Sommarn

Var tvungen att illustrera hur bra jag faktiskt har det :)

Sommarkläder?

Pic: SthlmStreetstyle, Freshnet
Alltså, jag tycker det är jättesvårt att klä mig på sommaren. Speciellt eftersom min hud knappt klarar direkt solljus (låg igår i "halvskugga", insmord i spf 30 och ser ändå ut som en julgris). Vad sk man ta på sig för att vara sval samtidigt som man skyddar sig mot solen samtidigt som man (helst) är iaf lite snygg? Annars klagar jag inte :)

Instagram

Instagram är en sjukt rolig app måste jag säga, var seg i starten men bilderna blir ju faktiskt lite roligare såhär :) Favoriten är den på Gusten och Albin i alla höstlöv.

Maison Martin Margiela Resort 2012

Meh, kolla de har ju varit i min garderob och grävt. Ge tillbaka!

Götet

Tror det här kan vara min favvo Håkanlåt av många men denna ligger nog i topp. På tal om Håkan, har nu spenderat 6 dagar i Göteborg på utbildning för mitt nya jobb. Kan nu allt som finns att veta om BH:ar och lite till, tufft men kul. Älskar Göteborg, vill bo där NU (tror det är spårvagnarna som gör att jag känner mig hemma)!

Brunt skinn

Pic: Stockholm streetstyle
Jaa, hade jag också haft den perfekta bruna skinnjackan och de perfekta bruna skorna hade jag också varit sådär snygg. Så det så!

Resort 2012

Acne
Preen
The Row
Theyskens' Theory
3.1 Phillip Lim
Helmut Lang
Pic: style.com

Lyxhustru

Översta raden från Rodebjer och understa raden från Whyred. Prövade den grå kappan från Rodebjer och kände mig direkt som en exklusiv lyxhustru, fantastiskt!

Sommarstugan

Jag känner att min lägenhet allt mer börjar likna en sommarstuga och jag gillar det! Blommor ftw!
Mer blommor och Chloé
Josef Frank - Flora skåp skulle göra sig finfint här (drömma kan man ju alltid...)

RSS 2.0