Dumma vovve!



För några sekunder sen sprang det runt en blöt lite vovve här, frenetiskt tuggande på icke identifierat föremål. Man ser direkt på honom när han har något som han inte får, han kutar som en idiot! Iaf så lyckades jag bända upp mun på honom efter att ha jagat honom en bra stund. Han hade då ena ögat till min mjukishäst i munnen, trodde bara det var äckliga fåglar som pickade ut ögonen först. Makabert ser det ut, stackars häst.

Gårdagens utgång blev verkligen inte som planerat, lite för mycket vin på lite för kort tid, typ 50 pers på Hugo och min mage var cp. Vi gick hem vid typ 01. Idag fick jag smaka på kombinationen av för mycket vin och magkatarr, surt värre vill jag lova! Nu har jag iaf fått i mig en tallrik fil och ska snart gå och rida.




Fast han är bra söt iaf!

I väntan på utgång.



Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 21 så Cicci kan sluta jobba så vi kan bli party och gå ut. SItter just nu och peppar med den här låten, kanske inte så pepp men ack så bra!

Chloe Sevigny för Opening Ceremony



Hon ska tydligen göra det igen den där Chloe. Självklart går det inte att ladda upp några bilder på kollektionen på den här jävla datorn (bilden ovan från förra kollektionen), men det ser lovande ut vill jag lova, framför allt skorna. Blir säkert lika dyrt som förra gången hon gjorde det men nu kanske, kanske man kan klicka hem något eftersom Opening Ceremony skaffat online-butik =D

 
Detta var den bästa bilden jag lyckades ladda upp, SKORNA! bild från modette.se

Asså, nae.



bild: imilk.blogg.se

Whyreddrömar

whyred,se

Igår när Moa och jag var i Stockholm så var vi inne i Whyred's butik på söder. Där hittade jag de här fina skorna som det dreglats över länge nu (fast jag vill ha dom i brunt), självklart kostar de fortfarande tunt 3000 kr. Stod där ett bra tag och klämde och kände och kollade även in en hel del annat. Blev verkligen inget köp där så jag fick dystert nog lämna skorna och gå vidare. Men i natt så drömde jag om dom, att jag provade dom och att de var de skönaste skor jag haft på mig. Hela drömmen handlade om just dom skorna (i brunt). Vet dock inte om jag köpte dom men vet iaf att jag var lika kär i drömmen som i verkligheten! Jag kanske håller på att bli knäpp...

Dagens storstadsbesök.

Idag har jag och Moa vandrat våra fötter blå i Stockholm. Har kollat i affärer, ätit sushi, ätit semla, vandrat, fyndat på rea och vandrat lite till. Började med att svänga in på Topshop för att se om vi kunde hitta de skor som Moa kollat ut, tyvärr var dom slut. Sen gick vi till Monki och jag hittade en kavaj, ett par byxor och en tröja för sammanlagt 90 kr och Moa fyndade hon med. Vi var mäkta nöjda. Jag var ju egentligen på jakt efter en väska och hittade självklart den ultimata på Zara, för 1149 kr... Blev ingen väska.

Vi bestämde oss för att äta Sushi till lunch och höll på att gå åt i sökandet efter ett ställe, hittade ett och var nöjda igen. Sen vandrade vi genom gamla stan, över till Söder. Svängde in på Weekday och provade lite jeans. Hittade självklart ett par som INTE var på rea, självklart skitsnygga... Det blev inga jeans heller. Sen satte vi oss på ett fik och laddade energi med en semla och lite kaffe. Sen begav vi oss in mot stan igen för en sista koll och sen mot stationen. Nu är jag hemma, trött som ett as men mycket nöjd med dagen. Självklart inga bilder knäppta. Åker nog upp rätt snart igen för att kolla in Universitetet, får se om någon vill följa med då, antagligen inte =D

Gårdagens bak i bilder.

Det bakades kladdkaka i liten form.


Eftersom inte allt fick plats i den lilla formen fick vi äta upp resten.


Vi förundrades över bloggvärldens fjortiskrig. Blonderade snorungar med tuttarna under hakan och skokräm i ansiktet kallar varandra för hora.


Kaffe med sprutgrädde när det inte finns någon mjölk.


Sofistikerade sällskapet!


Det var mycket gott!

