så sant, så sant!

image147
hahahaha


Suger att jag inte är i london med Andreas och Jonte ikväll och kollar på babyshambles... Tröstade mig dock med att köpa Southeast Engine´s skiva.

Blondie!

Nu har jag slingat mitt hår och klippt min lugg, äntligen. Jag blir bara blondare och blondare och det piggar upp i vinterhelvetet måste jag säga. Så nu ska jag kolla om blondies have more fun, haha! Det är rött kvar också men det är definitivt ljusare.




Kolla föresten det nypyntade skyltfönstret på vaxkupan som de har gjort så fint. Jag har valt min årets skiva.

image141

"Årets Ida"

Slinga och klippa!

Iadg ska jag änrligen slinga om mitt hår igen, utväxten börjar bli lite väl synlig. Sen ska jag klippa mig med så att jag ser något under luggen igen. Älskar att sitta hos frisören och bli ompysslad och sen kommer man ut som en ny människa (inte riktigt kanske, men nästan). Alla borde gå till Kristine på Mates, hon är den bästa och enda frisör jag kan lita på. Gå ALDRIG till polisongen, de suger.
    Sen kommer Sara och Zicka, nice dag!


image140

Hugopaus!

Nu har jag bestämt mig, jag ska inte gå ut förens efter nyår!! Iaf absolut inte till Hugo. Jag och Hugo har haft en alldeles för intensiv relation de senaste halvåret så nu måste vi faktiskt ta en paus i vårt förhållande. Jag kommer dock göra ett undantag för den 7:e december då Moa och jag ska spela skivor i baren. Ärligt talat så är jag så sjukt trött på Hugo för tillfället så jag inte ens vill gå i närheten av det. Vad hände med gammla, goa Hugo med bara roligt och trevligt folk, folk som önskade och ville höra bra musik? Nu är det antingen hårdrock, techno, hip-hop/r&b eller typ säkert, maia Hirashawa och the killers som önskas, låtar som jag aldrig skulle vilja spela och låtar som jag är sååååååååå sjukt trött på! BLÄ!
Så nu är jag ledig så det är fritt fram och underhålla mig om helgerna så länge det inte innebär utgång, förfest går jag med på. Jag måste nog hitta en ny hobby och ägna mig åt, wii va kul men det har jag inte råd med. Aja, jag har iaf slagit vad med mig själv SÅ DET SÅ! Så nu får ni inte se mig på Hugo förens efter nyår, med undantag för den 7:e december. Hoppas jag får tillbaka suget och att alla de roliga människorna kommer tillbaka tills dess bara...

Ikväll ska jag stå och frysa i ridhuset i 2 h, ska ha två ridlektioner och sen ska jag göra det hemska jobbet och låsa och släcka HELA stallet. Det är helt sjukt läskigt eftersom det spökar där och det är stoooooort och mööööööööörkt! HUA MIG!


image139
me like, hahaha!

Egen lya!

Nu vill jag verkligen flytta hemifrån men jag har inte råd med min lön. Men jag kan inte låta bli att dregla endå för det vore ju helt uuuuuuuuuuunderbart! Hittade den här lägenheten, lagom stor och lagom dyr... om jag hade haft mer lön. Ligger på Knäppingsborgsgatan 20, 5:e våningen (hiss), 38 kvadrat och BADKAR!!! Kostar 2980 kr i månaden.

image137

image138

Drömma kan man ju alltid!

Weeehoo!

Kolla in filmen En Kärlekshistoria på 2:an imorgon kl 22.00! Det är världens bästa, gulligaste och underbaraste film! Verkligen att rekomendera, min absoluta favoritfilm!



image136

image135
(regi: Roy Andersson)


Skivtips!

Lyssna in Southeast Engines skiva A Wheel Within a Weel, underbar! Piggar upp i den annars grå och pissiga vardagen... iaf i min.

image134


image133


Finns det någon som har en bra sida man kan ladda ner musik ifrån för jag hittar inget på mina...

HJÄLP!

Snälla kom till hugo imorgon och rädda mig!! Kom och önska bra musik så jag slipper spela tråk hela natten, vill inte! Snella!

image130

Underbar helg!

Den här helgen har vartir helt sjukt skön måste jag säga. Första gången på många, många, många veckor jag inte gått ut en enda gång. Har inte ens har haft lust att gå ut. Jag ocj Hugo måste nog ta en paus tror jag... Det har varit alldeles för intensivt de senaste veckorna.
   Jag har istället umgåtts med min babe Stina fredag och lördag och vi har drukigt masssssssssor med te, varit på bio och ätit romantisk middag. Jag har inte ens lust att gå ut nästa helg heller men jag måste, iaf fredagen eftersom Moa och jag spelar skivor då. Det är underskattat att vara hemma ! ! ! Och idag söndag har jag jobbat i stallet hela dagen och frusit arslet av mig... blä!

Annars har jag köpt en ny t-shirt som förhoppningsvis kommer i veckan. Sen har jag köpt en underbar Babyshambles dvd som jag ska ägna min kväll åt, Babyshambles live in Manchester!



RSS 2.0