The Flu 2.0

Varje år (eller iaf de två senaste) har jag lyckats åka på influensan inte bara en gång, utan två! Vet inte vad det är för pissigt immunförsvar jag har. Var ju sjuk precis efter jul och nyår och låg däckad i typ en vecka och nu befarar jag att det är tillbaka, The Flu 2.0 är vad jag kallar den. Jag tänker i inte låta detta hända utan gör vad jag är bäst på, ignorera det tills det är över och kör på som vanligt. Kanske inte den mest hälsosamma varianten men jag blir så rastlös av att vara hemma. Dessutom så ska ju jag och Cicci gå ut i helgen, eller göra ett försökt till det iaf =D Eftersom det inte gått så bra för oss de senaste gångerna så kan jag omöjligt bli sjuk nu. Så The Flu 2.0, gå och dööööööö! Ne, nu ska jag återgå till mina nya projekt, att sy en väst och en väska samt klämma dit lite skinnlappar på det. Man blir sååå kreativ av att vara arbetslös, eller förlåt arbetssökande heter det ju.

Stående Ovationer för FASR!



bilder: Stockholmstreetstyle

Eftersom jag som känt är såld på färgen svart är det kanske inte någon överraskning att jag är såld på Fifth Avenue Shoe Repair´s visning på Stockholms Modevcka. De fick ju nyligen pris för årets Designer 08 på Elle-galan och jag kan inget annat än att hålla med. Älskar deras draperade, stora skapelser och hur dom verkligen tar ut svängarna i sin sidolinje By the No, skönt med något som sticker ut i det annars väldigt avskalade, svenska modet. Älskar verkligen hur man med en enda färg kan skapa så mycket variation med hjälp av volymer och material. STÅENDE OVATIONER från min sida! Synd att man inte kunde vara där bara...

Läst på Hanna Fridéns blogg:

LÄSARFRÅGA: HUR RAGGAR DU?

"Hallå! Jag vet! Kan inte du skriva typ lite raggningstips? Det skulle vara så kul att läsa hur du brukar ragga! Du som är så kaxig och inte sådär vän och "hihi.." *blush* För jag antar att du inte brukar spela jättesvår och hålla käften om vissa saker bara för att det är en het kille du snackar med? Jag inbillar mig i alla fall att du fortfarande säger vad du tycker om saker."

Melinda

Ptja. I fredags gick jag fram till en kille och sa hans för och efternamn. Som jag aldrig träffat, dårå. Sedan åkte vi hem till mig och hånglade.

Ska vi säga så här? Om du är fräsch och han är fräsch och ni båda är singlar och sugna så behövs det inte riktigt några speciella strategier för ragg. Man bara kör. You both want it, liksom.

Om en av er inte vill så går det inte vägen i vilket fall. Oavsett tips, tricks och allt möjligt. As simple as that.

 

 


 

Hahahahaha! Det behöver inte vara svårare än så! Jag älskar henne.


Jag är nog mer av en landkrabba.

Igår blev en väldigt virrig historia. Började med att jag, Cicci och Alexander åkte till IKEA. Senare på kvällen var det tänkt att jag , Cicci och Stina skulle utforska Das Boot, som iaf jag peppat för ett bra tag. Men som vanligt så blev det ändrade planer, Stina ville inte följa med och cicci blev hastigt och lustigt sjuk, stackars. Så där stod jag påklädd, tillpiffad och med tre biljetter till den där båten och en flaska vin... Kvällen räddades av sista minuten party-fix och jag hamnade hemma hos Andreas och Tomas. Var nice och vi begav oss senare mot båten. Men när jag gått ombord på båten kändes det inte alls kul utan jag vände och gick i land. Orkade inte springa runt där och jaga folk hela kvällen så jag ringde Madde som jag pratat med tidigare och möte istället upp henne och Hanna på en gay-klubb som låg precis bredvid. Mycket trevligare! Så vi satt där ett tag och pratade sen följde snälla Madde mig hem. Blev en helt ok kväll med en oväntad vändning. Det verkar inte vara meningen att jag ska hitta något nytt att göra för varje gång jag gjort ett försök slutar det med pannkaka. Men nu ska jag och Cicci göra ett nytt försök med Kooky på lördag. Får se hur det går, kan knappast bli värre än förra gången =D

slöingar



Gus och jag slöar i soffan. Jag kollar på Charlie and the Chocolate Factory och Gus sover som en liten gris.