Givande konversationer.

cecilia | cecilea.blogg.se säger:

vad fan

Ida! säger:

vad fan vad då?

cecilia | cecilea.blogg.se säger:

ingår inte tud i min kontaktlista

Ida! säger:

tud?

cecilia | cecilea.blogg.se säger:

tud?

cecilia | cecilea.blogg.se säger:

vad fan säger du?


Väskvimmel

  
  
  
MIU MIU, Marc by Marc Jacobs
Bottega Veneta, Halston
MIU MIU, Marni
bilder från: net-a-porter.com

 
 
H&M
Lindex
bilder från: hm.se, lindex.se



Acne
bild: google.se

Är på jakt efter en ny väska. Den får gärna vara rätt stor, svart, skinn och "påsig". Får se vad jag kan hitta när Moa och jag styr kosan mot den stora staden på onsdag!

I löööööööv Skins!

Gick inte att lägga in videon men kolla på den http://www.youtube.com/watch?v=C6q5b08S3o8



Tors & Fre

Torsdagen var ingen vidare dag. Besök på Arbetsförmedlingen på förmiddagen, mötet tog typ 15 min och de tycker fortfarande att jag klarar mig bäst själv. Tack. Sen tvättade jag och sen hade Jennifers lektioner på kvällen. Det var ingen som hade gjort hästarnas kvällspåsar så jag kom från stallet vid 22, det finns en anledning att alla 25 hästar har en förberedd påse...

Fredagen har varit desto bättre! Stina kom vid 08.30 och vi satt vid köksbordet och tjatade ett bra tag, jag åt frukost och drack kaffe, hon drack te. Sen gick vi ner till stan för att kolla lite, jag hittade en topp på MQ för 49 kr som var jättefin! Självklart gick jag och kärade ner mig i en väska som var alldeles för dyr, suck. Sen åt vi lunch på Wayne's, gick på arbetets museum och köpte semlor från bageriet tvärs över gatan. Sen fick jag springa iväg till stallet för att jobba lite, hade två lektoner och sen gjorde jag den underbara upptäckten att kvällshöpåsarna inte var gjorda idag heller! Fick vara kvar en halvtimme extra och brottas med dom och som tur var så fanns det ett par snälla själar som kunde hjälpa mig, TACK! Nu ligger jag och glor på Skins och äter godis. Imorgon börjar jag jobba kl 13 så då ska jag ta en lååååååång promenad innan!! 



895 kr från Wera.


Diana Orving



bilder: dianaorving.com, A/W 07

Diana Orving hör till en av mina svenska design favoriter. Denna självlärda 24-åring verkar vara lika passionerad över draperingar som jag. Skulle verkligen inte tacka nej till kappan (th) på översta bilden samt blusen och byxorna (th) på nedersta, verklige inte! 

Skitsnack!

För ett bra tag sen läste jag en artikel i Aftonbladet där Kim Cattrall säger att kvinnor är som vackrast under sin menstruation, man får ett kvinnligare uttryck då. Själv är jag mycket, mycket skeptisk till att detta ska vara sant. Ingen blir snygg av att kravla ut i köket kl 05.30 och gräva efter värktabletter. Sen kravla tillbaka till sängen och ligga där och vrida sig tills man förhoppningsvis somnar om igen. Iaf inte jag!



Sen blir man inte mycket vackrare av ett besök på arbetsförmedlingen efter det heller... Men sådana problem har väll inte Kim.

Nödvändigt ont

Ska gå och jobba nu, i en timme. Ska ha en lektion på 1 h sen hem igen. Tar lika lång tid att gå fram och tillbaka som att ha lektionen... Kul! Men jag ska inte klaga, 114 kr rikare blir jag iaf =D Så nu så nu är det bara att dra på sig alla hundra lager kläder som behövs för att inte frysa häcken av sig i ridhuset, promenera hela vägen och sen ha en lektion om halvhalter!

Svepande längder




Bilder: Lindex.se

High heels has got me falling down on my knees



Översta: Acne
Mitten: Whyred
Nedersta: HM




Total sinnesförvirring råder.

