Jag ska nog ta och klippa mig.

Så här har jag tänkt att jag ska klippa mig, går och bokar tid så fort som möjligt. Är så trött på mitt långa, slitna hår.


Fast det ska vara mindre page-aktigt och mer jämnlångt, typ som den längden som hon har längst fram.

Honey I´m home!

Så nu är jag hemma efter 3 veckors underbar tid på Strömsholm och Ridledarkursen. Känns konstigt att vara hemma igen och jag skulle nog helst vilja åka tillbaka. Moa och jag var iaf ute en sväng i lördags vilket var roligt till en början men sen blev jag trött och frusen så jag gick hem, har inte riktigt vänt tillbaka dygnet efter tre veckors 06-22 dagar.
   Det har som sagt varit helt underbart men samtidigt hemskt jobbigt, hårt och krävande. Ridning 3 h om dagen  plus teori, stalltjänst och plugg på prov och egna lektioner. Magnum och jag har haft superkul, han har varit så duktig och vi har lärt oss massor (iaf jag). Vi har hoppat terräng, tempotränat på galoppbanan, ridit alla möjliga olika dressyr- och hoppövningar. Enda saken jag kunde varit utan på min vistelse var en liten släng av feber som jag fick mitt i vecka 2 sen att vi fick ta bort en av våra lektionsponnyer på djursjukhuset i tisdags. Det var inte alls roligt och kom inte alls särskilt lägligt eftersom jag hade tre prov och en hopplektion dagen efter. Jennifer kom in med honom vid halv 9 på kvällen och vid 11 när jag gick tillbaka hem till huset var han avlivad, hemskt! Tarmen hade brustit och det var 10 % chans att han skulle överleva stackars Ben, vår absolut bästa lektionsponny.
   Ikväll ska jag och Stina iaf på Sex and the Cityfilmen i lkpg =D wiiiiihooo! Mitt rum ser för tillfället ut som en sadelkammare eftersom alla saker som jag vanligtvis har i stallet är här, sjukt mycket saker som jag inte vet var jag ska göra av än.
Iaf så saknar jag alla från kursen och vill verkligen åka tillbaka till den lilla säkra bubblan som var på Strömsholm!


Magnum & jag i terrängen där vi var 15 sek för långsamma för att klara terrängmärket, attans!


RSS 2.0