Black dream






bilder: style.com

Har man tråkigt om dagarna, som jag så kan man, som jag slösa sjukt mycket tid på style.com. Hittade just Moschino Pre-Fall 2009 och det är precis så här jag vill se ut i höst och nu och för all framtid. Det kan aldrig bli för mycket svart, det är så snyggt och dramatiskt och samtidigt spännande. Gör man det också så här snyggt så blir det inget annat än undebart! Jag struntar i om det ska vara färg i vår, jag kör på begravningsstylen, svart och skräddat!

Ett sundare mode?

 
 
bilder: Stye.com

När jag såg Chloés visning för Fall 2008 fick jag en mindre chock. Jag var så förskräckt över hur dom såg ut så jag inte kunde fokusera på vad dom hade på sig. Vet inte om det är sminkningen som gör att de ser ut som levande döda, jag har sett modellerna förut utan att regera så starkt. Förstår inte att man kan tycka detta är snyggt, de ser verkligen ut som levande skelett, inte en muskel på benen, nyckelben som ser ut som galgar och senorna på halsen står ut. Jag tycker det är äckligt, tur att det har kläder på sig. Nog för att modeller nu för tiden är sjukt smala, inga nyheter men den här visningen kan jag inte släppa. Värst är nog första bilden men hon i lila-mönstrad klänning, tog minst 5 tittar innan jag såg den faktiskt sjukt snygga klänningen hon har på sig. Nog för att det är väl känt att modefolket vill ha modeller utan kurvor som har kroppar som små pojkar och att modet genom alla tider har svängt mellan kontrasterna av manligt och kvinnligt men måste det gå så långt. Måste säga att jag diggar kommande trend med kvinnor som klär sig mer unisex bättre. Jag skulle kunna döda för Chloés senaste collection, fre-fall 2009. Vilka byxor, dregel! 

 
 
bilder. style.com

Kort hår





Jag funderar på att klippa av mig håret till en riktig pojkfrisyr. Har funderat på det ett tag men vet inte riktigt om jag vågar. Har aldrig haft kort hår i hela mitt liv, altid långt och svallande. Ser så skönt och avslappnat med kort hår. Har några i min omgivning med kort hår och det är verkligen smashing. Men jag ska nog fundera på det lite till för det tar ju ett tag tills det växer ut! Men just nu känner jag verkligen för en megaförändring och jag är samtidigt sjukt trött på mitt hår som det är nu. Men vi får se, kan bli spännande! Gillar Michelle Williams frisyr skarpt (sista bilden).

Smärta lilla märta!


Bild: The Sartorialist
Vilken söt liten pojke! Fina skor har han också, vill också ha bruna skor. 

Aj, aj, aj, aj! Satan vad jag har ont i ryggen. Satans rygg, satans häst som skulle slänga av mig. Snälla kiropraktorn, snälla värmedynan och snälla chokladglassen med grädde!



Fifth Avenue Shoe Repair



Fifth Avenue Shoe Repair fick pris för bästa Modedesigner på gårdagens Elle-gala. Har alltid gillat dom skarpt och de kan verkligen konsten att skapa wow-känsla! Hur snyggt!

sunk

Jaha nu håller väll efterfesten till Elle-galan på för fullt antar jag. Själv sitter jag här i mina underställs-långkalsonger, en stor tröja, tubsockor och skitigt hår. Jag har just vräkt i mig massor med godis och får säkert en socker-chock lagom till jag ska gå och sova. Börjar jobba kl 8 i morgon, ska då mocka skit fram till kl 12. Är det konstigt att ingen ens vill ta i mig med tång? Det är nog inte det... suck och god natt.

Fattig som en kyrkråtta.




bilder: whyred.se

Det är rea på Whyred´s webshop och jag har inga pengar =( Mina älskade skor för halva priset. Krokodiltårar trillar!

Inspiration, inspiration, inspiration!