Vaknade i söndags morse med migrän, kul att vakna och må lika dåligt som om man hade haft världens partykväll fast man bara druckit saft och legat  soffan kvällen innan. Löste det md en stor kopp kaffe och en promenad i det fina vädret. Migränen kom sen tillbaka igår när jag skulle gå och lägga mig, skönare att få det när man ändå ska gå och sova än när man ska gå upp. Men när jag vaknade i morse var det inte över, jävla skit. Först får jag synbortfall och sen kommer huvudvärken med illamående och yrsel. Allt detta håller i sig olika länge från gång till gång. Denna gången var det tydligen en monstervariant för nu har jag haft ont i huvudet HELA dagen och känt mig illamående och yr. Skulle egentligen följt med Cicci ut till stallet men det bidde inget med det, istället har jag degat runt hela dagen. Har känt mig jätte förvirrad och har inte alls haft någon vidare tidsuppfattning eller ork. 

Har haft migrän sen jag gick i fyran så jag är rätt van. var värre när jag var yngre och då kom det oftare. Har försökt bli av med det med hjälp av glasögon och även om det blir bättre försvinner det aldrig helt. Nu kommer det i perioder när jag kan ha det varje dag i ett par dagar och sen kan det gå ett par månader innan det kommer igen. Är rätt jobbigt att dras med eftersom jag får synbortfall och yrsel. Mamma hade det när hon var ung och syster får det ibland hon med, trots att hon inte har något synfel, som jag har. Enda gången jag vet att det kan komma är om jag är stel i nacken, typ som spännings huvudvärk. Aja, ett jäkla skit är det och det har just förstört hela mig dag!




Ack så fint, ack så dyrt!




Allt från net-a-porter.com


Blommiga ben från Vagabond



Var med och röstade på vagabonds hemsida, om deras vårskor. Det stod att man skulle få en lite present om man var med, vilket jag hade glömt. Igår ramlade ett paket ner i brevlådan och de innehöll de här strumpbyxorna. Vet inte riktigt vad jag tycker om dom faktiskt, syster skrattade och sa att jag aldrig kommer använda dom. Tror inte jag är tjejen med blommiga ben men det är något med dom, man ska aldrig säga aldrig! Tack Vagabond föresten, hade dock blivit gladare om jag fick de vinnande skorna =D

(Dom är svarta med röda rosor, vilket Photo Booth inte riktigt vill klargöra)


UPDATE:
Efter jag tagit bilden ovan slängde jag strumpbyxorna på stolen bakom där västen jag håller på att sy hänger. Nu när jag kom in på morgonen fick jag syn på det blommiga och det beiga tillsammans, det kanske inte är hopplöst ändå. Ett väldigt väl använt och bra sätt att kolla vad som går ihop är att slänga allt i en hög. Då ser man lätt vilka färger och material som går ihop, snabbt och enkelt. Det visade sig att västen och strumpbyxorna gick sjukt bra ihop och adderade man en svart klänning så var det klart. Vet inte om jag kommer använda det ändå men kul att se!


Kanske det borde varit en sjal istället, hmm.


Lågkonjunktursvänlig skönhet

 

Bilder:
Rad 1: Style.com
Rad 2: Google, Erin Wasson.

På tal om lågkonjuktursvänligt mode hittade jag lite lågkonjuktursvänliga skönhetstrender:

Naturlig make-up: Efter trenderna med sotade ögon (fortfarande gångbart) och mycket röda läppar kommer nu mer naturliga toner. Persikofärgad hy, naturliga ögon och bleka läppar (OBS! OBS! OBS! inga idomin-vita läppar, INTE!) och lite bredare ögonbryn. Tycker själv att det är väldigt snyggt och praktiskt eftersom jag är kass på att sminka mig. Sen känns det väldigt ekonomiskt eftersom allt mindre smink behövs. Kräver dock att man har en fin hy och naturliga färger i aniktet, vilket jag saknar, för att inte se alt för blek ut.

Utväxt: Detta är en trend som jag personligen är väldigt glad över eftersom jag för tillfället inte har råd att slinga om mitt hår. Så nu gör det inget om den naturliga färgen börjar titta fram, det ger en snygg surf-bohem känsla. Så nu gör det inget om min röda-råtta färg gör sig påmind, me like! Erin Wasson är en bra inspirationskälla här.


Alla sjärtans dag!



Tillbringar alla sjärtans jävla dag men syster, gus, pizza, glass och film. Trevligt för alla som är ute och pussas och kramas och har det mysigt, jättetrevligt. Vi har det sjukt mycket bättre här, Jag, Gus och Sis. Jag är icke bitter, icke!

Min nya kärlek!


Väldigt blå bilder från min mobilkamera. 

