naaaaw

image12

TTH!

Ikväll är det The Tough Alliance på Hugo, det kommer bli sjukt bra tror jag! Vi ska iaf dit och fira att min babe Stina klarade sitt teoriprov idag weee! Själv har jag haft körlektio idag och övat på start i backe... hua mig det är svårt! Sen har jag gjort ett fynd på d & c/o också.

image11

The Ememy!

Jag har förälskat mig i detta band, de e verkligen att rekomendera. Deras skiva heter "We'll live and dye in this town", lyssna på den om du inte redan gjort det. Borde de inte komma till sverige snart?

image10


Nu ska jag gå till körskolan!

YES!

Den 24 okt kommer Mando Diaos nya album, "Never Seen The Light Of Day" ! ! !

image9

Fredag!

Igår var det fredag igen, wee! Elvira var här från Karlstad och Åsa från linköping, det var länge sedan vi fyra var samlade. Men iaf så gick vi på stan en sväng först sen gick Stina hhem och sov, Elvira hem och åt. Jag och Åsa gick först och åt och sen hem till mig för att vänta på att Stina skulle vakna och Elvira äta klart. Sen när det skett gick vi till Elvira för att baka tårta till henne och Åsa som fyllt/ska fylla år gotttt blev det.
Sen spelade vi Våghals som Elvira fått av Åsa, det var sjukt kul måste jag säga. Tyvärr var jag tvungen att gå till Hugo vid halv 10 eftersom vi skulle spela skivor. Kvällen blev helt ok, sjukt mycket folk men jag var ganska avtrubbad. Kvällens höjdpungt var iaf när Kalle och jag gick och åt på Max och Kalle ramlade haha.



piss

De ville inte ha mig =( Nu får jag hoppas på vaxkupan

Men jag har köpt en snygg rosa jacka för 40 kr iaf!

Mastodontpromenad, arbetsintrevju och Klaxons!

Igår var jag och Stina på världens mega promenad, men det var skööönt. Vi satt och latade oss nere vid strömmen och myste vid det fina vädret. Sen skulle vi gå till stallet för att lämna tillbaka mina helgnycklar men sen ringde jojjo på vägen, så nu ska jag jobba på söndag igen! Sen gick vi och köpte godis och gungade och sen gick vi hem till Stina och kollade på lyxfällan, sen träffade jag Gustav!



Min arbetsintrevju gick super, tror de vill ha mig =D

Och ikväll spelar Klaxons i malmö och det suger apa, för jag är inte där!!

image4

Stallslit & Filmkväll!

Igår jobbade jag hela dagen i stallet (8-17) segt som satan. Men det är faktiskt avslappnande att mocka, hur konstigt det än låter, är som meditation - bajs i skottkäran, ren torv kvar, bajs i skottkäran ren torv kvar - man behöver lixom inte tänka på så mycket mer. Allt gick smärtfritt och snabbt enda tills vi skulle släppa in hästarna och någon av stona sprängde tråden så jag hade hästar på hela gårdsplanen...
Sen cyklade jag ham vid fem och ducshade och åt, sen kom Stina och Zicka. Vi kröp upp i min säng och kollade på Anchorman och Blades of Glory, hahahaha, åt bullar och drack IKEAs lingonsaft. Mellan filmerna tog vi iofs en promenad för att inte sega ihopp fullständigt. Sen sov vi, alla tre i min underbart sköna säng!


Hej hej!

Nu har jag också en blogg, guuu va retro!

RSS 2.0