Jag bor i fel satans stad, så är det bara!

"För att följa upp succén med en visning för allmänheten i somras har Carin Wester nu valt att släppa 60 biljetter till hennes visning av kollektionen AW09 på Berns under Fashion Week by Berns. Biljetterna kommer finnas att hämta i Carin Westers butik på Rörstrandsgatan 24 i Stockholm, i Göteborg på Bar Centro, Kyrkogatan 31 samt Solde kaffebar, Regementsgatan 2 i Malmö. Släppet sker med start måndagen den 19 januari klockan 12.00. Först till kvarn gäller!"

Läste just detta på Sofis Mode, Aftonbladet och ohhhh vad jag skulle vilja sätta klorna i en sån dära biljett. Men ne då, jävla skit. Här i pissiga norpan händer det minsan aldrig något, ALDRIG! Men om mina planer går igenom är jag där till SS10 kollektionen =D Ingen snäll själ som kan sno till sig en biljett åt mig och skicka över så jag inte döööööör av avund? 
Då ska jag inte ens börja om ELLE-galan...

God natt!


bild: facehunter.blogspot.com


Utgång=hemgång

Bild snodd från Sara

Gjorde ett försök på Carl-Johan igår. Först var vi hos cicci och roade oss och sen till C-J. Det ballade ur lite för vissa av oss, haha, så vi begav oss hem. Bättre lycka nästa gång! Men enligt bilden verkar det ju som jag tyckte det var helt ok kul, kommer tillbaka!

Lykke Li - Everybody but me




Lykke Li - Tonight


Just hanging looking realy good.




The Sartorialist

Är det en hund eller är det en höna?


Han ser ut som en plockad höna!

Gusten har en väldigt skön style när han sover. Han ligger på rygg med tassarna i vädret och huvudet på sne. Just nu ligger han i sängen bredvid mig och stryper/juckar på mjukishunden Arnold. Ibland slutar han med sina sexuella övningar och biter och morrar på sina egna tassar och ibland på mig. Jag önskar att han somnar snart! 

kolla in detta vettja!

www.fashionway.se

Snart ryker min näsa.




Usch säger jag bara! Förkylningen som jag gått och dragit på hela hösten/vintern har nu slagit till ordentligt. Snorar och nyser som en tok och jag befarar att min näsa snart ramlar av. Skulle jobbat lördag och söndag men det blev inget av det och antagligen inget på tisdag heller (om någon kan byta med mig). Är reda trött på att vara hemma och dega men nu tänker jag minsann inte ge mig förens den här skiten är över, för nu är jag trött på det här! Har btw hittat Photo-booth på datorn, får illustrera hur otroligt synd det är om mig =(

Självfötroendedödaren #1



Jaha, nu har man tillbringat ännu en timme tittandes på onaturligt snygga tjejer i lite kläder. Finns ingen bättre självförtroendedödare än Victoria Secret's årliga visning. Samtidigt som det ger mig gåshud ger det mig kräkningar över att de är så sjukt snygga, Carolin, Adriana och c/o.

Nyårsafton = Prestationsångest

Igår kväll blev väldigt lyckad. Stina och jag gick till Cicci vid 18 och satte igång med mat på en gång, kräftstjärtspasta med saffran. Efterrätten hade jag valt och det var självklart chokladglass. Allt detta blandades med vin, öl, musik och snick-snack. Tolvslaget firades med en liten flaska Champagne på Ciccis gård. Där var också Gurkan och hans vänner, världen är sjukt liten. Sen drog sig jag och Stina hemtåt och köpte en pizza på vägen. Blev ett lugn nyår med lagom mycket av allt ;) Ingen av oss lovade några nyårslöften, blir bara så jobbigt eftersom man endå aldrig håller dom.
    Jag får lite prestationsångest av nyårsafton. Nytt år borde betyda förändring, nya tag och skärpning. Det känns som om man måste göra något åt sitt liv inför de nya året, ve och fasa om det bara fortsätter som året innan. Iaf så vägrar jag lova någon något och speciellt inte lova mig själv något! (Kanske att jag borde fota lite mer)


Bild: Facehunter

RSS 2.0