Har jobbat fram till nu, både i stallet och haft lektioner. I stallet finns även min nya kärlek, Kari. Han har varit hos oss i snart tre år men jag har inte ridit honom alls mycket, har bara nött på med Candy. Men nu har jag fått upp ögonen för denna bjässe i stället, vilken häst! Även om han inte alltid är så snygg att se på (bilderna visar bara hans bästa sida, mamma frågade "är hon dräktig) är han underbar att rida, nästan så man får gås-hud. Så nu har Candy får ligga i lä ett tag men jag tor inte hos lider, är nog mest glad att hon slipper mig. På tal om henne slängde hon av en elev idag så ambulansen fick komma, jäkla kossa! Så Denna Alla hjärtans dag har jag pussat på min nya pojke =D

Ännu är det inte försent för Niara!

Läste just i Linn's  blogg på pause.se att Acne ska mycket efterlängtat öppna en butik där de kommer sälja kläder från tidigare kollektioner, Acne Archive. Tydligen har efterfrågan på just sådana plagg varit stor och de kommer så småningom även finnas en del second hand. Roligt tycker jag eftersom det betyder att det fortfarande inte är kört för mig att få tag på ett par Niara skor =D Happy times! (Kanske även detta kan passa in i tidigare inlägg...)



Torsgatan 53, Stockholm är adressen och här är öppettiderna:

Måndag - fredag: 11.00-18.30

Lördag: 11.00-17.00

Söndag: 12.00-16:00

 

(Jag kan fortfarande inte länka till någon, dumma mac. Annars hade jag självklart länkat till Linn där jag fik nyheten ifrån, gå in där endå vettaja pause.se).


Lågkonjunktursvänligt mode



Bilder: Style.com
Övre raden: Prada
Rad 2: A. Wang, Balmain
Rad 3: jakandjil.com
Rad 4: acnejenas.com

Man kan ju ganska lätt räkna ut att modet är en av de branscher som drabbats rätt hårt att lågkonjunkturen, folk shoppar inte lika mycket som innan, många märken kör på säkerhet för att inte tappa köpare. Sen har vi de små märkena som många går i konkurs pga lågkonkan. På Stockholms modevecka pratades det om att även de svenska märkena körde på säkerhet. Inte mycket nya trender utan tanken är väll att man ska kunna köra på samma plagg som från tidigare säsonger. Tror även att det kan vara svårt att dra till med något vågat just nu, går inte det hem kan det bli katastrof. Lite trist tycker jag!

Även de befintliga trenderna känns som om de är anpassade lite efter den rådande krisen. Några som är bra för dålig ekonomi tycker jag är:

Underkläderna överst: Nu behöver du inte längre lägga pengar på en dyr tröja då underkläderna gärna får synas. Inget fel att enbart bära bh och kavaj eller för den som vågar, bara bh:n! Detta kräver ju inte bara mod utan även att du har snygga underkläder och kanske även en smickrande figur för uppgiften. Men visst känns det ekonomiskt att behöva ha så lite kläder som mjöligt? (nu uppmanar jag inte till nakenchock här, allt ska bäras med stil).

Trasiga och slitna jeans: Gör inte längre något om dina favoritbyxor sprukigt eller om det är en stor reva på knät. Riv gärna upp dom själv! Känns även det ganska så ekonomiskt att kunna dra fram de gamla trasiga, slita favoritjeansen och inte behöva se ut som en lodis, utan tvärtom som en riktig pingla. Börjar ramla in mycket i butikerna nu och även de stora märkena kör på detta.

Boyfriend fit: Denna trend har ju en liten hake, du är beroende av en pojkvän eller möjligt en storebror. Jeansen får gärna vara lite stora och slappa, se sådär härligt, nonchalant och avslappnat ut. Detta kräver dock att du kan matcha det bra, inga hip-hop brallor här inte! Snygg nyproduktion är bla Acnes Generic girl.


Det behöver inte vara svårare än så!







Bilder från bla Style.com
På bilderna: Emmanuella Alt, Modechef på Vogue Paris

ok nu är jag pisst

läste precis på Kenzas blogg att hon ska på Mando Diaos Releasfest ikväll. Varför ska hon dit för? Nu känner jag mig lite töntig för jag blev faktiskt lite svartis, fast bara lite.

