Snygg tjej, snygga byxor

Karlie Kloss in Vogue UK January 2011
Photographed by Paul Wetherell and styled by Miranda Almond.
Source: fashiongonerogue

Julpynt

Pic: ?

Fyller mina dagar med reklam

Pic: ?
Mina vänner, jag ber om ursäkt för mitt försvinnande från den sociala världen men jag förväntas vara tillbaka om ca ett halvår. Anledningen till detta är att skolan äter mig utifrån och in och just nu sitter jag med min B-uppsats som ska in 10 januari. Iaf så är det bilderna ovan jag studerar, framför allt bilden till vänster, hur bildspråket i reklam som porträtterar barn ändrats. Hur reklam som porträtterar barn nu mera går från lekande barn till barn som poserar, är sminkade och har en sängfösarblick (bildspråket blir det samma som för vuxna). Bilden till vänster har varit en vända hos Reklamombudsmannen pga detta men friades.
Efter den här kursen är slut (14/1) börjar nästa (17/1) och då är det c-uppsatsen som gäller...
DET är detta som tar min tid just nu, så ni vet =D

Thakoon

Pic: Style.com
Ursäkta de något taffliga bilderna, jag blev så exalterad att jag print-sceranade hej vilt! Jag blev iaf sjukt sugen på att bära kavaj och utsvängda jeans/byxor (även smala)!

Tusse <3

Har jag föresten sagt att Tusse är världens bästa katt, hon vet precis hur man får en trött, stressad, tentapluggande, tentakompleterande, uppsatsskrivande student på bättre humör.

För att kvinnor är mycket vackrare än män

Pic: ?

Beige

Jag vill svepa in mig i capen från Comme des Garcons, för alltid ha på mig jumpsuiten från Chloé och mixa allt detta med rocken på sista bilden och jag skulle inte ta av mig det förens våren tagit sina första stapplande steg tillbaka!

Chokladbrunt

Pic: Stockholm Streetstyle
Jag behöver verkligen en skinnjacka! En jacka som man kan ha till allt som är den perfekta vardagsjackan, jag har ingen sådan. Jag vill ha en tunn skinnjacka, precis som den till höger. Gärna chokladbrun också!

It's me

Jag har kommit fram till att jag är extremt dålig på att ta bilder på mig själv och att vara med på bilder, iaf bilder som inte är i något spexigt sammanhang. Tror jag skäms när jag gör det, känner mig skyldig och ego och gud förbjude. Konstigt att det ska behöva vara så. Detta resulterar ju då i att jag blir väldigt dålig på att lägga upp bilder på mig själv här. Det är ju min blogg som i brist på genreinriktning kommer att handla om mig. Är det inte mycket det bloggandet går ut på? Alla gör det, tar bilder på sig själv och lägger ut och jag gillar det (sen finns det gränser)!
(Se, där var jag tvungen att förklara och ursäkta mig igen, suck).

Summering av min gångna och kommande studietid

“When I was 21 I wanted to write like Kafka. But, unfortunately for me, I wrote like a script editor for The Simpsons who’d briefly joined a religious cult and then discovered Foucault.”
Zadie Smith

RSS 2.0