Sucker for fall

Fotat genom ett kladdigt t-banefönster (som jag vill ha min iPhone 4 nu, snälla tele2 sätt lite fart!).


Hösten är min favoritårstid! Sommaren är fin, fin med förrädisk, det som händer på sommaren är aldrig på riktigt. Sommaren lindar in allt i bomull och man svävar på rosa moln men varje gång kylan börjar smyga sig på försvinner bomullen och molnet upphör. Varje gång så faller man lika hårt. Därför gillar jag hösten, realistiskt och säkert. Precis som jag vill ha det!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Skit hjärtat vad du uttrycker dej vackert om hösten. Själv upplever jag varje höst som en början till vintern, vilket hösten är. Mörker, blask, blöta skor och intensiv längtan till att våren förhoppningsvis ska komma tillbaka. Med den nytt liv och glädje! Tror att ju äldre man blir ju tyngre är det att faca mörkret som ska komma. Men det kommer ju snart en vår. Puss på dej hjärtar

2010-10-01 @ 00:03:33
Postat av: Tele2

Hej idafelician,



Intresset för iPhone 4 har varit och är fortfarande mycket stort. Vi vill såklart att våra kunder ska få sina telefoner på en gång men tyvärr får vi inte in leveranserna så fort.



Vi har i dagarna skickat ut alla ordrar lagda innan den 31/8, om din beställning är gjord innan detta datum kommer du få din telefon inom kort.



Med vänliga hälsningar



Ida Jönsson, Tele2.

2010-10-01 @ 17:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0