Älskade Mando

Har just suttit och glott på Popcirkus på tv där bla Mando Diao var med. Mando Diao var mitt första riktiga favoritband (räknar inte Roxett och Eva Dahlgen som jag lyssnade på när jag var liten enbart för att Marie och Eva såg ut som min mamma). Första bandet som jag verkligen blev intresserad av och letade upp själv, alltså inte som Spice Girls och BSB som man gillade bara för att alla andra gjorde det. Jag såg videon till Mr Moon på Z-tv och såg dom senare på nyhetsmorgon. Sen fick jag skivan i födelsedagspresent av mamma samt biljetter till deras konsert på Kulturkammaren (!) den 12/12 2002. Det var den första konserten jag gick på själv och jag drog med mig Moa, hon var först skeptisk till det hela men smalt snart. Den bästa dagen i mitt liv, iaf då!

Nu snart 7 år senare kan jag erkänna att jag fortfarande är fast. Även om det där skitiga, garage soundet som jag älskar med dom är borta så finns det fortfarande något som tilltalar mig skarpt. De är nu långt ifrån sitt "orginal-sound" men ibland glimtar det till och de raspar i ordentligt, då finns det inte mycket som är bättre vill jag lova! Sen är det ju en annan stor del med de här pojkarna som iaf gör att jag älskar dom, deras livekonserter. Där finns det inte många som slår dom, tjo-hejsan vad det svänger.

Under tiden jag jobbade på Vaxkupan blev jag ofta retad för att jag gillade Mando Diao, tydligen inte det bandet man ska gilla om man jobbar i en skivbutik, inte tillräckligt coolt och alternativt antar jag. Sen kan jag erkänna att senaste skivan inte hör till mina favoriter av de 4 (!) album de släppt då men Mando är alltid Mando. Ska bli spännande nu när nya skivan kommer, släpptes idag! Och vad jag hörde på Popcirkus ser det lovande ut, även om Bring em in nog alltid kommer # 1 för mig! Det var inte bara första skivan och första konserten för mig utan även den första Rockstar-kärleken jag hade, Gustaf Norén. Det är nog fortfarande ingen som slår honom, hans fru får akta sig när jag flyttar vill jag lova =D







Acne i min brevlåda!



bilder från Acne s/s 2009

Fick ett roligt brev idag, Acnes katalog för s/s 09. Den är jättefin men några godbitar på kollektionen, mycket inspirerande! Jag ska definitivt skaffa mig en ärmlös svart t-shrt, kanske redan idag! Är medlem på deras hemsida. därför fick jag den hem, roligt tycker jag!



Hittade även två andra bilder på kameran, på mig och Cicci från förra helgens bravader. Roade vi ser ut!

Blondinbellas kadaver.


bild: blondinbella.se

Innan jag börjar ska jag säga att jag faktiskt gillar Blondinbella, iaf hennes blogg. Smart tjej! Men samtidigt finns det väldigt mycket saker jag inte tycker om med henne, som outfiten hon visade för ett par dagar sedan. Jättefint med jeans, t-shirt och stövlar men vad tusan har kvinnan runt halsen? Det är ju väldigt inne med päls just nu och det kan jag förstå även om jag inte vill ha det på mig. Kan sträcka mig till skinnjackan men jag vill inte gå runt och känna mig som ett djur med päls och allt, en helt annan diskussion. Jag blev mäkta förskräckt när jag såg bilden på djuret som hänger runt hennes hals. Varför till att börja med? Sen har ju stackarn kvar nos, tassar och svans och det tycker iaf jag gör att det ser väldigt makabert ut. Visst, ha päls om du vill men är det inte lite väl att slänga ett helt djur runt halsen? Kanske jag som är kinkig men jag tyckte det var rätt äckligt.

herre jösses.

Med tanke på tidigare inlägg. Jag är nog redan en konstig tant som bara pratar strunt. Jag har nog det ointressantaste livet ever. Det är helt sjukt faktiskt. FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN för det.


Precis så här är det!!

Jag vägrar bli en sådan där konstig tant som bara pratar strunt!

