:
Vi masade oss upp, jag gick och jobbade, åkte till stallet, åkte hem. Sen ville Hasse tydligen bjuda oss på middag för att fira körkortet så vi gick till Durkslaget. Precis som de senaste gångerna vi varit där tog det 50 min från det vi beställt maten tills den kom... Gå inte dit, maten är god men annars suger det!! Jag skulle möta Cicci kl 8 för att vi skulle gå till Tomas med då hade vi inte ens fått våran mat så hon fick komma in. Sen gick vi till Tomas för de skulle ha "klassfest" typ. Själv kände jag inga (förutom Tomas & Cicci) men hade väldigt roligt trots allt. Kvällen slutade inte riktigt som jag tänkt... Jag tål tydligen inte Tequila =D




Lördag:
Jag var hemskt trött och började morgonen med julmust... Sedan segade jag ett tag och sen mötte jag Cicci. Vi gick en sväng på stan, åt på Mc Donalds och fikade på Fräcka Fröken, pratade om vänner som man egnetligen inte borde kalla vänner. Jag måste komma ihåg mitt nyårslöfte att inte slösa min tid och energi på människor som inte förtjänar det. Jag har nu insett att jag måste kolla över vilka jag kallar mina vänner och inte...
Kl 19.15 åkte jag och hämtade Hanna för vi skulle till Maddes inflyttningsfest i Lkpg. Det regnade och var hemskt mörkt på vägen dit, lite läskigt. Hos Madde var det trevligt kändes dock konstigt att behöva tacka nej till välkomstbålen eftersom "Jag kör!" hahaha. Sen började hemresan... Hua mig vilken cirkus det blev! För det första började det snöa (!) i höjd med Linghem och det snöade massor!! Så vi fick köra i 70 km/h på motorvägen eftersom jag inte såg något och vägen var helt spårig och hal. Vid Linghem började även min bensinmätare att blinka, men eftersom min kära mor sagt till mig att bensinen skulle räcka fram och tillbaka så litade jag på henne. Men icke sa nicke ! ! Precis vid avfarten på Klockaretorper sa min lilla bil nej tack och stannade, alla lampor blinkade! Jösses säger jag bara men vi kom på ganska snabbt att det antagligen var bensinen. Jag försökte ringa Mamma men hon och Hasse var på middag och ingen hade telefonen med sig (TACK!), mormor och morfar är i Norge och pappa svarade inte. Som tur va har Hanna en ängel till pojkvänn och hanns ängel till vän. De åkte och köpte en dunk, fyllde den sen kom de till oss och räddade oss! Sen fick jag åka och tanka och sen hem, var hemma 01.30 åkte från lkpg 22.45... Jag var hemskt skärrad och arg på min mor när jag kom hem men framförallt KALL! Hade tygskor och klänning på mig, hade ju inte direkt planerat ett sådant missöde och framför allt inte att det skulle snöa ute! BLÄ!!! Nu har jag iaf lärt mig att alltid ha full tank!



Söndag:
Nu ska jag snart åka tillbaka till Lkpg men den här gången till Stina för Elvira kommer dit =D Hoppas det går bättre den här gången, nu har jag ju iaf bensin! Rapport kommer... haha.

RSS 2.0