Idag har jag lärt mig att det finns väldigt mycket skumt hundfolk. En helt ny värld har öppnat sig sen vi köpte Gusten, den är full av mycket märkliga människor kan jag lova. Jag tillbringar ju en hel del tid ute i folkparken om dagarna, promenerandes med hunden. Idag mötte vi en kvinna som, precis som jag var ute med sin hund. Vi stannade så Gusten och hennes hund skulle få hälsa. De började leka som tusan och någonting måste man ju säga när man står där med intrasslade koppel,den delen stod hon för vill jag lova! Först berättade hon självklart om sin hund och jag om Gusten (så länge var jag med i diskussionen), sen om sin pappas hund, sen om en sajt hon var medlem på där man kunde hitta brevvänner och tydligen hade hon nu lagt upp en fotoalbum på sin hund där (kommer tyvärr inte ihåg vad sidan hette men lovar att fråga igen nästa gång). Under hela den historien var jag tyst och stod och studerade Gusten som låg på rygg och sparkade hennes hund i ansiktet, men hon fortsatte prata. Snart var hon inne på skidor, pratade om Anja Perssons dåliga säsong, blablabla. Jag var fortfarande tyst. Sen kom det en lång kille med en ganska stor hund som anslöt till leken och han stod där helt tyst, mysko karl. Hennes hund kom dock inte så bra överens med hans så han gick, fortfarande utan att säga ett ord. Jag ursäktade mig då och vi gick vidare.

 När jag kommer hem ringer Gustens uppfödare och undrar varför mamma och Hasse inte mejlat bilderna som dom lovat, sen börjar hon prata om att de har mycket snö. Helt plötsligt slutade hon prata snö, sa hej då och la på luren och jag han inte säga ett ord. Mysko hundfolk säger jag bara. Hoppas inte jag blir en sådan där konstig person som inte har något socialt liv utanför parken. En annan variant är ju hundägaren som enbart står och pratar om sin egen hund och hur underbar den är på alla sätt, vi har träffat dom med!

Chloe Sevigny


bild snodd från emsedge.blogg.se

Chloe är självklart lika snygg som vanligt. Är så glad idag för det gick så bra att rida. Tror Kari drömt Grand Prix dressyr i natt för satan vad fin han var. Ser lovande ut inför imorgon =D

Fleet Foxes - Mykonos



Kvällens vaggvisa, världens finaste låt (iaf just nu). Ska jobba hela helgen vilket faktiskt ska bli rätt skönt och på söndag ska jag och Kari-ponken vara med på dressyrtävling =D

Dom där 08:orna alltså!


Bild: Stockholmstreetstyle

Sa jag föresten att jag har världens sötaste hund?




Jag och The Gus hänger rätt mycket om dagarna. Idag har vi varit i parken, ätit snö (eller han åt och jag tittade på), brottats i köket och sovit. Jag i min snyggaste arbetslösa, halvsjuka look!

Mitt 2009...

... enligt horoskopen i min kalender från ELLE (astrolog: Felicia Stålkrans):

Skytten:
Januari
Ledord: Det blir inte bättre än du gör det. Skyll inte dina misstag på andra, stå för vad du har gjort.

Februari 
Ledord: Under en lång tid framöver kommer du att vara mycket osäker på vad du vill. Det blir en tuff prövning.

Mars
Ledord: Ifrågasätter du saker får du räkna med svar du inte gillar. Ibland är det bättre att vara tyst.

April
Ledord: En vän behöver din hjälp, visa att du bryr dig genom att ta dig tid att lyssna. Ibland är det allt som behövs.

Maj
Ledord: En person du beundrar är inte så lycklig som du inbillar dig att han är. Han gömmer sig bakom en mask.

Juni
Ledord: Se upp med svartsjuka. Dina känslor spelar dig ett spratt och du ser inte särskilt klart alla gånger.

Juli
Ledord: Sluta agera hönsmamma/pappa åt din partner och låt honom/henne stå på egna ben. Det är svårt, men det går.

Augusti
Ledord: Välj dina ord med omsorg. Ord kan såra lika bra som vapen, särkilt dina som är så träffsäkra.

September
Ledord: Du vill ha frihet och det gör att du känner dig bunden i ett förhållande. Försök definiera vad du vill.

Oktober
Ledord: Om du försöker göra dig till något du inte är kommer du må dåligt. Försök att uppföra dig naturligt.

November
Ledord: Du är trött på omgivningens krav på dig. Du behöver en paus från vardagen. Res iväg om du kan.

December
Det finns stråk av osäkerhet i ditt tecken just nu. Det verkar som om du är missnöjd med din situation, men du har inte riktigt modet att förändra den. Du måste göra ett val även om det innebär att du förlorar den trygghet som du byggt upp. Vill du utvecklas är det tid för dig att gå vidare i livet hur svårt det än känns.

Slutsats: 
Vart är min förmögenhet, lycka, välstånd och kärlek? HALLÅ, vad är det här för SKITÅR! Får hoppas på att det inte stämmer för det här ser ju inte särskilt hoppfullt ut, inte ens mina (tydligen) träffsäkra ord har jag användning av=(
 (Funkar inte att lägga in bilder eller ändra teckensnitt, ser skittrist ut)


Inteligensian på Komvux har talat

Jag: Hej, jag är anmäld till Matte B på distans men har inte varit aktiv så jag undrar om ja fortfarande är kvar i kursen

Expeditionstanten: Nej du är borttagen.

Jag: Jaha, sen undrar jag om jag är kvar på Biologi A för den ska jag inte läsa.

Expeditionstanten: Men det var ju den du var borttagen ifrån.

Jag: jaha, vad bra då men hur är det med Matte B?

Expeditionstanten: Hmm, vi ska se. Svenska  B.....

Jag: Nej, MATTE B!

Expeditionstanten: Jaha. Du är kvar, det är bara att fortsätta.


Jippi, vilket upplyftande ställe!!

The Darjeeling Limited





Syster lånade hem The Darjeeling Limited, en historia om tre bröder som åker på en andlig resa för att hitta varandra efter deras pappa dött. Det är en väldigt söt historia som jag verkligen kan rekommendera, en riktig må-bra-film! 
(Plus att Adrien Brody är sjukt snygg, som vanligt)
 


Kräksjuka?

Idag kom syster hem tidigt från skolan. Hon kände sig inte så frisk och på vägen hem spydde hon tydligen i en papperskorg i en lekpark med barn i, nice! Nu ligger hon i soffan och glor på film och vad jag vet har det inte varit några mer besök till toaletten, själv flydde jag huset så fort hon kommit hem. Det sägs att 1 av 5 är immun mot den här så kallade vinterkräksjukan och jag tror faktiskt att jag är en. Har ett antal gånger genomlidit nätter då jag legat och lyssnat på folk som spyr utan att själv bli sjuk. Dock mår jag sjukt illa under hela tiden och är säker på att även jag ska bli sjuk men det blir jag aldrig. Så är även fallet nu, även om syster nog inte har någon kräksjuka så går jag som på nålar och väntar på att motsatsen ska bevisas. Funderar egentligen på vad som är värst, att spy som en gris i ett dyg (eller hur länge det nu sitter i) eller gå runt bland folk som är sjuka, lyssna på eländet och må som en apa men aldrig bli sjuk... Hmmm. Trevligt inlägg det blev, haha. Återkommer med senare lägesrapport!

Lägesrapport 19.24: Än så länge ser det ljust ut, mat har intagits och verkar få stanna.
Lägesrapport 20.27: Var antagligen falskt alarm, ingen kräksjuka här inte! Wiho.

Niara



okänd bildkälla

Ramlade precis över bilder på Acnes skor Niara från förra säsongen. Är fortfarande lika frälst och tycker fortfarande att dom är sjukt snygga men har fortfarande inte råd. Vet iofs inte om dom säljs längre. Drömmer vidare även kommande sommar!

Dags att nanna kudden!


bild: Stockholmstreetstyle

Jag vill ha hennes jacka, den ser sjukt skönt ut. Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig, trött som ett as. Har verkligen inte gjort något alls idag, förutom att äta. Har legat i soffan och tittat på film och druckit varm choklad, ätit lite sushi och nu har jag precis tryckt i mig pizza och ska slänga mig i sängen. Jag har bestämt att söndagar ska bli min onyttiga dag, dagen då man tex får dricka oboy till frukost! Btw så är nacken mycket bättre men jag har fortfarande ont i käkarna, jäkla skit.

Nackspärr

Förstår inte varför jag ska envisas med att gå och bita ihop käkarna hela tiden när jag blir full. Har inte märkt att jag gör det innan men har efter de senaste utgångarna vaknat med typ nackspärr och kramp i käkarna. Haha, har ingen aning om varför jag gör det men kan när jag tänker på det komma på mig själv att gå och pressa. Jobbigt är det iaf och inte så kul att gå runt och se så sammanbiten ut hela tiden. Nu ska jag umgås med in värmedyna så får v se om det släpper, jäkla skit!

RSS 2.0